Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata nu cred sa se bage in seama...sau mai sti?poate-si scot ochii.
Acina ce tractor e ala? mare sa se poata urca in el sau dintr-ala mic de jucarie? cu cum mai stai?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Eu sunt inca la citit ca mai am de recuperat, dar voiam sa-i spun ceva Deei si sper sa nu ma inteleaga gresit sau sa se supere pe mine:
Eu personal consider ca din moment ce ai confruntat fetita cu filmarea respectiva e musai sa fii atenta si la urmarile discutiei. E foarte posibil ca acel copil sa fie deja pervertit intr-o anumita masura si poate ca efectiv a jucat teatru in momentul cand a fost prinsa in flagrant. Dar se poate sa fie foarte bine si un copil cu un fond bun, care fura pentru ca are nevoie de banii aia, asa cum a spus, si chiar daca a ajuns deja "experta" poate ca nu o face cu placere si cu toata convingerea. Evident ca furatul e cea mai simpla cale de a castiga bani si la varsta ei nu cred ca poate discerne care vor fi repercursiunile faptelor ei. Si iar, se poate ca amenintarea cu sinuciderea sa fie teatru dar la varsta asta eu cred ca nu este suficient de dezvoltat instinctul de conservare si ar putea sa isi puna planul in aplicare pentru a te pedepsi si a te face sa-ti para rau ca ai acum o parerre proasta despre ea, fara sa realizeze ca moartea este un fenomen ireversibil.
Sper ca nu par deplasata dar mi se pare o problema grava, care nu poate fi trecuta cu vederea si care ar putea avea urmari cumplite. Nu vreau sa te sochez sau sa fac pe psiholoaga........
Si acum ce as face eu: as chema fetita si as sta de vorba cu ea, i-as explica cat sunt de dezamagita si cum nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat dar i-as spune ca ii mai dau o sansa sa fie prietena Dariei daca imi demonstreaza ca se schimba (bineinteles ca as filma-o in continuare, ca sa fiu linistita ca nu-mi dispar din casa alte obiecte de valoare si bani).
Si ma mai gandeam la o chestie: probabil ca s-a intamplat ceva si in relatia ei cu Daria (i-a mancat Dariei sa zicem dulciurile pe care i le-ai dat, sau Daria a surprins-o luandu-i ceva la care tine) sau poate chiar a avut un comportament mai........agresiv fata de printesa ta!
E clar ca trebuie sa fii cu ochii in patru si sa o urmaresti pt a te convinge de adevar dar ar fi bine si sa te asiguri ca amenintarile alea cu sinuciderea raman simple povesti!
Asta e parerea mea personala, eu asa as face si nu consider ca si tu trebuie sa procedezi ca mine!!!!

Si acum sa fim seriosi, multe dintre noi au spus la nervi, in copilarie sau adolescenta, cand ni s-a interzis sa ne vedem cu "marea dragoste" sau sa mergem la disco "Ma sinucid ca nu ma inteleg parintii!", dar nu cred ca vreuna dintre noi ar fi facut-o, sau cel putin sunt convinsa ca habar n-aveam ce presupune SINUCUDEREA asta, era doar un mod de a ne speria parintii!
Pupici multi, ma intorc la citit

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
O noua noapte crunta, si-a scuipat plamanii de atata tuse...n-a mancat decat cateva linguritze de cereale dimineatza. Vine pediatra la ora 13 la noi, eu n-o mai duc la cabinet.
Ioana, ai punctat bine, dar ceva mi-a atras atentia din mesajul Deei: ca Daria are un comportament ciudat, ca se tranteste pe jos si e isterica....poate asa face si fata aceea, poate o agita pe Daria, cine stie, cert e ca eu mi-as pune intrebari si nu cred ca as mai lasa-o in preajma ei. Poate are o influenta negativa...copiii asa mici ar trebui protejati.
Multumesc de mesajele pt Diana , revin dupa ce vine pediatra.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello...cititi la China ..

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ioana, multumesc pentru sfat. Sunt perfect de acord cu tine. exact asa as face daca nu ar fi Daria la mijloc. Dar asa, parca nu imi vine sa o las cu cineva care asemenea probleme. La varsta asta, bebelusii sunt foarte sensibili, si ii influenteaza nu numai comportamentul efectiv, ci si starile persoanei cu care se joaca, sau pe langa care sta. Daria incepuse sa se dea cu capul de pamant, asa.. din senin.. lucru care pe mine ma soca de-a dreptul, pentru ca nu era deloc firea ei sa faca asa. Eu credeam ca s-a facut o egoista, si o rasfatata, dar, de fapt, cred ca prelua din starile de disperare si gandurile negre ale fetei. Cand era doar cu noi, era tot un zambet. Eu chiar am observat schimbarea asta la Daria, de vre-o luna...si nu pricepeam de ce O sa vad cum se comporta in continuare...fara aceasta influenta. Si, da.. o sa merg neaparat la psihologul scolii. Sper sa nu ii creez si alte probleme.

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Ioana cum a fost ieri la vot?esti obosita?incidente?
Ingrid sper sa vi cu vesti cat se poate de bune, in momentul de fata. la Dienutza.
Maraki nu am inteles....

noi nu am votat ieri....

fug iar la treaba.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ingrid, sanatate multa la puiuca . Multumesc.

Fetelor, sa stiti ca pe mine m-au ajutat foarte mult bulinele homepate ce i le-am dat Dariei de mica. LAC CANINNUM se cheama. Mi le-a recomandata doctorita homeopata pentru imunitate. I-am dat saptamanal, .. sau .. cand mi-am mai amintit... si ... chiar nu am avut deloc probleme de sanatate majore cu ea. In cel mai rau caz a facut febra o zi ... sau diaree o zi ... sau ... SN usoare, care au trecut in 2-3 zile, etc. Foarte usor a trecut peste boli.

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova cum nu ai inteles? Este topicul " ce nu va place in tara unde traiti " Ai citit ce spune fata despre China? Ciudat si interesant mesajul ei Tipa din China...cauta si vei vedea.
Ioana, sant intru totul de acord cu tine! Poate pune in aplicare ce a spus, a zis-o la disperare si nu cred ca era teatru.
Deea, credeam ca Daria sta cu fetele numai in prezenta ta.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Deea probabil ca dariutei i s-au potrivit astea. remediul lui Marco, cica ar fi Pulsatilla, si cand am probleme cu el sa-i dau dintr-asta.Pt. imunitate i-am dat Imunogrip si nu am avut pana acum probl. cu el, si e in colectivitate. tot asa sa o tina.
Ingrid nu prea crede in homeopatie, asa ca degeaba ii zici.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

poftiti aici

Mergi la inceput