Avortul
Raspunsuri - Pagina 11
Amethyst spune:
alinushca, daca citeai mesajul ei initial macar, vedeai ca s-a protejat si totusi a ramas insarcinata.
eu am ajutat-o prin faptul ca am raspuns intrebarilor puse initial si nu m-am grabit sa-i dau in cap avand in vedere situatia dificila in care se afla.
e absurd ca va ganditi doar la copil si la ea nu sau la celalalt copil de parca numai sarcina conteaza, mama care o duce si ce urmeaza dupa nu.
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
musettepink spune:
quote:
Originally posted by Alynutzaquote:
Originally posted by alinushca
Iar daca ea NU SE SIMTE vinovata... cati copii o sa mai arunce la canal ? In situatia de a avorta nu se ajunge din senin. O femeie poate avea grija sa nu ajunga aici.
Poate mai citesti o data mesajul initial, fata a spus clar ca a folosit un mijloc contraceptiv. Deci 'a avut grija', cum spui tu, si nu-i nici pe departe genul care sa foloseasca avortul drept 'metoda contraceptiva'.
Fiecare situatie este una particulara si trebuie judecata ca atare. Si nu de alte persoane, ci de persoana implicata si de medicul ei, numai ei pot lua o decizie in deplina cunostinta de cauza.
(N-aveti decat sa aruncati cu pietre cat poftiti, nu sunt pro-avort, dar stiu ca viata nu-i facuta doar din alb si negru.)
Stiu ca-i off-topic si poate imi atrag un avertisment, insa nu ma pot abtine sa nu spun: incredibil cata rautate exista in lumea asta.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucatarescMrs. Perfect for more than 1 year
Incredibil cate femei isi omoara copiii pe lumea asta sub diverse scuze!
Iar daca problema este intre Ariella si dr ei de ce a mai scris pe forum??????De ce nu l-a intrebat pe dr ginecolog ce anestezie sa-i faca si daca o sa aiba sau nu dureri?????????????
Visez la ziua cand voi fii
Amethyst spune:
A intrebat pe forum ca sa afle alte pareri de la fete care au trecut prin asta, probabil ca il va intreba sau l-a intrebat si pe dr. Forumul e pentru un schimb de opinii, ca si mamicile care intreaba una alta desi au parerea pediatrului. Ce ti se pare anormal?
Anormal e sa dai lectii de religie cand se intreaba cu totul altceva.
Imi cer scuze, nici nu imi vine sa cred ca am intrat de curand pe forum si deja m-am bagat intr-o asemenea discutie cu pareri atat de inversunate.
Dar parca mai aveti putin si o luati la bataie pe ariella.
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Iar daca problema este intre Ariel si dr ei de ce a mai scris pe forum??????De ce nu l-a intrebat pe dr ginecolog ce anestezie sa-i faac si daca o sa aiba sau nu dureri?????????????
Dragi moderatori, mai este nevoie de mai mult decat atat?
Elle
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Iar daca problema este intre Ariella si dr ei de ce a mai scris pe forum??????De ce nu l-a intrebat pe dr ginecolog ce anestezie sa-i faca si daca o sa aiba sau nu dureri?????????????
Visez la ziua cand voi fii
Nu stiu nici eu de ce a scris, eu recunosc sincer ca n-as cere sfatul pe forum daca m-as confrunta cu asa ceva. Dar cu siguranta n-a scris ca sa afle cati ani de canoane si penitenta si posturi trebuie sa tina in cazul in care se hotaraste sa faca avort.
Si cred ca n-a scris nici ca sa primeasca replici de genul celor scrise mai sus. Parca tot in Cartea aia cu Autori Necunoscuti pe care tot o vehiculati pe aici se spunea 'Nu judecati...!'
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
roxanaz spune:
nu mai e nevoie de nimic. imi pare rau dar discutia a deviatr din nou mult prea departe de initial. subiectul se inchide pentru ca oricum autoarea nu a mai aparut. pentru nelamuriri va rog sa ma contactati pe PM.
Roxana