***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Salutare si de la noi!Am vrut sa va scriu de dimineata dar n-am reusit din cauza lui Alex...Il freaca dintisorii rau de tot.I-am dat cu calgel si de dimineata altfel nu se mai oprea din plans.
Aveam in plan o plimbare pe afara ca e asa timp frumos,dar copilul era somnoros asa ca am amanat pentru mai tarziu.As incerca si o prajitura dar nu cred ca reusesc .

Andrei de Vali5, Aurora Demetra de Bebeta si David Andrei de Ella.Si multumesc mult tuturor pentru raspunsurile despre imbracatul copiilor afara.
Fug ca mai am treaba .

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

lauradi, multumesc, l-am vazut, stii cum se prinde? Ei zic ca nu cu centurile masinii.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Gabi, pt cel cu isofix tre sa ai sistem la masina.Te uiti pe bancheta ca sunt niste gauri pe care scrie isofix. Daca nu ai,iei iseos safe side si-l prinzi in centuri. sunt la fel,le diferentiaza sistemul de prindere...si pretul

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Motanel, da, imi e dor de Suceava. Sa-ti explic si de ce. Radacinile mele (toti cei patru bunici) sunt intr-un sat din nordul judetului Suceava, mai sus de Putna - Straja. Acolo am crescut eu pana la 6 ani si apoi mi-am petrecut verile pana m-am 'domnisorit' si nu am mai vrut sa-mi petrec vacantele la tara. Am niste amintiri superbe din perioada aceea. Ca sa nu mai spun ca am fost primul nepot din ambele familii si am fost o rasfatata si jumate. Iar in Suceava, mergeam cu Mama de la Straja (asa ii spun eu bunicii mele de pe mama - sau mai pe scurt: Ma) la 'oras'. Abia asteptam sambetele, cand mergeam la 'oras'!Ei, ei, ce timpuri! ce simpla era viata atunci!Si, apropos, de perioada aia! Eu cred ca Ma a inventat iaurtul cu fructe! Ca eu altfel nu mancam 'lapte prins', decat cu dulceata de capsuni!Sper sa ajunga si Ma cu bine pana in primavara si o sa mergem sa o vizitam sa-si cunoasca stra-nepoata, pe care pana acum a vazut-o doar in poze!
Si daca tot vorbim de origini, iti eram datoare si tie, Pepsi, cu o poveste ca tot spuneai ca esti turdeanca de origini. In buletin si eu sunt turdeanca. Precum spuneam, parintii mei sunt bucovineni, dar eu m-am nascut intr-un oras cu nume lung pe vremea aia (Gheorghe Gheorghiu Dej), acum Onesti, am crescut in Piatra Neamt (de pe la 7 ani, pana la terminarea liceului) si apoi am 'emigrat' (cum mai rade sotul meu uneori de mine, el fiind clujean de origini) in Ardeal, la Cluj, unde sunt de vreo 12 ani.Buletinul de Turda se explica prin domiciliul soacrei, noi inca neavand ceva al nostru (deocamdata ne luptam cu constructia casei).

Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zile Andrei si David

Azi noapte Maya a avut febra i-am bagat un paracetamol supozitor si a fost ok. A adormit insa era cam agitata. Acum vad ca e ok. De la ce sa fie???

Mai pepsica trimite-ne si noua putina zapada. Da vezi in Bucuresti sa o trimiti .

mihamora cum ati ajuns acasa?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

PAFLO, unde ai locuit in Piatra Neamt? Si eu tot de acolo sunt si ma intrebam daca mai e cineva dintre capsunici din Piatra Neamt.

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Lauradi, ce gauri in bancheta? ca si pe al meu parca scrie isofix, mi se pare ca am vazut si pe undeva la masina ca scrie isofix, da' n-am vazut nici o gaura. pe unde-s gaurile, pe langa centuri? cand ma gandesc c-am mers cu masina doi ani si scaunul era prins doar in centuri...

Motannel, daaa, ne pregatim. Ne duce tati la targul de carti de ziua mea, ca cica sunt si niste chestii pentru copii mai mari, mai pierdem taimpul pe acolo, ca daca e urat afara...Au trecut vremurile cand faceam petreceri cu prietenii, dar zau ca nu-mi pare rau. Cand ma uit la maimutzele astea doua, imi trece orice urma de regret. In legatura cu batista bebelusului, stii cum am facut eu la inceput? lungeam teava de la aspirator cat puteam de mult si scoteam aspiratorul in hol(bine, masa de infasat unde "operam" eu e aproape de usa). sau daca-l acoperi cu o perna, ceva, sa nu se mai auda? eu nu cred ca plange de la zgomot, eu zic ca plange ca-i umbli in nas, dar batista e mai buna ca nu intra in nas, ramane undeva la baza nasului.

Graviduta, sa stii ca e bun scaunul ala, daca a rezistat cu succes 3 ani fara sa se strice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

La multi ani celor sarbatoriti astazi:
DAVID - BOBYTA de Ella
si ANDREI de Vali

sa fiti sanatosi, voiosi, sa cresteti mari si sa fiti ascultatori
despre DENTINOX ancamari si michigan stiu de la vara-mea ca la spitalul MARIE - CURIE din bucuresti erau internati vreo 11 copii din cauza excesului de dentinox si 2 dintre ei erau chiar in stare grava, mi-a spus ca o sa imi trimita articolul si cand il primesc il pun pe forum
Irinusha eu ii dau lu Vadut de la 6 luni carne de pui(piept) si de o sapt am alternat cu galbenus de ou. De sapt viitoare incep cu carnea de vita.
Carstea azi a fost sotu la SELGROS si a luat pt bb 2 baxuri de pampersi si ia dat gratuit 1 halat de baie dar cum spui si tu cam amarat. Inca nu am desfacut pachetele sa vad dc sunt model nou, cum or fi noi tot o sa ne "pipi"si pe afara, acu 2 zile l-am schimbat pe pitik de 2 ori noaptea nu stiu cum fac de il imbrac asa de bine si cred ca o sa schimb firma
UN VICHEND PLACUT TUTUROR
pup capsunicile

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Mica, poate de la dintisori?!?Zic si eu...
printesa sa fie bine!

Carmen, sunt pe langa centuri,da;neste chestii rosii,parca gauri le-am vazu io Ai tot bebe comfort?

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Multumim de urari pentru Bobytza, 7 e o cifra magica, cat ma mai rugam in perioada colicilor sa faca 7 luni; nici acum nu mi-e mai usor, asa ca ma rog in continuare sa treaca timpul.
Am adunat asnoapte 3 ore de somn dar niciuna legata; s-a trezit Boby de zeci de ori iar la 4 dimineata am cedat si l-am pus in patul nostru; a dormit in reprize pana la 8.
Daca ar dormi si el noaptea sigur totul ar parea mai usor.

Urez si eu sarbatoritilor zilei "La multi ani!".

Vali5, cum il serbati pe pitic? noi prin somn, cel putin acum doarme, ca altfel n-as fi aici cu voi.

weekend placut va urez!

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput