Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu am inceput sa selectez ceva poze,dar a aparut Diana strigand: PUNE EMMA! PUNE EMMA! I-am pus-o un pic,pe urma i-am pus filmuletul cu Mos Craciun ala si renul,dar nu i-a placut deloc deloc,se uita cu o mutra asa scarbita Poate nu-i place rock-ul? Nici mie

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna fetele!

Sabina tuseste si ea de citeva zile , am fost la dr si tot RHINATIOL ne-a dat. Eu i-am mai dat din asta si pe la 11 luni si a fost f eficient. Acum insa vad ca inca mai tuseste desi sunt cam 5 zile de cind ii dau.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Eu is cam sifonata pt. ca am avut marea surpriza sa constat ca persoana pe care o credeam cea mai buna prietena a mea s-a dovedit a fi altfel de cind s-a mutat la Timisoara si s-a maritat cu unul plin de bani. Pina la urma sa cred ca exista doar regula in ceea ce priveste vechea poveste cum ca banul schimba omul ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

altfel cum Irina? detalii....depinde de foarte multe chestii....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BEE,SPER SA ACCEPTI SI LA MULTI ANI DE LA MINE CAM CU MARE INTARZIERE,DAR SPUS DIN TOT SUFLETUL!
INGRID,sanatate multa dienutzei.te cred ce stare ai,asa sunt si eu cand e dani bolnav,nu-mi trebuie nik.ai fost cu ea la dr?
ASTERY,bravo Pt "ma ma "si progresele la jucarii,eu tot sustin ca scumpelul e un copil supernormal si superdulce!si ma bucur ca ai trecut peste pasa proasta.
DEEA,habar n-am cum as reactiona in situatia asta,probabil m-as infuria rau la inceput,dar apoi...nu stiu...
RALU,imi pare tare rau ca ai probleme ,sper sa se rezolve si fara medicamentul ala.sa fii cumintica .
ACINA SI ALI,cum va mai simtiti?
MONI,parca vad ca dupa atatea vitamine,esti urmatoarea care anunta un bebe...
eu azi am facut o eco la spital unde lucrez ca eram cam ingrijorata ca nu-l simt pe bebe.e ok,misca pe acolo,doar ca era intr-o pozitie inghesuita si nu a vrut sa ne arate ce e.i-am vazut inimioara cum batea,coastele,creierul,coloana....e de 17 sapt...
eu sunt vesnic obosita moarta,asa ca nu va suparati pe mine daca nu scriu prea des.
VA PUPACESC PE TOATE!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (12+) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Mirela, ce ma bucur ca avem vesti de la tine ma bucur ca bb mic e bine, ce mai face Dany ? Ma bucur ca esti ok pupici si tie si lui Dany.
Irina chair azi ma uitam pe prospectul lui ca i-l recomandam lui Ingrid, RHINATIOL este un sirop expectorant care o ajuta sa elimine tusa, daca inca tuseste inseamna ca mai are secretii de eliminat si e ok. Sanatate multa si pupici.
In sfarsit a adormit si piticul meu la o ora normala
Va pup si va doresc noapte buna!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neata buna.

Am vrut sa evit conflictul, pana cand as fi in stare sa iau o decizie cat mai corecta, dar, nu am apucat sa plec de acasa in timp util. Azi dimineata fetita a venit mai devreme la noi. Am chemat-o la calculator, sa ii arat filmarea. La inceput era cand doar se uita prin portofel, fara sa ia nimic, si a inceput imediat sa spuna ca ea cauta o jucarie de-a Dariei, ca nu stia unde e, ca numai s-a uitat, si ca ea vrea sa plece, daca noi credem ca ea a furat. A inceput sa planga, urat de tot, inainte ca noi sa apucam sa ii spunem un singur cuvant. I-am zis ca avem filmarea si de mai incolo, cand a luat efectiv banii. A reactionat foarte urat, plangea intr-o disperare crunta, cu mainile la gura, spunand ceva care nu se intelegea. Printre suspinuri spunea ca ea se sinucide, ca pe ea nimeni nu o intelege, si acum nimeni nu o mai iubeste, ca numai ea stie ce viata chinuita are, ca ne roaga sa o iertam, ca ea nu poate sa moara cu gandul ca nu am iertat-o. Am ramas efectiv fara nici o replica. Stateam si ne uitam la ea, si nu stiam de unde sa o apucam. Ne-a rugat sa nu o spunem mamei, ca o rupe din bataie, cum a mai rupt-o odata de a fost vanata tot spatele, ca ea nu o sa mai aiba cum sa mearga acasa, ca fratele ei mai mare o chinuie ca sa ii dea bani.

De lucrul asta stiam si eu, ca fratele lor e un vagabond si un golan, si stiam ca le bate pe fete. Dar totusi, nu ii cred povestea, pentru ca am intrebat-o cati bani trebuia sa ii dea fratelui si a zis ca 10 lei. Cu cateva zile mai inainte, ma rugat sa o las sa isi tina la noi pusculita, ca fratele ei ii fura banii. Si in pusculita, la momentul la care am prins-o cu camera, avea 13 lei, deci, avea de unde sa ii dea bani fratelui, daca intradevar acesta era motivul. Plus, ca .. felul in care a luat banii, ma face sa cred ca nu e prima data cand face asta. A avut o miscare foarte rapida, si o fata senina. Nu era deloc stresata de ceea ce face.

Un singur lucru e adevarat, ca fata este disperata si chinuita, si ca nu ar trebui sa aiba asemenea probleme la varsta ei, pentru ca uite la ce se ajunge. Copil fara minte, care o ia pe cai gresite.

Am luat decizia de a nu ii spune mamei lor, iar fetei i-am interzis sa mai vina la Daria. MI-e tare mila de ea, si daca nu ar fi fost Daria la mijloc, as fi trecut peste aceasta problema, si as fi incercat sa o educ. Fata are nevoie de afectiune, si de parinti, si aici le gasea pe aceastea. Acum, nu mai are nimic. Nici acasa, nici in alta parte, si nu as vrea sa fiu in locul ei. Mi-e tare teama sa nu fi facut vre-o prostie, sa fuga de acasa, sau sa incerce sa se sinucida asa cum zicea. Sper sa fi fost doar un mic spectacol... De dimineata de cand s-a intamplat asta, sunt foarte ingrijorata. Tot timpul imi vine sa plang, si am senzatia ca ceva nu am facut chiar bine. Dar, nu as fi putut sa o las pe langa Daria. Pana la urma, de ea trebuie sa am grija, nu ?

Cat despre Daria, mi-e tare ciuda ca nu am putut descifra ce incerca sa imi zica. De la o vreme, de cand am observat ca .. se cam ratacesc lucrurile, Daria nu se mai juca cu Sabina, fata aceasta. Se juca doar daca era si cu sora ei, cea mica. Cand venea fata cea mare, Daria incepea sa aiba tot felul de comportamente ciudate. Plangea din senin, se punea pe jos si dadea cu capul de pamant, lucru pe care pe mine ma dispera, si nu intelegeam de ce face asa. Credeam ca s-a rasfatat, ca s-a alintat, si ma ofticam rau, pentru ca eu imi stiam fata altfel. Nu o mai lasa pe Sabina sa puna mana pe nimic al ei, cu toate ca, acum catva timp, se jucau foarte frumos, si imparteau totul. Am invatat-o Catelus cu parul cret. Si ce credeti ca spunea din toata poezia. NU FUIA !! Asta era tot. Si canta incontinuu nu fuiaaa, nu fuiaaaaaa, nu fuuuuuiiaaa...

Sper din tot sufletul sa nu faca fata vre-o prostie si mai mare, si .. o sa incerc sa merg la psihologul scolii. Asta e o idee foarte buna. Va multumesc

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

A venit si sotzul de la meci, asa ca l-am lasat pe el cu Diana si am venit la comp. De cum s-a culcat, a inceput si tusea, cam la 30 de min tuseste violent, se pare ca are multe secretii de eliminat, vorba lui Silvi. Oricum, am intrerupt Stodalul. Azi a fost relativ bine, dupa-masa a papat si nu prea a tusit, febra ioc, si zburda prin casa....dar nici n-a dormit decat jumatate de ora dupa-masa.
Maine o duc la pediatra.
Mirela, zau ca te inteleg ca esti rupta de oboseala, nu-i nimik, intra cand poti si mai da-ne vesti despre samburelul tau. Ma bucur ca totul e ok cu sarcina. Dani ce mai face?
Irinatuntza, eu n-am asa comori de prietene care se schimba dupa cum bate vantul...dar poate e doar o impresie de-a ta.
Ma duc sa dorm, noaptea trecuta am stat de veghe....ma omoara tusea asta a ei. Sper sa bea laptele, mi-e teama sa nu-l vomite iar, dar acuma seara n-a mancat aproape nimik.
Noapte buna va doresc la toate!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI noapte buna,ma bucur ca azi ai putut sta mai mai mult prin zona,ca tare mi-au lipsit postarile tale.
MIRELA ma bucur ca esti ok,de oboseala ce sa zic,trece ea cumva.
IRINUTZA sa iti treaca
DEEA ce sa mai zic,cred ca ai facut foarte bine si in mod sigur Daria a vazut ce face fata si incerca sa iti spuna! Si mie imi pare rau de fata,dar la un moment trebuie sa alegi raul cel mai mic. I-ai intins o mana odata si nu a meritat ,nu are rost sa te consumi atat,nu e responsabilitatea ta,stiu ca e greu sa nu te gandesti,ca si eu as fi la fel ... dar mai importanta e DARIA!
INGRID sper sa treceti cu bine noaptea

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi ne'am uitat la superman 4 si marco numai trante a tras prin casa.era si obosit, dar cu baita, cu tot, doafr de 15 min. a adormit.
Silvi e misto oricum garajul si eu i-as lua daca as gasi asa ceva.
Mirela ma bucur ca ai un bb mare si sanatos in burtica.hai ca mai ai putin, rezista. Dani e ok?
Ingrid sper sa o puna maine dr. pe picioare pe Diana.
Deea imi pare rau ca a reactionat asa fetitza.sper sa fie doar un teatru si sa nu faca ce a zis.buna idee cu psihologul scolii.Iubita de dariutza, ea te atentiona si tu nu ti-ai dat seama.
Irinatunza sper sa-i treaca Sabinei cat mai repede tusea. Iar despre prietena ta...sunt si specimene dintr-astea. sper sa te f inselat, totusi.

fug si eu sa pregatesc hainutele lui marco de gradi si la tv.
pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput