Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, da.. asa incerc sa ma gandesc si eu, ca Daria e mai importanta... dar.. e tare greu ... Nu imi ramane decat sa ma rog ca lucrurile sa se indrepte la fete acasa, ca sa nu ajunga sa faca prostii si mai mari. Si .. o sa aiba de suferit si Daria, ca o sa ramana fara colegele de joaca. Poate totusi Diana, fetita cea mica si cuminte, o sa mai vina pe la noi, daca nu ... o sa stau eu non stop sa ma joc cu ea...

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,

Eu sunt tare in urma cu toate ca pe linga kids+casa,treb sa termin shopping pt prieteni-copiii lor de MosCr.,apoi sa il feresc pe alex de raceala pina joi cand mergem la spital la monitorizare pt sforait( Moni- am citit,mersi,in fctie de ce zic astia o sa vad dc ii dau calciu sau nu)si mai treb sa fac acte 2,5luni ca a inchis contabi;la anul in aug.si nu mai poate lega 2 fisiere cu ce se lucrase(aug-sept-oct) si tipa care urma sa preia conta are examen si nu poate reface ca e pe 10 dec.examenul si apoi va avea noi.si dec. de lucru-asta e,dcnu era pt husband,refuzam.
Acum scriu putzin ca e Emma cu Dr la shopping si astept pe alex sa ragie inainte sa bag facturi
Deea-imi pare rau dar ai procedat f.bine si o sa gasesti dc e nevoie alte prietene OK Dariei.
Mirela-ma bucur ca tu si bb suntetzi ok-pupici lui Dani-ai grija cu oboseala inainte de nastere ia-ti 1 luna liber.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Silvi-vazut poze-frumos-pupici!
INGRID_TZIN Pumnii sa fie o noapte maibuna,SANATATE MAximasi sa nu fie Laringita- astept vesti bune de la medic.
CRIS_BRAVO pt RAZVAN- VA FI OK TOTUL- e mult mai bine baiatul-nu dispera-CALM,INCREDERE SI PUTERE!
Irina-cum e MArio,ai iesit Ok dupa zilele grele,tu?
Anasol???
RAlu-odihna si tzin pumnii sa fie ok simburelul-dc vrei ceva de aici,da-mi PM.

Maraki,Irinutza,Giova,Moni,Bee,Daniela,Ali si restul-pupicei si o saptamina buna ca nu stiu cand mai intru.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele...noi am avut un weekend nebun..adica abia asteptam sa vina luni sa scap de fitele si toanele mindrei ca mi-a mincat ficatii...totul e "a mea, a Bianca sau a Bia"...plinsete cu lacrimi de crocodil daca nu facem ca ea..etc..o necajeste vad destul de nasol si ultimul canin, asa ca asta e...in rest s-a bucurat ca a venit Dan, i-a pupat mina etc...i-a luat bunica o papusica gen Barbie de care e amorezata, ii zice numai "printesa" si "barbie" si defileaza cu ea prin casa..
Am un aparat foto nou care face si filme misto, dar trebuie sa vad dc nu la recunoaste dropul sa le incarce..om vedea..sapt. asta ne pregatim pentru vineri ziua ei...vor fi neamurile, fara copii..
Sanatate bolnaviorilor..sa va treaca repede mititeilor!
Nu cred ca apuc sa citesc din urma..sorry!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici
am dus fata la scoala si acum am bagat un ochi pe aici

ieri am fost in parc a fost tare fericit stefan abia l am luat de acolo, surpriza mare a fost ca atunci vand l am urcat in masina in spate cu bianca a zis ....ada a coracredea copilul ca l duc la cora dar cand a vazut parcul era in stare sa zboare s a jucat , a alergat si s a dat in tobogan....pe burtaapoi l am dus la mama unde imediat a zis...ada mamii dida a nanii

MIRELA sarcina usoara si presimt ca vei avea o fetitza
CATA rasfatata familiei ...asa i?
SILVI frumos baiatul iar garajul imi place si mie
DEEA ...e foarte bine ca ai inteles ca tb sa mergi sa vb cu psihologul scolii , ptr ca eu cred (sper sa ma insel)ca fata ar putea sa ,,ia ,,si de la colegi si atunci e o mare problema ....cat despre faptul ca a amenintat ca se sinucide e foarte grav, inseamna ca s a gandit la asta mai demult adica pb ei sunt vechi si ea e un copil traumatizant, exista fundatii care se ocupa de timpul liber al copiilor cu probleme sociale si cred ca i ar prinde foarte bine , sa nu mai stea atat de mult timp in casa, cat despre decizia pe care ai luat o mi se pare ok sa ai grija de copilul tau ....deci te rog du te la scoala si vb cu p[sihologul dar fara sa te vada ca s ar putea s o ia ca pe o pedeapsa

vreau sa merg sa iau un dictionar roman englez si un atlas geografic

pup toti spiridusi si toate felele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

