Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Picio, asa e cum zici tu, dar saptamana asta le-a intrecut pe toate. Cat despre motzata, vreau sa-ti spun ca daca nu i-as vedea bandajul in frunte, as zice ca n-are nik. E la fel de sturlubatica. Io n-am copca-n frunte, da' tot ma consider cu zvac. EI, poate se compenseaza copcile de pe picior si burta. De alea de pe picior ce sa zic, ca abia mi le legasera, am zbughit-o afara si mi le-am taiat sarind un gard. Drept pedeapsa, mama m-a dus o saptamana la Sovata la apa sarata... auch!

Abia astept instructiunile pentru sling.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ma uit pe antena2 si mi se zbarleste pielea pe mine....bai cum isi i-au apararea unuia celuilalt......oricum nu este justificabil sa stea 45 de min singura

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

gata, am facut baita si am culcat-o pe Miru, de acum ma relaxez si eu cu o bere si niste floricele , il astept pe tati ca treb sa apara

eu am mancat struguri de vreo 3 ori si parca s-au umplut mai repede rezervoarele

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

PRISI ,SA-TI FIE DE BINE si eu am baut un pahar de bere si am papat o bucata de pizza,deh daca m-au lasat singurica acasa pana duminica,

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sim
andreeaiosif ma bucur ca ai scapat cu bine si e totul ok.am citit si eu acu ceva timp in urma povestea ta,e cumplit.
ana sa nu mai fii suparata,stiu si eu ce greu e fara masina.
piciulika 18 grade recomanda si astia sa fie in camera unde sta bebelushul,cica asa respira ei mai usor si dorm mai bine,dar nu pot tine mereu chiar 18 grade,mai sunt si 20-22.asa constant,Ebonee se simte super bine la asa temperatura,de e mai cald se foieste si se trezeste ori de e mai rece.


fug la buricit micutza de Ebonee







Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

mai fetelor ,va dati seama prin ce trec bietii parinti?sa nu poti sa te bucuri de primul zambet ,de primul gangurit ,sa-l vezi ca nu poate sa se hraneasca,sa-l vezi plin de perfuzii si conectat la tot felul de aparate.Si cand te gandesti ca noi ne facem probleme ca a luat mai putin cu50gr intr-o luna,ca mananca cu10ml m-ai putin..fetelor hai sa ne bucuram de bebei nostri si sa nu ne mai facem probleme ca astea de care ne vaitam noi chiar nu sunt probleme.OFm-am intins cat o placinta ,sper ca nu v-am plictisit

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Sabina, ieri mi-am comandat si eu ultima editie din Capraru, pana acum citeam dr Spock. O sa citesc si eu despre fraul limbii pt ca ma depaseste. Vis a vis de dr pediatru, chiar mi-as dori sa gasesc un medic bun dar in acelasi timp mi-as dori sa am cat mai putina nevoie de el... Pana acum am avut 2 experiente neplacute in Ploiesti... Daca-mi poti recomanda pe cineva, m-as bucura.
mephala30, bine ar fi sa se retraga varicocelul... stiu ca oricum nu se opereaza acum ci peste ceva timp. Momentan o sa incerc sa ascult mai multe pareri de specialisti si speram sa luam cea mai buna decizie. si multumesc de sprijin.
Cecilia_L, asa am inteles si eu, ca ar fi o mica incizie nedureroasa. Deja o sa ne vada un medic ORL-ist pe 4 decembrie, oricum nu ma grabesc cu taietura pentru ca stiu ca o pot face oricand pana incepe bb sa vorbeasca, daca va fi cazul .
Roxana, l-am sunat azi pe dr Jianu dar n-a raspuns. O sa incerc sa dau de el maine la spital, oricum mi-am facut programare la dr Ciotlos dar 2 pareri (sau mai multe) nu strica niciodata. si te tin la curent. Imi pare rau ca ai avut cosmar din cauza scufundarii.
Sim, ce hotarat e copilasul tau...si cum da cu pumnul in patut. E un dulce, sa creasca mare si sanatos.

Vis a vis de "saltul in apa" de la botez, totul s-a petrecut atat de repede incat n-aveam cum sa reactionez. Copilul meu a plans doar pret de cateva secunde si s-a oprit in bratele nasei. In cele din urma a fost un moment haios.

Pupici si revin maine sa va zic ce verdict a dat doctorul.

Andreea, de Vladimir Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

multumim Ana!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

a ajuns si tati, nu cred ca mai intru azi, asa ca va doresc o noapte buna cu bebei linistiti

pupici

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Andreea , imi pare tare rau ca esti suparata dar inarmeaza-te cu rabdare pentru ca nu sunt probleme grave, Doamne fereste de altele.
M-a socat modul de a baga bebele in apa la botez, nu am recunoscut preotul dar acum a trecut si gata.
Cat despre pediatrii din Ploiesti, este jale mare, nici sa nu te gandesti sa mergi pe aici cu el prin spital pentru ca te imbolnavesti si tu de nervi si bebele de toate cele.
Eu ti-am spus ca merg la Dr. Adam de care sunt foarte incantata si nu am auzit decat lucruri bune despre ea, insa nu o gasesti la spital.
Sfatul meu este clar..........MERGI LA BUCURESTI!
Va doresc multa sanatate si am convingerea ca va fi bine.



Mergi la inceput