Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 2
sim_stoian spune:
Am uitat sa va spun ca l-am cantarit pe Stefan si a luat 290 g in ultima sapt, asta ca sa imi inchida mie gura si sa nu imi mai fac griji
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
andreeaiosif spune:
sunt infiorator de suparata pe medicii astia care isi iau apararea unul altuia, cum am vazut acum la tv in cazul micului sebastian!
eu - nu stiu daca ati citit, ca am mai scris pe forum - am patit-o rau de tot la nastere, mai precis la cezariana - dr cu care am nascut a uitat ceva in mine (o bucata dintr-un camp steril) si dupa 3 zile de la nastere am fost operata din nou de peritonita generalizata! din neglijenta ei am suferit 2 operatii in 3 zile si era cat pe ce sa mor! a doua operatie mi-au facut-o de urgenta la 12 noaptea!
din cauza asta eu nu l-am alaptat, ca eram numai pe antibiotice tari la reanimare 3 zile si 3 tuburi de dren, si el a mancat bibi din primele zile de viata si apoi am avut f putin timp lapte.
am nascut cu Cezara Bucur de la Giulesti.
a vrut Dumnezeu sa am zile sa il cresc pe David!
ce merita medicii astia care isi baga picioarele si desi ii spuneam ca imi e fff rau ea a plecat la Paris????? a doua zi dupa cezariana? (a doua operatie nu mi-a facut-o ea, ca nu era in tara....)
bikmaria spune:
SIM ,CE BAIAT FRUMOS AI,primiti petitoare?
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
sim_stoian spune:
Tomasa, au ceaiul ala si la HelpNet la IOR, uite linkul:
http://www.helpnet.ro/?pid=10&cod=HNINPARCF04
este HN6 pe Baba Novac.
myral spune:
Sim, ce flacau mare si frumos ai! Si ce bine ia in greutate doar de la san!(eu cu greutatea)AndreeaiosifMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
sim_stoian spune:
Maria, am primit ceva, ceva . Am vazut azi pozele cu Teuta, e o scumpica si ce frumos rade. Iar papanasul tau cel mare e si el tare frumusel.
sim_stoian spune:
Myral a luat in ultima sapt. Eram putin cam derutata pentru ca in saptamanile anterioare luase cam putin, 140 g si 170, dar a recuperat acum. E drept ca am fost si eu mai atenta cu mancarea si lichidele.
slippers76 spune:
Declar saptamana asta saptamana nebunilor. Nu mai poooot!!!
Dupa ce alaltaieri i-am pus copci Mirunei, acum ma suna Mihai si-mi spune ca a intrat un idiot in fundul lui, dupa ce abia luni am scos masina din service, lovita de o cretina care dadea marsalier intr-o intersectie aglomerata. Ma declar depasita de situatie.
Edit: cretina dadea marsalier pe contrasens si pe rosu.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
bikmaria spune:
SIM
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze