Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
devylla spune:
Neata fetelor.
Ce faceti?
Yo's cam intoarsa.Ieri a fost o zi tare obositoare,am avut liber si-am plecat de cu dimineata cu mic cu mare la un festival.am mers cu masina vreo ora jumate,al meu a facut figuri tot drumul...ca nu se simte bine,ca vrea sa se intoarca.Am tot umblat,am ajuns dupa amiaza acasa,seara eram invitati la cina la sor'mea.Al meu s-a trantit in patpe la cinci...cand sa plecam am tot tras de el dar degeaba...si uite asa s-a scos...iar eu am avut grija de asta mica toata seara....nu vroia in brate la nimeni...deabia la toaleta am reusit sa ma duc...se punea pe un urlat...Am ajuns acasa,deabia a adormit cu chiu cu vai pe la 11 cand am cazut franta imbracata in hainele de strada...m-am mai trezit dimineata
Unde casa era jaf...al meu cu dureri de cap...cred si eu dupa ce a dormit atata.Iar Erika cu mucii in gura si tuasea de zor.
Cand sa ma trezesc mai bine...realizez ca si eu sunt racita...si Erika...si tasu'...
Vai de capul nostru...am niste nervi...rau de tot
Am dus copilul la doctor...mi-a dat decat un sirop pentru muci,sa ii elimine mai usor pe cei din gat.
Cam asta e...imi vajaie tot capul.Si tre' sa stau pe la munca...azi au liber majoritatea angajatiilor,si n-are cine sa stea pe aici,sa se ocupe de comenzi daca vin.
Intre timp...ma duc sa hranesc copila...si poate reusesc sa citesc si din urma.
Poze
Mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
prisi spune:
neata,
premieraaa, Miru a dormit de la 8 jumatate pana la 6, oare e o intamplare?
Devylla
multa sanatate sa va faceti bine repede si aveti grija de printesa
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
danuta36 spune:
Neata!
Prisi,esti o harnica!ai facut si prajitura...Si bebelina noastra a dormit de la 3 la 9,trebuie sa scriu undeva!
Andrruzza,ma bucur ca bebita e bine si a-ti primit vesti bune!
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
danuta36 spune:
La multi ani Jojo_Miha!
La multi ani Yannisa Milena!
devylla spune:
Annisio misto surpriza pe mail.Neaparat sa-i fac timp sa bag la downloadat...sunt asa multe.
Si yo ma gandeam tot la un costyumas de Mos Craciunita pentru Erikuta mea.Ar fi super ideea cu albumul comun...ceva de genul 'Primul Craciun'...si sa apare toti bebeii nostri in roshu.
Daniela ce dulce e Eboneea.E asa micuta si draguta.si ce mai zambeste ea mai.
Rox cum are Andrei limbuta alba?De la lapte?A mea o are mai mereu alba de la laptic...aici nu mi s-a recomandat nimic pentru asta.
Am reusit sa mai citesc din urma.M-a luat un rau...ma duc acasa...si Erika e tare scancita,nu poate respira cum trebunie.
CAnd ma gandesc ca maine am o nunta....
ma apuca toti nervii.
Prisi multumim de gandurile bune.
V-am pupat
Poze
Mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
danielle02 spune:
`neata si de la noi 
JOJO_MIHA 
YANNISA-MILENA de marunzika 
andruzza
ma bucur mult ptr. vestile bune.
devylla
multa sanatate.
sabina
scuze,am inteles mesajul gresit ieri,am crezut ca e vb. de sotzul tau.
eu m-am trezit cu o mie de draci pe mine,langa mine sta o familie de indieni sau nus ce natie sunt,au vreo 5 copii mici si toti zbiara de dimineata,se aude asa tare de parca ar fi in dormitorul celalalt ![]()
sa aveti un weekend superb 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
Annisia spune:
Pai io nu va spusei ca fac minuni aceste cantecele??? Bebe e extrem de incantat de ele. Il apuca un ras si o veselie cand le aude, de mama-mama... Plus ca incepe sa gangureasca acolo in legea lui. Mie pe de alta parte imi vine sa-l iau in barte si sa topaim impreuna si uite asa mai fac si niscaiva gimnsstica... E o armonieeeee....
Micul Yannis creste mare
danuta36 spune:
Fain cadoul de la Annisia...de unele melodii imi amintesc si eu,cred ca le cantam la gradi...![]()
Roxana,eu te intrebam intr-un mesaj de problema mov,dar cred ca nu l-ai citit,ca nu mi-ai mai raspuns.Sper sa nu trebuiasca sa ajungi la operatie...nu se vede nici o ameliorare in urma tratamentului?
Annisia spune:
Bhey, io sunt cam distrata in ultimul timp... Care e problema mov a Roxului nostru si de ce trebe operatie si tratament???? Acu na iertati o fosta gravida, da neuronii is tot la stadiul ala...
Micul Yannis creste mare