***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna mamici si capsunici!

Am revenit si noi dupa o perioada in care nu am avut calculator si am avut de recuperat, nu gluma. Am citit vreo 3 capitole, e adevarat ca mai pe sarite...Am vazut, in schimb, cam toate pozele si filmuletele cu capsunei si capsunele. O sa mai incarc si eu cateva poze noi sa vi le arat.

Am vazut ca vorbeati de noul Pampers. Ana a facut bubite de la ei, asa ca am retrecut pe Huggies.

Ana e inca la stadiul de omiduta, pleaca in cercetare pe la ea prin patut si nu numai. Eu am pus masa de infasat la picioarele patului, peste patut, iar sub masa de infasat ii depozitez jucariile. Asa ca placerea ei cea mai mare e sa se intoarca la 180 de grade in patut, sa se bage sub masa de infasat si sa descopere jucariile cu chiuituri. Nici la capitolul vorbit nu suntem mai harnica, tot la ba, ta, ca, pa, suntem. Cand ii spun ma-ma sau ta-ta, rade in hohote!

Am vazut ca mai vorbeati de aspiratorul de la bebe sounds. Ana e foarte incantata de el, deoarece canta. Cand a avut si ea ceva mucisori, radea bucuroasa cum il vedea. E adevarat ca nu prea scotea cine stie ce, dar ma gandesc ca nici nu avea ce, neaparat, ca practic ei nu ii curgea nasul, era mai mult infundata.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multe lunisoare David de Ella, Andrei de Vali5 si Aurora Demetra de Bebeta!
Carmen, mai exerseaza cu wrapul. Ana nu e obisnuita cu el, dar incet-incet ii va place, mai ales ca de la inaltime poate observa tot din jurul ei. F amuzanta faza cu Ana. Si M nascoceste tot felul de traznai in rel lui cu B! Ce carti zice sotul ca sunt interesante la targ? La Multi Ani pt aniversarea ta! Sa fii iubita si sanatoasa!
Pepsi, tiiii ce de zapada aveti!
Ella, si B al meu se frichineste noaptea o gramada. In patutul lui doarme doar cateva ore, adica pana la prima trezire cand cedez si il iau in pat langa mine. Mai doarme, se mai scoala, dar il inteleg caci ii dau dintii. I-a iesit unul dar tot ne musca si e nervos. O sa treaca repede timpul, eu parca as vrea sa mai stea in loc caci acusi il vad zburat pe B si mie tare mult imi place asa, bebelush cum este.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

La multe lunisoare
David de Ella, Andrei de Vali5 si Aurora Demetra de Bebeta!

Intru mai tirziu sa citesc, acum trebuie sa papam...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Ramona7, cum este dispozitivul acela de fiert in aburi la microunde ca n-am mai auzit de asa ceva? Se gaseste la magazin? Poti sa-mi spui cam cat costa si daca e eficient? Multumesc

Vali5, eu am pus noua linguri de faina cu varf si apoi inca vreo 5 tot asa pline....

Carmen_So, dragute fetele tale, am ras o gramada Bine ca se pupa (nu mai conteaza pe unde) ca ai mei au inceput deja sa se certe pe masinute. Sa vezi ce racnea astazi Andrei si intindea manuta dupa o masina de-a lui Stefan...si asta nu vroia sa i-o dea...circ nu alta.

Paflo, dulcica Sonia ta . Mi-a placut foarte tare oglinda ei. Andrei are o jucarie "Primul meu laptop" cu o oglinda asa mare si ii place foarte mult. Si cand il asez in fata oglinzii rade de nu mai poate.

Fetele care ati cumparat noul Pampers, este ambalajul diferit de cel vechi? Ca sa stiu cand ma duc sa cumpar sa nu iau tot din stocul vechi ca m-am saturat, de fiecare data cand face kaka se murdareste pe hainute ca-i iese peste tot. Ma gandisem sa trec la alta firma dar daca ziceti ca au scos un model imbunatatit il voi incerca si pe asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Lauradi, abia astept sa vina tati cum masina sa-l iau la intrebari, cum de n-a vazut chestiile alea rosii. Cred ca brevi e scaunul.

Ella, da' te chinuie, nu gluma! Te inteleg cand spui ca nu-ti mai trebuie altul...

Fetelor, halat era chestia aia lipita pe pampers? am fost si noi la selgros, si am vazut ceva, dar pe cuvand daca n-am crezut ca-i babetica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Ella, sa treaca supararea si oboseala.Eu am ajuns la concluzia ca mai bine dorm cu el si suntem toti odihniti.Si sa stii ca e mai bine! Nu e chiar ca al tau,dar de cand cu dintii se trezeste de foooooarte multe ori

Carmen, da'sa nu-l certi rau,da?

quote:
Originally posted by Carmen_So

Fetelor, halat era chestia aia lipita pe pampers? am fost si noi la selgros, si am vazut ceva, dar pe cuvand daca n-am crezut ca-i babetica...

Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

liviana, pana cand se trezesc copiii de dinti? adica cat o sa ne tina etapa asta? ca mie imi vine s-o iau rara
azi dimineata imi venea sa-l pun in scoica si sa-l las in fata usii, uite asa taman de ziua lui.
Eu si sotul suntem, sau eram, genul care in weekend dormeam pana la 12-13:00; iti dai seama ca pentru mine e soc programul pe care mi-l face boby

fug, ma duc sa dragalesc bobytza, asa terorista cum e o iubesc.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor, da' de ce le dati cu Dentinox? Nu se mai gaseste Calgel sau e mai bun Dentinoxul?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Urez si eu tuturor sarbatoritilor de azi!!!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, pe noi Matei ne-a chinuit asa ca Bobitza al tau. Nici acum nu doarme linistit si-l bombane ta-su ca nu se poate odihni noaptea de frihinelile lui (dorm impreuna). Nu exista un termen exact pt durerile dentare, dar in principiu pana la 1 an, desigur cu pauze.
Una peste alta, azi m-am suparat pe sot. Nu vrea sa mergem la Gaudeamus sau in alta parte, tot ii trage intr-una cu mersul al mall. Pai m-am saturat frate de el! In fiecare week-end cu vreme nasola e singura idee pe care o are. M-a mai necajesc si din cauza lui B ca nu vrea legume deloc, asa ca sambata mea e de cacao.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput