Copiluti de mai-iunie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata!
Of, de abia astept sa incheiem cu baia asta o data ca nu mai suport mizeria asta, de dimineata a smiergheluit tavanul si praful s-a raspandit in toata casa, parca eram dupa explozia de la Cernobal. Maine pe la pranz terminam, problema e ca sunt singura pana duminica si mor ca n-am cu cine sa fac curat, adica Dan vine seara dar va fi frant dupa o zi intreaga de umblat prin judet pentru votare. Daca era de la vreun partid as fi zis ca asta e, dar e obligatie de servici .
Bianca inca tuseste de-si rupe plamanii, se pare ca ochisorii sunt mai binisor. Nici febra nu mai face. Dar nu mai scapam de muci.

Lili chiar nu stiu de unde a scos-o pe asta cu Ada, dar mi-a placut ca nu stia nimeni ce cere ea (in public). Probabil de-aia a si adormit asa repede Sergiu c-o punea de-o raceala. Sanatate multa, ce simptome mai are in afara de febra? Ma bucur mult ca ai reaparut, sper sa nu mai dispari cu lunile...cum e la munca...acasa?

Clara de milioane fetita ta, buna de trimis la emisiuni de-astea cu funny video...la noi a fost exact invers cu bibe, numai cand am renuntat la el a inceput sa bea ca lumea si evident am trecut pe lapte din comert. Felicitari! Va indreptati catre o noua era, a fetitelor marisoare

Bea spor la invatat, las'ca-l iei si pe-asta cum le-ai trecut pe toate, nimic nu se obtine usor dar si satisfactiile sunt pe masura efortului si sacrificiilor depuse, nu?

Laura multumesc de intrebare, cam in aceeasi parametrii ca si Gabitza se scalada, e foarte fericita fiind si prima sarcina si topita dupa copii. Cred ca Delia a vrut sa-si aduca si ea aportul la designerul lenjeriei de pat, cate magarii inocente le mai trec prin cap...anul trecut dupa marea renovare mie mi-a pictat scaunele (piele ecologica) cu pixul si intrebam disperata pe unde apucam cu ce ies petele, intre timp s-au mai estompat ba chhiar au iesit cu totul dar s-a gandit ca ar fi frumos sa le improspateze

Si mie mi-ar placea s-o vad pe Bianca pe patine, sportul meu preferat, dar nu cred ca vom avea vreo reusita, e foarte independenta si va vrea s-o las singura, singura nu se va descurca si atunci mai bine va spune ca nu vrea decat s-o ajut...imi cunosc maimutza, dar cine stie, ramane sa visez si sa sper.

Dana ia-ma si pe mine in tarile calde...vacanta placuta, chiar daca e in interes de servici, cum spuneai si tu mai rupi rutina

Saryta sa-ti traiasca Ieduta! Sa fie sanatoasa si cu noroc in viata! Din pacate eu nu pot deschide Picassa sa le si vad.

Am vazut pozele lui Androix cu Filip si Georgia in sanul familiei hlizindu-se cu mami si tati, dar n-am gasit pe Flick pozele Adinei si ale lui Monu cu apartamenetele

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Multumim de urari.
Gabitza - Tonita a ales rujul, un CD si stiloul ... presupun ca o sa se aranjeze tot timpul (Andra a ales tot rujul si intradevar toata ziua sta sa se bibileasca).
Oana C - intradevar este diferenta de inaltime intre Antonia si Sara, in ultimele 2 luni Sara si-a luat un avant...s-a inaltat destul de mult ... toata lumea imi spunea ca a slabit - dar ea s-a inaltat.
Nelia - multumim ... acus sunteti si voi in formatie completa, mai e un pic ... nastere usoara si bb cumintel.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Cornelia banuiesc ca mergeti cu vagonul de dormit pana la Viena...noi am fost in vara in Olanda cu trenul si am facut...27 de ore, dar n-a fost chiar asa rau, pana in Viena copiii au dormit, mai greu a fost pana au adormit, iar Germania are trenuri super rapide si confortabile nu mai spun (ICE-uri), pentru ei nu cred ca va fi prea greu, mai greu va va fi voua ca trebuie sa-i ocupati cu activitati, supravegheati, etc.

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Da, Elisor, uitasem ca voi ati facut drumul asta.

Normal ca am luat vagon de dormit. Dar imi e groaza de trenul de zi (12 ore). Daca auziti la stiri ca un grup de romani a terorizat un tren in Germania, noi suntem .

Plus ca mai trebuie sa schimbam doua trenuri la iesirea din Germania catre Luxemburg , vreo ora de mers, dar nu avem legaturi.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cornelia, unde o sa stati in Luxemburg, ati facut rezervare?
Eu am fost de cateva ori la Luxemburg la cursuri si il cam stiu in mare parte, orasul. E destul de umeda clima acolo pe vremea asta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Elisor uite aici link
http://community.webshots.com/user/frichiutza

eu ma simt total aiura. mai rau ca o mama ratata. am facut tot ce mi-a stat in putinta sa le cresc pe amandoua. stiti ca bafta am avut si cu bonele si cu bolile. mereu am avut dilema (dilema vietii mele) bona sau gradinita? daca sta acasa nu ma pot ocupa de ea, bona nu nimeresc cum trebuie, le feresc de boli cat de cat si vad ce invata si cum se comporta. daca o dau la gradi vine clar cu muci si ii imparte cu antonia, nu stiu daca pateste ceva, nu pot sa o tin nici inchisa in casa,, invata sa socializeze.... sunt varza. ma simt ratata ca nu ma mai pot ocupa de ea acasa. Trebuie sa o dau la gradi.
mi-e groaza. asta mica deja misuna si vrea atentie, au inceput sa se jumuleasca, sa tipe.. Alexia plange ca vrea la copii. :((((

offff. azi ma duc sa vad bambi step by step. din pacate nu prea am gasit info de actualitate. ca orice mama vreau o gradi perfecta. nu exista stiu. si ma simt ca o ratata.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, calm down! Prioritizeaza-ti si tu dorintele si necesitatile vis-a-vis de fete si nu mai incerca sa fie totul perfect ca nu reusesti. Nu te lupta cu morile de vand cand nu e cazul. Nu poti gasi bona perfecta, gradinita perfecta. Nici o mama nu e perfecta. Si in nici un caz nu te poti numi ratata. Mai accepta si compromisuri acolo unde se poate.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Cica stau la compu dar trag cu coada ochiului cum se joaca Bianca cu o papusa. O articlueaza la fund cica e rea, o trage de par si a luat alt bebe in brate caruia ii povesteste despre cea rea, mor cand o aud cum comenteaza...gata s-au impacat, i-a dat pupic si acum o piaptana ca trebuie sa o duca la plimbare cu caruciorul.

Azi e a 4-a zi fara cafea si vad ca iar imi da tarcoale o durere de cap, sper ca in cateva zile cafeaua sa ramana doar o amintire si sa se acomodeze si organismul.

Cornelia si noi am schimbat de 2 ori in Germania si o legatura am si pierdut-o, noroc ca am avut alta peste o ora. In Frankfurt au fost insuportabili amandoi, tot cu gura si ochii dupa ei am fost si m-au obosit cat pentru tot drumul. Cel putin nu m-am stresat de ce ar zice lumea. Dar Maria ce parere are de excursie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gabitza, in Luxemburg stam la sora mea. O sa petrecem Craciunul in Brugge si ne mai cazam vreo doua zile vedem noi pe unde, in rest prin Luxemburg.

Elisor, si noi riscam sa pierdem trenurile ca avem vreo 10 min. intre. La voi Andreas e mai mare si Bianca era cuminte. Noi ne-am propus sa le facem toate poftele pe drum, ca altfel nu stiu cum o scoatem la capat cu ei. Maria e foarte incantata, mai ales ca de nu stiu cand ne tot baraie ca vrea si ea cu trenul.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monu ma disperi...dar in general voi care spuneti ca nu sunteti mame bune...va spun eu care vorba aia am avut copii inaintea voastra...se spune ca nu exista barbat impotent ci femeie nepriceputa...ei bine la mame nu-i asa...nu exista mama nepriceputa...
Cum spune si Gabitza fii mai relaxata ...nu vrei bona ok,atunci da-le pe amandoua la gradinitza respectiv cresa si toata lumea va fi multumita...in prumul rand tu care-ti vei relua viatza sociala si asta conteaza enorm...daca nu amandoua macar pe Alexia...nu te mai gandi ca in povestea lui Creanga...raceste asta e... asigurate ca poti diminua riscuri de transmitere si asta e...nu mai gandi in avans...bucura-te de ceea ce exista...

Cornelia nu-mi pot imagina cum va fi cu trenul...nu vrea sa incerc experientza asta pe pielea mea...vreau sa convietuiesc in pace cu nervii mei...

Elisor mi-a facut varza lenjeria ,dar rau de tot, tapetul din camera ei intr-un hal de nedescris,a rupt sertarul de la comoda cea noua, a belit dvd-ul si lista ar mai putea continua...

Gusta nu stiu unde si cum si-a busit mana si chiar nu ma intereseaza...ce semeni aia culegi asa ca atunci cand mi-o aduce si el un pahar cu apa cand mi-este rau atunci sa aflu de ce si cum si-a rupt mana...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput