Strumfi de iulie-august 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
Timi07 spune:
Nonna sunt suuuuperbi baietii tai. Sa-ti traiasca.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Anya20 spune:
asa este, nonna, ai niste baieti de nota 10. frumosi foc.
nikole...rare calitati...si frumoasa si modesta 
oana, bafta la disertatie! acum poate reusesti sa te mobilizezi, desi cred ca iti e tare greu.
andicu...acum am descoperit si poza cealalta...cu sotul. ce mai face filip?
danis, multumesc de intrebare
, fetele sunt bine, in general. arina a facut febra noaptea trecuta, a plans neconsolat un timp si nu-mi dau inca seama de ce. din fericire nu are nimic altceva. sper sa fie doar o intamplare. la anya eram mai tare, dar arina imi rupe sufletul numai la gandul ca sufera.
dimineata era mai vioaie...vrea sa stea numai pe burtica sa se joace. trage de jucarii, de tot ce e in jurul ei. iar cand ne vede, rade cu gura pana la urechi.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
liadorian spune:
Revin cu stiri de pe front: instalatorul a fost baiat fain, ne-a reparat ce era de reparat pe acolo si nici nu ne-a jupit de bani.
Nu va pot explica ce muzica e pentru urechile mele zumzetul masinii de spalat care e acum pusa pe fapte mari.
Plus ca mi-am primit cu anticipatie cadoul de Sf. Andrei si de Mos Nicolae: o Istorie a frumusetii si o Istorie a uratului, ingrijite de Umberto Eco care au costat indecent de mult pentru buzunarele noastre. Asta ca sa vedeti ce sot am! Acu ce sa fac? Sa-i dau cu ele de cap fiindca asa s-au topit ultimii nostri banisori, sau sa ma bucur ca e omul atent la toate poftele mele?
Anya, multa sanatate Arinei!
De fapt, multa sanatate tuturor bebeilor, cand ii vezi asa mici si aparent fragili, chiar ai face orice numai sa le fie bine.
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)
jadi spune:
Mai mi s-a facut si mie de crema de zahar ars cred ca produc repede una! Mersic Nico de idee!
Eu cu concursul asta am alta idee, noi toate am votat pe Nikole si pozele noastre si ce alte fete au avut poze si in continuare cred ca nu mai avem sanse de crestere. E clar ca nu va fi un vot corect si nu putem castiga dar nu asta cred ca este important. Ca sa iti faci un cont nou, trebuie sa ai alt ip decat cel normal, nu am idee cum se schimba, dureaza si ne mancam nervii. Ca sa putem scoate castigatoare alta poza decat 01 adica prima, ar trebui sa alegem o alta poza cu voturi desturi de multe astfel incat voturile noastre sa poata schimba situatia in sine. Putem propune niste poze, mie mi-au placut din pozele votate :
de3orimamica de la pagina 11 - e colega de club cu mine la septoct2005, are deja 2 fete si e insarcinata cu un baietel, GinaM ca user
denisa de la pagina 11
te pup fratiorule de la pagina 22, nu e poza estetica, e poza care demonstreaza gingasia de a fi gravida a doua oara
youaremiraclekid de la pagina 23, e tot GinaM de mai sus.
Asta ar trebui sa hotaram impreuna, atunci o alta poza decat cea de la pagina 1 ar avea sansa sa castige... eventual daca aveti si alte poze cu aproximativ 500 de puncte pe care o putem ajuta... Ar mai fi si alte poze dar m-a marcat faptul ca userii care au pozele respective s-au apucat sa voteze cu 1 punct pozele contracandidate ceea ce iar nu mi se pare OK!
Foarte bine am putea astepta si cu cateva zile inainte de incheierea votului sa vedem daca se desprinde vreo poza pe locul 2 si sa o ajutam!
Asa unite putem schimba votul incorect daca regulamentul nu ne permite!
Deni &
Vlad & Tudor
ghinetz spune:
Mie imi place de mor iubiredetata, de la pagina 14.
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Ma uit acum si mai vad. Si poza cu burticile toate are multe puncte. Daca imi induplec sotul, la cate calculatoare sunt in laborator la el...facem ceva voturi, nu? Si o sa merg sa colectez voturi si pe la Ieseni, pe la Bucatrie, pe unde mai umblu eu. Poate-poate. Ca nu-mi prea vine sa renunt
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
liadorian spune:
De acord cu tine, Jadi! Ma duc sa vad fotografiile despre care vorbeai.Daca nu ma insel, pe cea de la pagina 22 am votat-o deja.
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)
ghinetz spune:
jadi din cele mentionate de tine eu optez pentru "tepupfratiorulmeudrag". Sa vedem ce zic si fetele.
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
ghinetz spune:
A vazut acum si stefan pozele cu voi si a exclamat: "uite! si-au scris cat de burtoase sunt!" 
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
Amethyst spune:
Sunt tare necajita ca acum nici eu nu mai vad mesajele pe care le-am postat aici. In alte parti pe forum mi-a aparut ce am scris dar aici nu si nu inteleg de ce.
"Exista o infinitate de moduri in care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."