***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

LA MULTI ANI, SARBATORITILOR ZILEI de 23!!!

Rares de Cristinamaria

Florin Alexandru de Ankaa

LA MULTI ANI, SARBATORITILOR ZILEI de 24!!!

Andrei de Vali5

David Andrei de Ella

Aurora Demetra de Bebeta

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Moko, am uitat sa specific ... da, mama sta cu Teodora! Bafta cu licenta si reprofilarea. Carstea si tie la fel! Mi-ar placea si mie sa muncesc pe bani mai multi, insa facultatea tot in invatamant ma aduce (fraiera de mine!!).

Kid, Teodora e plina de mucisori ... lichizi si curgatori pana pe barbie uneori! Ii dau Calpol deocamdata! Nu are rosu ingat si sper sa nici nu faca! Sanatate maxima si puiutului tau!

Moni_k,

Florentina Roman, ! Multumim ca va ganditi la sanatatea noastra! Ii pun in nasuc Mar Plus! Am Nasal Clear de la bebesounds acum, dar nu-i place deloc bazaitul si ne cam chinuim!

Gabiu, am vrut sa-l votez pe Albert! Am asteptat destul de mult dar nu mi-au trimis SMS! Mai incerc si astazi!

Fetele care mai aveti de votat mi-ar prinde bine linkurile, caci altfel, din lipsa de timp, nu reusesc sa-i caut pe toti si sa-i votez! Puneti linkul zilnic!

Ancamari, ii tai unghiile de la maini sambata (cu ea asezata in fundet pe picioarele mele si cu televizorul pe un post cu muzica!), iar la picioare unghiile de la degetele mari i le tai 1 data la 2 sapt, iar restul la o luna cam ! E adevarat ... cresc mai greu! Ca metoda ... o tin strans, fortat! Instrumentul folosit : forfecuta speciala pentru bebei luata de la farmacie! Are varfurile rotunjite!

KAY si Sonioara, bafta multa si sanatate maxima!!!

Lauradi, de cand e racita am luat-o in pat cu mine fara sa mai comentez ... deci ce realizasem (in privinta somnului) cu cateva nopti inainte am distrus acum! Astept sa nu mai fie morcaita si poate reiau educatia! MA tem ca nu mai pot scapa! Si vom dormi si noi toti 3! pentru Ducu de la Teodora! Unde ai gasit Baby Einstein? Eu evit sa o las pe Teodora la TV sau la calculator, dar vreau sa fac provizii de filmulete educative. Cele mai frumoase desene animate sunt deja puse la pastrare! Mi-ar placea sa le prefere pe cele gen Alba-ca-Zapada, Bambi, decat pe cele din zilele noastre!

Doxinu, noi inca suntem la pampers 3 si avem noul model cu aloe, parca. Insa desenul e acelasi, cred ca se schimba doar de la un numar la altul! Cand am trecut de la 2 la 3 am fost incantata de desene! Ce papanas frumusel e Stefan! L-am admirat in poze ... ce bratara bleu are? Si l-ai scos si pe ninsoare!!!

Michigan, Teodora e de nr. 3 si cred ca va fi asa pret de inca vreo 2 baxuri, cel putin!

Elteka, ma bucur mult ca mai scrii ... ma dstrez grozav citind postarile tale. lui Dolo de la Teodora!

Pepsi, desi eu sunt o prsoana varatica (adica dependenta de soare) imi plac la nebunie fotografiile cu zapada! Asa visez eu Carciunul si Anul Nou! De fapt asa imi doresc eu iarna ... blanda pana la sarbatori, cu multa zapada de sarbatori, iar dupa ... primavara cat mai repede! Despre alergii ... eu sunt alergica la antibiotice, cam la toate! E o alergie dezvoltata in timp (am inceput cu unele medicamente si am ajuns la mai multe ... le-am eliminat treptat din uz). Trebuie sa o feresc pe Teodora de alimente? In copilarie faceam uneori alergie si la capsuni! Acum nu!

Carmen_So, ce frumos se joaca surioarele! Am ras cu lacrimi! Cred ca si eu voi avea al doilea copil! Sarcina si nasterea au fost usoare in cazul meu, asa ca am curaj! Sa vad timpul ce zice! Cred ca tot 3 ani va fi diferenta intre pui!

Paflo, tare dulcica Sofia!

Eu o imbrac destul de gros pe Teodora afara ...altfel nu ar fi chip sa pot iesi de protestele maica-mii! Ciorapei lungi, body cu maneca lunga, combinezon catifelat, botosei, jachetica si geaca de fas! Caciulita dubla! Si pusa in carut cu tot cu portbebe. Teodora adoarme afara, iar argumentul mamei e ca tuturor ne este frig cand dormim si mai ales afara! Si cu toate acestea mi-a racit ... am scos-o asa 3 zile la plimbare cate 2 ore, ca era soare si o am mucioasa acum! E drept ca in Suceava e mult mai rece ca in restul tarii, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pepsi, merci. Ma asteptam sa-mi raspunzi tu. Deci citricele sunt recomandate de la 1 an? Hmmm, pai si pediatra mea nu o stii asta? Nici eu, nici sotul meu nu suntem alergici, eu s-ar putea sa am o mica alergie la praf (daca se poate numi asa, ca nu se manifesta decat prin stranut prelungit).
Si care ar fi simptomele? Apar pete, face febra, are diaree sau...?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Motanel, copii racesc ca iau viroze de la oamenii din jur, nu ca ii imbraci prea subtire/gros afara. Riscul cu imbracatul prea gros este ca transpira si apoi le este mai frig decat daca ar fi imbracati mai subtire, caci, prin eveporare, transpiratia raceste si mai tare suprafata pielii.Eu zic ca o cale de mijloc (ca intoate, nu?!) este cea mai buna.Ce dor imi e de Suceava...

Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Carmen, si eu tot forfecuta de cuticule o folosesc pt taierea gherutelor,desi soacra-mea s-a uitat cam stramb .Am o trusa de-aia pt bb,da' n-am putut s-o manuiesc!

Paflo, am vazut poze cu galushca Sofiuta.Foarte simpatica!Si ce pat imens are!

Gabi, daca nu ai gasit inca,desi nu cred,uita-te la chic bebe . ro(fara spatii).Eu am modelul indicat de Gravi,dar fara isofix.

Motannel, BE le descarc de pe DC++,dar mi-a mai indicat Ramona7 un link;stai sa caut...
Si eu tot asa fac provizii,ca sunt fata strangatoare de fel Eu i le pun la lcd ca am inteles ca e ok.
Am gasit:http://www.torrentspy.com/torrent/888980/Baby_Einstein_Collection_Demonoid
Sunt de acord cu desenele animate;eu nu le sufar pe astea de acum.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmen_So
De cand va scriu, s-a trezit si nr 2. Nr 1 s-a urcat peste ea in patut si ma striga: "mami, m-a lins Ana pe picior" "pai cum a ajuns Ana la piciorul tau?" "i l-am bagat eu in gura" Ma duc ca acu vrea sa-si scoata ciorapii s-o linga mai bine probabil

A, si multumesc ca m-ai ajutat sa ma hotarasc asupra scaunului de masa, ca iar faceam un tabel cu avantaje si dezavantaje, asa cum am facut cand am luat caruciorul. Mi-a luat 2 luni sa-l aleg.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

An@, ti-am trimis pm.

Motannel, spune-i mamei tale ca e mai rau dac-o imbraci gros, ca transpira si o sa-i fie frig. Am vazut ca si tu ai aspiratorul de la bebe sounds; la tine iese ceva, ca la iese doar muzica... tot batista bebelusului e de baza.

Pepsi, foarte frumoase pozele. Aici glutenul e interzis pana la 6 luni, cel putin asa ne-a zis noua doctorita.

Mergi la inceput

Pupam de ziua lor pe:

Andrei de Vali5, Aurora Demetra de Bebeta si David Andrei de Ella

Diversificarea

Mergi la inceput

Paflo, ti-e dor de Suceava?!?

Carmen_So, nu sunt chiar multumita de bebesounds ...Teodora se sperie foarte tare de el! Si parca nici nu trage asa de bine cum imi imaginam eu! Si parca nici batista nu ma atrage ...daca Teodora se teme de bazaitul ala mic, daca ma apropii cu aspiratorul ...

Mergi la inceput

Carmen_So, te pregatesti pentru maine? Mare petrecere mare, nu?

Oare de ce s-a latit pagina in halul asta? Se citeste f greu!

Mergi la inceput