Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
Annisia spune:
Hai ca vaz ca nu ma lumineaza nimeni... Si cu Youngrita m-ati lasat tot in ceata... Ma duc in treaba mea. Pupici la mamici si bebici!!!!!
Micul Yannis creste mare
sim_stoian spune:
Neatza!
Annisia, iti spusesem ca Rita nu e nici la odisee pe lista. M-am uitat la capitolele vechi. Ciudat...Nici nu a mai postat nimic de atunci de cand ne-a dat vestea cea rea, iar Rodica zicea ca nu a mai vazut-o pe mess.
Problema mov a Roxanei e una veche, reactivata: hemoroizii ![]()
Rox, nici nu vreau sa ma gandesc la operatia aia, mai ales ca am si eu ceva probleme mov in ultima vreme. Brrrr...
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
sim_stoian spune:
Acum descarc si eu muzica. Sa vedem ce e acolo (mai bine zis sa auzim).
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
sim_stoian spune:
Andrruzza, felicitari pt vestile bune!
Andreea, super vesti!
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Annisia spune:
Da, asa este, daca nu a mai postat pe nicari nu avem de unde sa stim care e treaba cu Youngrita. Ciudat si trist... Stiu ca atunci cand eram gravi, intra destul de frecvent si posta. Probabil ca problemele ii ocupa tot timpul. Multa sanatate iti doresc iubita si putere sa poti depasi momentele grele!!!
Oh, aia era problema mov.... Ma gandeam eu ca e ceva pe acolo, dar mai in fata... Hihihihihihi...
Eu am scapat la sarcina asta, dar nu se stie niciodata... Parca vad ca stau la urmatoarea sarcina si caut postarile voastre cu tratamente.. Doamne fereste, sa nu cobesc!!!!
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Sim, multam pentru ajutor!!! Am stat aseara pana la 1.30 sa ripuiesc pardalnicele alea de melodii si sa le trimet negresit pe mailul comun. Sa le pun la comun, ca sa zic asa... Metaforic vorbind...
Micul Yannis creste mare
sim_stoian spune:
Cu placere, Annisia. Multumim si noi pentru melodii. M-am apucat sa le ascult. Si mie imi aduc aminte de copilarie, unele le cantam cu mama cand eram mica. Hehehe, ce vremuri ![]()
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
sim_stoian spune:
Super, Annisia. Canta Stefan si misca manutele si picioarele, ma distreaza tare. Trimite-le si pe celelalte daca ai timp 
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Roxana_G spune:
Salutare, dar ati scris iar ceva. Pfiii! La mine mai greu azi, sunt cu toti 3, putem spune toti copii. Ca trebuie sa am grija de toti. Tati e racit, asa ca e si mai rau. Insa am decis sa iesim in oras la masa. Ca de dimineata nu mai stiu cu ce maini sa strang pe aici, sa ii hranesc.
Vaz ca nu prea ati avut somn. Eu am pus un DVD, era tare interesant, insa am decis ca e mai bine sa dorm. Bebe s-a trezit la 6, rezultatul infometarii de ieri. Asa ca azi a mancat 2 mese de 200 ml. Concluzia: nu merita sa ma agit pentru cat si cum mananca daca nu e un semn de suferinta sau boala.
Annisia, ce pedeapsa primesti tu!
Si pentru mine ce e drept nu mai e asa o fericire, ca ma doare mai in dos cum zici tu, de nici nu pot sta in jos, si evident orice misculatie prin apropiere ma chinuie. Nu cred ca de la sarcina e, desi am avut si atunci ceva probleme. Cred ca la nastere a fost devastator, deh, au presat 5 kile pe biata locatie. Acusica descarc si eu muzica. 
SabinaY, multa sanatate tuturor, sa va faceti repede bine. Da, Andrei are limbuta usor albicioasa, de la lapte banuiesc, de la tetine, nu stiu. Nici noua nu ne-a dat nimic pediatra.
Danuta, scuze, probabil am scapat mesajul. Nu prea se vede nici o ameliorare, de fapt a fost la un moment dat insa la prima constipatie am revenit in situatia initiala.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
andrruzza spune:
thx fetelor

mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"