LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (116)
Raspunsuri - Pagina 4
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by eri_kaquote:
Originally posted by Monicabb
Erika, ne intalnim pe la 13.30-14 la fantani.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Da, eu vin. Cine se mai inscrie? Suntem 3 mamici pana acum. YUPPI !
.. si mai vin 2. Ce ma enervati!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
danutz spune:
Reusii sa mai citesc un pic din urma:
Ralumat, tare rau imi pare de ce se inatampla in familia voastra! capul sus, e adevarat ce se zice ca un necaz nu vine niciodata singur, dar este si adevarat ca dupa un necaz urmeaza o bucurie!!! Felicitari pentru noul job, nu-ti fa griji pentru David fiindca el va fi foarte bine ingrijit si rasfatat de mama ta. Abia te asteptam pe aici in pauza de masa, sau printre picaturi.
Dandusa, din ce scrii tu se cunoaste ca te-a ajuns oboseala... hai ca mai e doar un pic si iubita ta ajunge acasa. Simpla lui prezenta o sa-ti dea aripi -vorba reclamei-
Cred ca toate, la un moment dat, obosim...Important este sa aceeptam ca e doar o faza care va trece...Cu petele nu stiu ce sa-ti raspund, am mai folosit Vanish din cand in cand, Rares mai tot timpul poarta babetica si o murdareste pe aia. Sunt si hainutele patate pe alocuri, dar nu asa de tare incat sa vreau sa le 'albesc'.
Dianocica, felicitari pentru pasii lui d.
Acum, cu mana pe inima, eu va zic ca nu-i o regula ca copilul sa mearga imediat dupa acei primi pasi. Noi suntem din categoria facut primii pasi asa ca sa vedem ca putem si mers tot de-a busilea...
Fetelor cu IOR-ul, noi, dupa cum v-ati obisnuit, ratam si de data asta...si daca nu se strica vremea poate totusi reusim si in wk...
Donia, mi-e dor de tine, stiu ca esti in perioada blue dar poate totusi reusesti sa stai mai mult pe aici.
Off topic:Macao-colonie portugheza, cel mai mare oras din lume ca nr. locuitori-Mexico City, capitala Haiti -Port Of Prince si dictatura militara, intr-adevar! bravo Donia...dupa acest interviu am multumit profesorului de geografie din scoala generala si am realizat ca nimik pe lumea asta nu-i intamplator(chiar si invatatul pe de rost al tarilor si capitalelor)
Fug la munci...nu fara sa pup minunatele mele dragi
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
deeaA spune:
Buna !Ce zi frumoasa!
Vazut poze cu scumpica Oana...ce dulcica e..ai o minunatie de fetita DIA!
DAVID de DOLORES
VICTORAS de ACS
ELISABETHA de CLEOMONI sa cresteti mari,frumosi si sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!!!!
deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
roana spune:
LA MULTI ANI, DAVID, VICTOR, ELISABETHA !!!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!Sa va bucurati parintii si nu in ultimul rand sa ii ascultati.
Felicitari mamicilor pentru primul an de viata al puiutilor vostri.
Va pupam pe toti
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by eri_kaquote:
Originally posted by Monicabb
Erika, ne intalnim pe la 13.30-14 la fantani.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Da, eu vin. Cine se mai inscrie? Suntem 3 mamici pana acum. YUPPI !
.. si mai vin 2. Ce ma enervati!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Cine? cine? sau e surpriza?
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
bamboletta spune:
Neata
Ce zi frumoasa
Lizi de Cleomoni
Victor de Acs
David de Dolores
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
lizzy spune:
ieri am uitat ce era mai important...
la multi ani, antonia!
la multi ani anca!
crykett, cu ce face andrei aerosoli?
laura, da, ma intereseaza chestia aia despre vaccin. cauta hartia. cat despre optimism... de-acu' sunt calita :-)
flore... ce blondaaa!! si ce ochi!!!
laura, surpriza! da' nu ziceati nika voi doi, nu cumva sa-l deranjati! bravo dani!
ralumat,
saryta, am vazut pozele o familie superba!
laura, sper sa fie alarma falsa si sa treaca rapid si fara evenimente mucishorii...
chinico, dat pm
ktrinel, dat pm
la multi ani david de dolores!
la multi ani victor de acs!
elisabetha de cleomoni!
dia, e delicioasa fetita ta! si parca are 2 ani, asa de expresiva este!...
ruxandra, sanatate lui matei!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
lizzy spune:
si ceva despre marc:
ieri am fost la spital sa ne zica ce-i de facut cu infectia urinara.
antibiotic zinnat 10 zile, e ok, il ia in lapte, dimineata si seara. har domnului ca nu il varsa. sper sa nu faca iar iritatie la funduletz ca data trecuta...
dupa cele 10 zile sa facem tratament profilactic 6 (sase!!!) saptamani cu antibiotic, 1 data/zi, juma de doza normala, augmentin sau negram. 6 saptamani ?!
si aici imi amintesc de zara lui sbogdana care a avut infectie urinara si a facut tratament profilactic din asta mai lung.
sbogdana, pe unde esti, imi dai detalii, te rog?
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
bamboletta spune:
Saryta-tare frumoase iedutele si Antonia mortala cu cornitele
si trenuletul e
Ralumat-o sa rasara soarele si pe strada ta
Dianocica-Felicitari pt primii pasi (nu stiu cum de am uitat )
mamica ta
Adinazot-frumoade pozele deci si tu ai tuns-o pe Alessia poate imi fac si eu curaj
Laura-sper sa nu fi racit Dani
Dia-ce scumpa e Oana parca a mai prins falcute
Teutz-deci v-ati dotat cu brad
noi cred ca vom face bradul pe masa sa nu ajunga antonia la el
Ruxandra-multa sanatate conului
Yagmur-
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
crykett spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
crykett, cu ce face andrei aerosoli?
Fluimucil-fioleGentamicin-fioleDexametazona sodica-fioleRhinxil-picaturiFelicitari pentru masina.Sanatate lui Marc.
AM UN ANISOR cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 BAIETII MEI