SILVI,pupicei si voua.deci scumpelul e pasionat de masinute ,poate se face pilot de formula 1,alt schumi ce sa mai...cand mergeti in romania?
ANAM,cu ce va duceti in romania,cu masina?cred ca esti o fericita acasa cu clarita si mai mergeti si ca fetele la shopping...asa fac si eu cand sunt libera,cheltui bani in disperare
DENISA,mai ce program incarcat ai si tu...nu vreau sa te mai intrebi cand te odihnesti...sper sa fie totul ok la proba cu alexutzul mic.cum se intelege cu emma?
GIO,ai dus copilul la gara,buna idee daca e pasionat de trnuri.al meu e incantat sa-l plimb cu autobuzul,plange cand ne dam jos.
CATA,hai ca te relaxezi azi la munca fara bia.deci ii plac pauselele barbie,macar stiti pe ce sa va profilati la cadouri.
INGRID,off cu tusea asta,ce rau e ca nu se poate odihni.eu i-am dat lui dani ambroxol si i-a mers bine.sa va duceti la dr totusi.
IRINUTZA,si voua va doresc multa sanatate.
DEEA,nasol ca pe langa toate pb voastre si programul incarcat mai a aparut si situatia asta...sper sa se rezolve cu bine ca tare stresant este
COSMI,super ca va duceti de sarbatori in italia,o sa petreceti de minune...pup baietelul cumintel!
de ANASOL ce mai stiti?
eu am un prgram infernal la munca:5 dimineti,2 nopti si 3 zile libere si asa trag de mine...mai ales ca luna asta am lucrat in fiecare we.apoi acasa nu ajung sa fac mai nik,zici ca-s o baba de 80 de ani,iar la 22 pic franta...asta e cu gravizenia asta,las`ca trece ...
dani e bine,un pic cam rasfatat,nu prea face progrese la vorbit sau alte activitati deosebite.cand ajungem acasa de la munca tre sa fim in raza lui vizuala altfel se supara rau si neaparat sa iesim afara cu el ca nu mai vrea cu buni.nu se joaca singurel deloc,nu face la olitza deloc si nu putem renuntza la suzi la culcare.
ii plac revistele cu bebelusi si mai ales cum le da mami lor"tzitza" de unde deduc ca-i va place un fratzior sau surioara...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (16+) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!!
dus barbatii la munci si eu trec la munca de jos si mancarica.maine voi avea o zi plina: dentist, mani, shoopping.asa ca timp de casa nu am.
Denisa esti mortala cu feritul de raceala a lui Alex.sper sa reusesti, ca sa vada dr. cauza. si spor in toate.
Cata am vazut-o pe Bia in kimonou, e mortala, ce mai.cat despre Bia face, etc si noi avem un specimen dintr-asta. si nu ii ies caninii. tot Papo(Marco) trebuie sa faca tot, ne-am saturat, dar asa o fi perioada asta.
Cosmi spor la cumparaturi. te cred ca s-a bucurat Stef ca l-ai dus in parc....doamne cat astept primvara sa iesim mai des.
Mirelus...si Marco e pasionat de tramvaie, dar nu fac inca greseala sa ne plimbam cu ele...presimt ca nu va mai vrea in masina.
Lasa ca si al meu e tot cu suzi, sper ca va renunta de buna voie, eu nu am taria sa i-o iau.
La dani ii e dor de voi si din cauza asta nu mai vrea cu bunica.

trec pe celalalt comp ca pe asta nu am lista.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata fetele,
A inceput o saptamana noua...
Mirela ma bucur ca bb din burtica e ok, 17 saptamani super...Dani ce face?
Cristina felicitari pt ma-ma-ma, superr, o sa fie bine o sa vezi.
Ingrid of cu tusea asta la Diana...sanatate multa.
Moni ce te mai vitaminizeaza sotul...cred ca o sa fii urmatoarea pe lista gravidutelor.
Ralu m-am interesat si eu de gravibinon, dar nu am gasit, imi pare rau sincer.Stai cumintica in pat , nu te agita.
Irinatuntza sper sa-i treaca repede Sabinei.
Deea ai luat decizia corecta.
Noi am fost duminica la soacramea , iar Andrei iar si-a stricat cu ocazia asta programul de somn, a dormit numai o ora pe drumul de intoarcere.Cat am stat acolo a tinut-o numai "mami acasa .Haide acasa".
Am fost la carrefour sa-i iau un tractor cu remorca pt ziua lui si am fost dezamagita total .Pe codul de bare scrie tractor berchet , iar mie imi plac la nebunie produsele berchet...iar in cutie era tractoras Smoby .Pretul era ca pt berchet evident.Asa ca nu i-am luat copilului inca nici un cadou si vineri e ziua lui.Ce ma faac...trebuie sa mai merg si prin alta parte . O sa merg si pe la selgros , metro , cora sa vedem ce or avea si pe acolo.

Anca 13 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mirela bravos daca ii place ideea ca va avea un frate sau surioara...de fapt la toti vad ca le-a placut!
Giova tare sunt curioasa cum s-ar comporta Marco si Bia daca s-ar vedea..si sadica din mine ar vrea sa ii lase nitel inchisi intr-o camera sa se sature amindoi de fitze..sau ne-ar distruge camera?
Anca deci va tractor scrie pe el...super cadou...si Bia a primit o masina, robot cu telecomanda, dar nu-mi place cum se joaca cu ea, asa ca o sa o ascund si o sa i-o dau mai incolo!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Cata dar se joaca fromos cu papusa nu?...Sper sa-i gasesc tractoras d-ala ca era f frumos.Ce nesi astia ca scot catalog cu un produs si de fapt pe raft e altul...

Anca 13 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput