Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (264)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare, eu sunt la a treia cafea si am meu piciulica inca doarme, astazi nu il mai las sa doarma dupa-masa, am vrut sa il trezesc si s-a pus pe plans mi-a zis sa il las si mi-a intors spatele.
Moni, sa iti fie de bine micul dejun, ai un sot de nota 10. O sa iau si eu puzzel din lemn sa vad daca am succes. Aici mai sunt ceva puzzel-uri carticele de povesti si pe unele pagini au puzzel, dar since am considerat ca trebuie sa treaca de doi ani nu de alta dar sunt asa de mic ca si mie mi-ar fi greu sa le fac. Trebuie sa mai perseveram si cu cuburile ca intr-o vreme ii placeau dar acum e numai cu masi asta din cauza mui tati care il bombardeaza cu ele. In legatura cu ce spuneai tu si eu imi amintesc ca aveam o papusa mare cat mine Ramona o chema si ceva jucarioare de plastic dar sicer le-am indragit tare mult si eram atasata de ele, acum cred ca nu ii mai impresioneaza asa pe copii.
Ingrid tare rau imi pare ca sunteti bolnavioare, bine ca papa. Cum e tusea si de cand dureaza ? Si eu cred ca ar fi mai bine sa o vada o pediatra si sa vedeti despre ce e vb. La capitotulul sirosp de tuse, mie mi-a adus soacra mea din Ro RHINATHIOL 2% cica asta e cel mai bun, e ceva mucolitic cu aroma de cirese si zmeura dupa care nu varsa copiii, eu am rugat-o sa imi aduca antibiotic si ceva de tuse ca era racit Alain si nu mai imi trecea. Pana la urma i-am luat de aici antibiotic si pana a sosit ea i-a trecut si tusa ca Jean se incapatana sa nu ii dea sirop de tuse ca avusese un copil care ajunsese la spital dupa un sirop de tuse ca astea au inhibatori care actioneaza la nivel central.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI nu e buna logica ta.Nu vin energiile negative asa hop tzop peste tine de la "scutece" doar pentru ca te-ai ciondanit cu cineva . Mecanismul e altul. In momentul cand esti nervos,suparat,turbat,distrus,porti pica cuiva,il urasti,ai resentimente etc. indiferent din ce motiv,te incarci singur cu energii negative,care iti atrag tie in primul rand si suferinte fizice si probabil se pot rasfrange si asupra celor din jur (la asta nu bag mana in foc).Eu asa o iau,de aceea in momentul in care incep sa ma simt ca naiba,caut urgent remedii: o carte buna,o comedie,niste muzica Nu ma las coplesita.Totul e sa fi constient de treaba asta.Mai stii povestea ce ne-a pus-o Irinutza cu fructele stricate din buzunar,sau cum era ? Nu uita: "singura masura a lucrurilor este importanta pe care noi le-o dam".

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am uitat sa va spun ca imi sta capul numai la decoratiile de craciun, ma tot uit in cataloagele magazinelor abia asteapt sa se apropie de 1 dec sa fac bradutul si sa decorez.
Cred ca eu o sa ii iau lui Alain ceva jocuri de construit si ceva cuburi si din astea ca in rest are toete prostiile.Am vazut ca ati si voi poze cu ceva de la Bebito cred ca gasesc si aici. Sper sa reusesc azi sa pun si ceva poze ca niic nu mai stiu pe unde am salvat dropsul.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

SILVI pai da, uite ca numai ce a venit Diana, m-am jucat vreo 10 minute cu ea cu castelul orataniile si cuburile lui (ANDA ii place la nebunie castelul ala Dianei) si Ghita a si zis sa o echipez ca o duce in parcul Copiilor pe malui Muresului vreo ora,la tobogane Asa ca-s libera sa ma ocup de munca Si chiar e ok,ca ajung tot mai la zi cu ele,asa de cand o ia mami in WE.
Si eu am vazut carti de care zici,dar prefer ceva puzzle cu bucati mai mari deocamdata,sa incepem cu ceva mai simplu.Trebuie sa caut ca aveam demult ceva puzzle cu un urs Cocollino,ceva reclama,l-am pus bine,asa de bine ca nu mai stiu unde
Cu jucariile asa e ,cu cat sunt mai putine,cu atat copiii se ataseaza mai tare de ele cred.Eu nu pot zice ca nu am avut,ca am avut o gramada,dar in nici un caz cate au copiii din ziua de azi

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Maraki draga, eu sunt foarte deprimata si cand mai citesc ca ti-au dat lacrimile...m-a apucat plansul!
NU-i bai ca nu mananca, dar nici nu poate dormi de tuse si se uita asa la mine, cumva, nu ma ajuti mami? Pai ce pot sa-i fac eu?
Of, sa vina odata luni sa o duc la control.
E tare inflamata in gat, ma mir ca a reusit sa inghita 3 linguritze de supa...
Silvi, pana maine nu ii mai dau nimik, astept sa vad ce zice medicul, ca si asa am adunat o groaza de medicamente aici...sper sa nu fie cazul de antibiotic, dar de fapt vb prostii, sa-i dea si antibiotic numai sa se faca bine!
Moni, le zici bine cu energiile negative, dar sa fii destul de tare sa nu te lasi coplesita...acum nu pot sa fac fata la nimic, sincer, sunt in pasa cea mai neagra, tare mi-e frica de laringita, tuseste cam ciudat!
A dormit 15 min, s-a trezit de tuse, a adormit la loc, iar s-a trezit....ma duc la ea sa vad ce face!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Of mai Ingrid...imi pare asa de rau de Diana...parca il vad si eu pe \Marco in Turcia.....te cred ca esti in depresie, ti-am spus cum eram si eu...plangeam langa el...el plangea ca ma vedea pe mine....of doamne....numai copil bolnav sa nu ai!!!
Dai supica, asa putin cat bea, lichide si doamne ajuta....
Deea imi pare rau de fetita, trebuie neaparat sa vorbesti cu ea si cu mama ei. poate se schimba...ai putea sa o mai urmaresti cu camera, asta daca ii mai dai o sansa sa vezi daca se schimba sau nu.
Moni ce bine va sta...auzi mic dejun la pat..pardon...calculator.chiar azi ma intreba Clau...ca noi cand plecam singuri undeva? asa ca ma pregatesc sa vina cu vreo surpriza....
Maraki faine cadouri a primit Angelos de la maria.si marco are un partener de joaca, care e o fetita, dar inca e bebe, are vreo 7 luni. Mai e una marisoara de vreo 4 ani, dar nu o prea vedem pe aici.
Cristina bravo lui Razvan....nu vorbeste, dar face asocieri, altfel nu le nimerea el, iti spun eu.
Arnica nu am avut in casa...e musai sa cumpar sapt. asta...caci la cat se loveste...
Silvi si marco e numai cu masinile, moto, sa le parcheze si vorbesc de astea mari, ale lui...doamne ca se inghesuie cu ele prin toate colturile, impinge ghivecele de flori, noptierele, ca sa le faca motoarelor loc, sunt baieti, ce sa facem.
Ana ma bucur ca ati stricat bani, normal ca si-au amintit aia de papuci, vorba sotului tau, doar nu sunteti in romanica.si aici am vazut bucatarie pt. fetite, la real, nu e foarte mare si nici nu are multe, dar e 50 roni si arata fain.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

INGRID de ce nu chemi frumusel pediatra acasa? (daca ai d-aia care vine ... ) Sau echipeaz-o si du-te la urgenta,decat sa stai si sa te gandesti tot la ce-i mai rau! Macar faci o mica plimbare,aerul ii face bine daca ar avea laringita (ceea ce sper ca nu e) Precis nu-i nimeni acolo,eu cand am fost odata la noi in Arad,batea vantul la pediatra de la urgente,in 5 minute a vazut-o ,a zis ca e ok si am plecat linistita de-acolo,ca era duminica,nu era pediatra in oras si trebuia sa plecam undeva, de aia m-am dus ...

Mergi la inceput

acum despre noi.....
eu am adormit aseara odata cu marco. l-am lasat pe Clau sa-i dea lapticul cu cereale. cica nu a dormit mult la el in pat ca asi l-a adus cu noi. ne-am trezit la ora 9 ca-mi cerea marco apte.a baut toata sticla si pe urma a mancat o cioco.am fost pe afara cu motocicleta si la real dupa salau. acolo a intrat cu moto asa ca ori eu, ori Clau alergam ca nebunii printre rafturi dupa el.
a papat bine la pranz:salau cu caretofiori, doarme, am facut si noi gratarel cu legume la gratar si gata...fug sa ma intind si eu putin langa ei.
dupa amiaza iar iesim putin ... noi tot speram ca=l obosim, dar vezi de treaba.

la vot nu stiu daca mergem...eu m-as duce sa vad si eu unde se voteaza, ca e prima data cand servim aici....sa vedem cum combin sotul.

duminica placuta sa aveti.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

GIO somn usor!

Mi-a zis Ghitza ca in momentul cand au intrat in parc si a vazut atatia copii (fiind duminica si vreme relativ buna, era full) ,Diana a inceput sa chiuie de bucurie saraca! S-au intors taman la tzanc,ca a inceput sa picure. Si iar a venit cu niste clementine primite de la o tanti in tramvai,ca asta pe unde merge nu exista sa nu capete de la careva ceva Mi-a tot povestit pana a adormit de BOGANU (=toboganul),APIII MUTZI ( = copiii multi) etc.
A mancat pe traseu biscuiti si am vrut sa o culc direct fara sa ii dau sa manance.Dar cand imi zicea Ghitza ca e satula si precis nu mai mananca,l-a auzit si mi-a cerut ea singura supa si chiar a mancat supa de pui cu taitei. M-a lasat partial sa ii dau eu,doar m-a directionat: ACUMA TSUPA GOALA...NU TAITZEI...ADA TAITZEI etc. In final,a preluat ea lingura,ca de obicei,dar important e ca a mancat!

Mergi la inceput

Moni ce somn...s=a trezit marco. azi a dormit doar o ora jumate. asa ca doarme doar Clau, eu cu el prin living.
Ii e dor Dianei sa fie printre copii, afara la tobogane, leagane. cred ca le lipsesc multor copii astea.

_

Mergi la inceput