Strumfi de iulie-august 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
danis spune:
buna dimineata si o de la mine
prietenele mele care au copii mai mari si diversificati nu au scapat de trezirile de noapte, asa ca poate e bine sa nu ne grabim cu diversificarea...
valen felicitari pt, tata
anya, ce mai faci, ce mai fac petele?
luna tu pe unde mai esti, ce ne mai spui?
va si va doresc o zi buna!
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
Nonna76 spune:
La mine la Vlad nu s-a cunoscut ca am diversificat,s-a trezit noaptea pina la 1an jumate .Dar a fost un mare mincau.Acum ma rog de el sa manince.
Simo78 spune:
Si Matei se trezeste noaptea. Uneori doar odata, uneori de mai multe ori. Nu ma intreb daca de moft sau de foame, ii dau tzitzi si mananca si adoarme la loc.
Inca nu mi-e clar cu dintii...apar? nu apar? Are gingia umflata si rosie de vreo 2 sapt.
Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
nma spune:
quote:
Originally posted by nikole
Da oare dupa ce incepem diversificarea, de pe la 6 luni incolo, se mai trezesc asa noaptea?oare nu dorm si ei macar 8 ore legate, sa fie toata lumea fresh dimineata?
Nikole,mami lui albastrel
la mine nu tine sigur. alex a inceput sa doarma toata noaptea dupa ce a implinit 2 ani. la andra sper sa scap putin mai usor dar inca nu imi fac sperante.
deni te lasa pustii sa faci asa de multe? eu doar apuc sa-l pregatesc pe alex de gradi. micul dejun il servesc in fata calculatorului dupa ce preia bona fata. sotul nu ma ajuta dimineata ca pleaca la 6.30.
azi am fost harnica, m-a trezit alex de la 6.30, asa ca am facut impreuna cu el crema de zahar ars. deci daca va place va servesc cu o portie ca arata super. alex cred ca va veni mai repede in casa din acest motiv. in schimb nu am nimic mancare si trebuie facut ceva pana vin ei de afara.
si noi tusim la greu si suntem mucosi rau. normal ca eu sunt cel mai rau si sincer chiar imi e ciuda ca racesc asa de usor. m-am saturat de ceaiuri si medicamente.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
mi_a spune:
Apropo de treziri noaptea , si bb al meu o face cam din 2 in 2 ore. Eu ii dau repede sa suga si astfel adoarme la loc. Pentru ca beau foarte multa apa,( mai ales seara, nu stiu de ce) peste noapte ma trezesc sa ma duc la baie.La un moment dat azi noapte am obs. ca nu mai am hartie igienica. Prin urmare am scos alta din dulapior si mi-am vazut de treaba. De dimineata am aflat si motivul disparitiei hartiei igienice: ce credeti? Era intr-un colt al patutului lui bb!!!!!!Nu ma intrebati cand , cum si de ce a ajuns acolo , ca nu stiu! Asta da chiauneala! Vedeti ce face oboseala din om?
Mihai(3 luni)si mami
Nonna76 spune:
Ca tot veni vorba de ajutor uite cine ma ajuta pe mine aici.
priviti si baietii mei dimineata
Nonna76 spune:
Am trimis pozele rau.
http://good-times.webshots.com/photo/2917241440102047486QCkKMs
http://good-times.webshots.com/photo/2416599970102047486JgiHbz
Acestea sunt.
nikole spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Am trimis pozele rau.
http://good-times.webshots.com/photo/2917241440102047486QCkKMs
http://good-times.webshots.com/photo/2416599970102047486JgiHbz
Acestea sunt.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
M-am topit...
sunt atat de frumosi baietii tai, strumfulica al tau zici ca-i frate cu albastrel!
Baietii astia or sa dea de furca fetelor!!Oare ce fel de soacra vei fi???
Abia astept sa ne barfim p'aici nurorile...
Nikole,mami lui albastrel
ghinetz spune:
O zi buna.
Am reusit si eu sa ma adun pe acasa. Ca de pe la 8 tot stau pe la facultate cautand una bucata profa, ca poate reusesc si eu sa-mi dau disertatia. (mai tineti minte, ca ma chinuiam si in iunie). Si uita asa, cu pitic dupa mine ma plimb prin universitate toata dimineata, cautand sali, corpuri de cladire...
Oana , Stefan si Victor . Si tati
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by jadi
Ca sa vedeti... nu e vorba nu numai de popularitate ci de cine se descurca mai binequote:
Originally posted by copiloi
Am vazut ca prima poza de pe prima pagina, cea cu peste 600 de puncte, e votata de fff multi useri noi, inregistrati pe 16.11, care inafara de votul respectiv, nu au nicio alta contributie pe forum.
Deci Tipp : fetele din concurs, puneti-va la treaba prietenii, colegii, familia, vecinii, etc. sa se inregistreze pe forum si sa va voteze.
Nah, fiecare aduna puncte cum poate, dar totusi nu e 100% fair.....
Alina
Deni & Vlad & Tudor
Eu una nu dau cu pietre, ca si eu am avut aceeasi intentie (mai tineti minte: sot, studenti...)
Oana , Stefan si Victor . Si tati
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"