Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Ha ha deci nu ti se arata nani.
Eu am bagat in mine 3 sarmalutze plus o prajiturica, mi-am luat a doua cafea si trec la treaba pana nu se trezeste Dia,ca pe urma iar ciuciu munca
Deci sunt pe baricade ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
Ana_m spune:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=43f4de57d2178cc07a7e8d&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANA super fain,am chemat-o repede si pe Diana sa o vada pe "Clara bebe" si am avut parte de comentarii la greu,din care cel mai mult mi-a placut cand a zis super clar : BUNICA IEI!
Cred ca ii va placea mult mamei tale cadoul! De sarbatori cand voi fi libera,nu ma las pana nu fac si eu un colaj d-asta,ca am din ce ...
Eu ma distrez inca p-aci cu conta,dar trebuie sa merg sa caut ceva in "arhiva" la fate-meu imediat.
Aaa ... Diana a mancat iaurt,dupa care a taica-su lasat-o sa se spele la bideu singura si i-a dat si periuta de dinti ca a cerut-*o.Cand s-a plictisit, a pus periuta LA LOC in paharul din suport si a inchis robinetul inainte sa vina in camera
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
silvi_2005 spune:
Ana am vazut-o si eu pe Clara e o papusa, ce mai ne-am de ea.
Igrid nu te mai necaji ca o sa fie bine, ei se refac foarte repede, imediat o sa o vezi fugind.
Moni e bine ca te mai poti odihni si tu putin, pupici Dianei tare draguta e cum vb ea de toate. Si noi am iesit putin pe afara dar ne-a cam inghetat nasul si ne-am intors.
Giova cred ca ingineri se fac baietii nostri Alain toata ziua isi aliniaza masinile si si le mute dintr-o parte in alta, si trebuie sa ma joc cu el nonstop, sa ii dau pe joc masinile care mi le da el.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
silvi_2005 spune:
Sper sa fi reusit, am pus si eu 2 poze aici http://www.dropshots.com/psilviaro una e cu Alain si una cu garajul care e momentan preferatul lui.
silvi_2005 spune:
Tocmai mi-am modificat culoarea la nume si vreau sa vad cum a iesit
monica70 spune:
SILVI a iesit bine! Maai, pai cum sa nu se joace Alain toata ziua cu minunatia aia??? Pai si eu m-as juca,dapa-i el!!!!
Pe mine m-a luat o durere de cap si nu ma mir ca m-am pus sa descalcesc p-aci ce si cum si am depistat ca numai boacane au facut fratelo,vanzatoarea et comp,au uitat sa aduca o gramada de chitante din urma,asa ca acum tot cosmetizez p-aci casa dupa ei
Ca norocul ca a venit mami sa mai stea cu Diana.Inainte a stat cu taica-su acolo si cand am fost pana acolo sa caut ceva, am vazut ca el statea bine mersi in camera de zi la TV,iar Diana era singura in camera cu jucariile se juca in liniste,bine ca aci nu prea sta asa ... Uneori si acolo mai baga ture plimband papusa cu caruciorul,sau se joaca cu mingile,mai sare in pat,dar in general sta cuminte si scotoceste prin maldarul de jucarii.
monica70 spune:
Acum imi zice Ghitza,cica a intrebat-o mami pe Diana unde a fost azi.Raspuns: A MAMAIA APA MUULTA! Era cam mare Muresul probabil, de a derutat-o in halul asta
Giova spune:
am venit si noi pe-acasa. ghiciti unde am fost? ... la gara. am stat ce am stat sa vada trenurile si l-am luat de acolo.
pe urma prin centru, pana a venit si ne-am retras la o tura de Mall.
I l-am aratat si la \marco pe Mos Craciun, e plin de panouri prin oras. e sod cum ii zice: mosu tun, care ii aduce nenu.
Ana super fain filmuletul, cica se poate salva in comp. ai incercat? ca eu nu stiu cum, si as vrea sa mai fac unul si pt. 2 ani.
Moni pai pune-te pe treaba, ca tu chiar ai material pt. filmulet.
Silvi super faina parcarea de masini. l-a incantat si pe piticul meu. si Alain e asa de frumos....manechin nu alta.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
Fetelor multumim mult pentru aprecierile lasate in drops.
Moni eu concluzionez inca o data ca fetele sunt mai cuminti ca baietii, nu se poate generaliza binenteles ca sunt si baieti f cuminti si fete prapadite dar in urma sondajului facut de mine, asta cred eu. Alain nu pot sa zic ca e rau, ca e tare dulce si se joaca si face lucruri dragute dar nu pot sa il las din ochi ca face o prostie asa neintentionat.
Giova asa face si Alain cand ii place ceva
Garajul e de la plasticard, o firma germana si l-am luat la oferta cu 20 de euro, mie mi s-a parut ieftin la cat e de complex, lui Alain ii place cel mai mult soseaua.