Strumfi de iulie-august 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
Nonna76 spune:
Nikole ma onoreaza ca-l compari pe andrei al meu cu albastrel(care e stiut ca e un scumpel) asa ca te mai invit inca odata la sarmale si placinte de Craciun.
liadorian spune:
Nonna, superbe fotografiile! Mai ales aceea in care dorm amandoi... Nici nu mai conteaza ce soacra o sa fii: la ce baieti frumosi ai, o sa-ti ierte nurorile toate pacatele!
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)
stefania_97 spune:
Neata si de la noi
Raportam o buburuza racita si mofturoasa. Nu are mucisori dar haraie si tuseste.
In rest treziri noaptea 5-6. Mananca si adoarme la loc. Intai ii dau suzeta daca nu adoarme si se fataie ii dau tatica cu somnifer si adoarme imediat.
Asteptam asistenta sa vedem cat a luat in greutate si daca ne recomanda sa mergem la dr.
O zi buna sa aveti
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Nonna76 spune:
Madame Ghinetz , ce sa-ti fac daca nu ai facut scoala la timp. Umbli dupa profesori.
Eu tre sa ma laud ca am terminat-o cu scoala(licenta,disertatie) si apoi m-am apucat de facut copii.Mai am gradul 1 sa-l dau dar trebuie vechime pentru asta.
Nonna76 spune:
Ha,ha,ha.Ce soacra am sa fiu?
La asta ma gindesc si eu uneori.Poate reusesc sa fiu bine crescuta si sa-mi tin limba acasa.
ghinetz spune:
quote:
Diana eu nu stiu daca bebele meu de cite ori s-a trezit voia sa suga dar eu fiind chiauna de somn ii bagam tzitza in gura de fiecare data.
quote:
Eu nu m-am intrebat de ce se trezeste copilul, invariabil l-am pus la san
Si io la fel.
Victor de vreo sapatamana nu se mai trezeste asa des. Il culc pe la 10, nu la 8 cum faceam pana acum. Se mai trezeste pe la 1-2, pe la 5 si apoi pe la 9. Aseara insa s-a trezit pe la 3 si apoi la 7 l-am trezit eu sa-i dau sa manance ca sa pot pleca cu el. Deci, are toane, nici vorba de program, asa ca incerc sa nu ma mai stresez cand nu face "cum trebuie". Incerc, nu am zis ca si reusesc. Ce e fain e ca dimineata dupa prima masa doarme pana pe la 12-13, cand iesim la plimbare. Timp in care eu strang cate ceva prin casa si stau pe net. (ca doar nu ati vrea sa calc, sa spal, sa aspir?!) Mancare fac atunci cand isi face el somnul de dupa-amiaza, ca sotul se intoarce tarziu si numai bine, sa fie mancarea calda. Am noroc ca pe cel mare il ia mama de la gradi si de cele mai multe ori ramane la ea la pranz si doarme acolo. Mi-l aduce pe la 4-5.
Oana , Stefan si Victor . Si tati
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Nonna, rectific ce am zis ieri, ca nu vad ochii tai albastri la nici un copil de-al tau. Uite, aici m-a topit de tot Andrei. Si e leit tu. Si bolfoshel! Of! Zau ca-ti vine sa-i mananci. A! Si spune-mi si mie unde ai gasit costum din acele cu totul, ca trece iarna pana gasesc si eu ceva sa-mi placa.
Oana , Stefan si Victor . Si tati
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
pap.elena spune:
Daca asa sta treba cu votatul !Eu propun sa ne mai mai fiecare cateva adrese si sa o votam pe NIKOLE .
Elena si bufleiul ALEXANDRU
brazuca25 spune:
Azi noapte Denisa a reusit un somnik de la ora 22 pana la 6.30 dimineata...dar asta dupa concertul de rigoare la baitza! Uitasem sa ne laudam ca de o saptamana si ceva a reinceput cu tipatul cand ii fac baie. Nimik nu functioneaza...doar sa o scot de acolo si gata s-a linistit.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Timi07 spune:
quote:
Originally posted by nma
azi am fost harnica, m-a trezit alex de la 6.30, asa ca am facut impreuna cu el crema de zahar ars. deci daca va place va servesc cu o portie ca arata super. alex cred ca va veni mai repede in casa din acest motiv.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
precis e meritul lui Alex ca a iesit super crema de zahar ars. Eu deja
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)