LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (116)
Raspunsuri - Pagina 5

Monicabb spune:
quote:
Originally posted by eri_kaquote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by eri_kaquote:
Originally posted by Monicabb
Erika, ne intalnim pe la 13.30-14 la fantani.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Da, eu vin. Cine se mai inscrie? Suntem 3 mamici pana acum. YUPPI !
.. si mai vin 2. Ce ma enervati!
Are mama doi flacai..Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Cine? cine? sau e surpriza?
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
Surpriza!!!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

dianocica spune:
Victorila (
), david, elizabeta inca trei fulguleti minunati care fac anul!
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

anateo2004 spune:
ELISABETHA ,VICTOR,DAVID
ma bucur ca fulguleti sunt pe cale de insanatosire
despre pete eu pun venish,dar sincer nu vad vreo imbunatatire,bavetelele arata cam naspa,dar asta e.in cerc sa nu-i dau sa pape in hainele "bune".odata am patit si eu sa pun alaturi de lucruriele albe ceva porocaliu,asa ca dupa ce le-am scos le-am bagat in ace,le-am tinut cam o ora si apoi iar in masina si s-au rezolvat.
dianocica bravo!de obicei daca s-au prins ca pot singuri,o iau repede din loc.
laura
ralumat inteleg f bine prin cea ce treci.de curand cineva,care mi-a fost ca o mama a plecat pt totdeauna....daca n-ar fi copiii cu greu as putea vedea ca afara e "soare".bafta la noul job.
marianu multa putere!
ruxandra multumesc,mai cad uneori in melancolie,dar imi revinsper ca Matei se va face bine repejor.
am vazut pozele cu Antonia
deci pana la urma ne strangem cateva.ce bine!acu e va previn,sebastian daca e treaz nu mai vrea in carut,dat nici pe jos nu poate-decat in patru labe-asa ca va fi un pic cu capsa pusa.de aceea eu prefer sa ies cand e ora de somn,dar azi am fost la dentist si a stat cu tata si a dormit in casa.

anateo2004 spune:
dianarus teodora a avut in septembtie infectie urinara si a luat 10 zile de antibiotic full, dupa care inca 12 sapt pt profilaxie 1/3 din doza seara la culcare.dar la ea era prima infectie din viata,voi ati mai avut si de aceea cred ca va dat o perioada asa lunga.a trebuie sa repetam timp de 6 luni sumarul si urocultura.
exista o surpriza,wow!

dianocica spune:
laura un lui dani sa se faca bine repede
teutz vezi ca si in ikea au ornamente. ieftine
donia tu chiar vrei sa ma umilesti? io zic macar la 1 din 3 sa nu mai raspunzi ,sa nu ma simt si io proasta [:d]
yagmur hai odata in bucuresti. ia-l pe luca, 3 rucsaci in spate si haide!
roxanica .I-am explicat lui David ca nu mai putem sa ne jucam cu sentimentele prietenelor noastre, mamici, au si ele un suflet, nu putem sa le supunem la asemenea trairi oscilante, ba multa bucurie, ba tristete mare. Asa ca e dator fata de voi sa se mentina pe linia de plutire cu mancatul asta, sper ca a inteles ce responsabilitate ii atarna pe umeri. pfuai ce-mi place de tine cand esti optimista
ce ma enervati cu ior-ul ala...asa departe e...tare as mai fi iesit si eu in grup azi, prea frumos e afara...poate data viitoare va cooptez la un herastrau...(daca nu vine mahomed la munte...)
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

dianocica spune:
d s-a culcat aseara un pic mai devreme. credeam ca se va trezi dimineata cu noaptea-n cap. ei bine...nu. s-a trezit la 11jumate, s-a tot chinuit sa adoarma la loc pana pe la 12...apoi la joaca pana la 2jumate... eram rupti toti 3, d era totusi marait ca doar nu era ora de joaca...ce mai..nasol...cred ca s-a mai trezit peste noapte dar nu-mi amintesc nimic
doar ca nu aveam sanii plini dimineata deci sigur s-a mai trezit...
acum scuzati intrebarea idioata dar...are ceva efect energizant mandarina?
diana si david 03.12.06

adinazot spune:
Victor ,
David,
Elizabeta
DIA,f draguta e Oana,asa expresiva,si ce par frumos are!
DIANOCICA,felicitari pt pasii lui d!!
SAnatate fulguletilor bolnaviori!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

saryta spune:
LA MULTI ANI! ELISABETHA
LA MULTI ANI! VICTOR
LA MULTI ANI! DAVID
eri_ka -
Teutz, ruxandra_sb, dianarus78, bamboletta -
crykett - multa sanatate lui Antonio
roxanica2006 - tati ne ajuta de obicei la bucatarie, dar aku vroia sa-l impresioneze pe cumatrul nostru - el e un bucatar desavarsit. lui David.
Dia1609 - am vazut pozici ... Oana e o frumusica ... mai da ce inalta e - Antonia mea e mica tare(o sa recupereze mai tarziu, dar nici noi nu suntem foarte inalti)
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

aka spune:
Lisa
Victor
David
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)