Copiluti de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 2
monu spune:
Ola, prin zona. imi vine sa imi trag palme singura din cauza Alexiei. Deja imi raspunde daca o cert si e de o incapatanare!!!! Seamana cu mine. Si in fiecare seara foloseste pretexte ca sa adoarma dupa ora 23.
Va dati seama ca nici nu are mucosul 2 ani juma si incepe sa negocieze????
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gtexro spune:
Saryta, la multi ani Antoniei!!! Sa creasca mare si sanatoasa!!! Si eu te invidiez...
Elisor, sambata plec si ma intorc pe 4 decembrie. De vreo luna de zile ploua cu deadline-uri la mine la birou asa ca ma gandesc la deplasarea asta aproape ca la o vacanta desi tot in interes de serviciu e. Macar mai iau o gura de aer si ies din rutina zilnica. Aaaaa, si schimb atmosfera ca acolo e vara iar aici ninge. Numai ca o sa-mi fie dor de Diana...
Si eu as vrea sa o pun pe Diana pe schiuri in iarna asta. O sa ma apuc de cautat schiuri si clapari cu prima ocazie si va spun ce gasesc. Deocamdata se da cu saniuta pe un delusor din apropierea casei (o duc ai mei in fiecare zi). Ii place zapada la nebunie; cica face "scatz, scatz" :)
Unul din cadourile de sarbatori pentru ea cred ca va fi un bazin din acela cu bile multe. Nu stiu unde l-a vazut (la tv probabil) dar duminica trecuta s-a acoperit pe picioare cu piesele de la lego si zicea ca "sta in bile".
V-am pupat!
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
nelia spune:
Saryta, la multi ani pentru ieduta de un an, am vazut pozele, ce a ales de pe tava!?! Cea mare se cam ascunde, nu prea am vazut-o la fata, iar cele mici seamana intre ele de zici ca sint gemene. Sa va traiasca si sa fie sanatoase!
Pe Agata am pus-o pe patine la doi ani si jumatate, pe Tudora la fel, dar ea nu a mai vrut dupa primele trei ore de incercare. In schimb Agata nu a avut nici o treaba, dupa nici 10 ore stia deja sa se tina si sa alunece, mai cadea, se ridica si o lua de la capat. In ceea ce priveste schiatul, inca nu am inceput, fiind un sport mai costisitor decit restul si mai departe de casa. Dar anul acesta, din ianuarie, ne-ar placea sa mergem la o pirtie de schi ca sa inceapa Agata si daca vrea si Tudora, o las si pe ea, dar nu vreau sa o fortez. Echipament insa am vazut si pentru doi ani, si patine si pentru schi si stiu copii care au fost pusi pe schiuri la doi ani si jumatate sau trei ani. Cel mai bine este sa inchiriati pentru primele ore si daca vrea copilul sa faca, abia dupa aceea sa cumparati, banuiesc ca si acolo orice echipament sportiv e scump ca si aici. Pe mine nu ma costa sportul in sine cit mai costa echipamentul sau accesoriile (rochite, pantofi, ciorapi etc.)
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 8 zile!
Tdi spune:
...
iertati absenta, am fost tare bizi. pup ca v-ati gandit la noi, depresia vine si pleaca
, convietuim dintotdeauna deci no problem.
La multi ani pentru Antonia de 1 anisor, Saryta ai o minunatie de fetite!
Sanatate multa la toti bolnaviorii!
revin maine, Aly e la mine in brate ca nu vrea sa doarma si nu ma lasa sa scriu.
Oana C spune:
Laura, sa stii ca eu chiar as vrea ca Eva sa fie ca Delia. Cind era mititica, pina pe la 1 an si jumatate, era foarte bagareatza, vorbareatza, de o veselie debordanta, chiuitoare, tzipatoare, zbieratoare ... Apoi s-a schimbat brusc, e ca o printesa care vorbeste incet, spune "please" si "thank you" si sta pe marginea aglomeratiei, dar destul de aproape (cu tendinte de a se baga la gramada uneori), ca sa fie caftita (face asta pe unde mergem, ca acasa face doar ce-i trece prin cap). Si singura actiune impotriva batausilor e sa le spuna, din cind in cind, "don't do that" sau "that's not nice" ... Asa ca eu o admir pe Delia ta, nu ai nevoie sa o dai la clase de karate, ca sa invete sa supravietuiasca.
Saryta, ai 3 fetite superbe!!! La multi ani, Antoniei! Sa creasca mare, sanatoasa si la fel de frumoasa! Ce diferenta mare de inaltime intre Sara si Antonia!
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
gusta spune:
Neatza.
Din nou va multumesc pentru raspunsuri si imi dau seama ca aici am o mana de prieteni buni.Incerc sa nu o mai iau asa in tragic ca nu e bine, plus ca mi s-a spus sa nu cumva sa cert copilul acasa de la gradi ca dupa nu o sa mai vrea acolo.Ieri s-a intalnit cu una din doamne si a laudat-o lui taicasu ca e copil bun numai ca nu vrea sa imparta jucarii dar ca asta o sa vina in timp.Sa va mai zic ca Bert cand a auzit ce a facut domnisoara a zis frumos tata data viitoare mai tare fa
.Auziti si voi ce exemplu ii da la copil.
Gabitza sa stapanesti sanatoasa pantaloni.
Bea spor la invatat.
Loreen pai poate nu ii placea fetei modelul la lenjerie .Si ce i-ai facut omului de si-a bulit mana.
Monu am si eu una si plus ca la batut seamana cu mine ca la fel faceam cand eram mica..
Vreau sa termin camera Marei si dupa promit in fata voastra ca ma ocup mai mult de mine ca ar cam trebui.
Tdi da ce faci treaza asa tarziu.
Marilena si Mara Augusta
Ada_74 spune:
Neata
Gabitza, ti-am visat tortul. Era imens si acoperit cu glazura roz
.
Saryta, La multi ani Antoniei! Am vazut pozele, sunteti o familie superba. Mi-a placut poza cu tati cu sort si fetele.
Nelia, de ce tineam minte ca la un moment dat ai spus ca daca o sa ai si bb3 o sa-l cheme Anton? Sau eram
?
Laura, are role reglabile Roxa, nr. 26-31. Cred ca or sa-i vina vreo 3 ani de-acum incolo. O punem si noi de-o intalnire maine seara sau sambata? S-a deschis la Boema un centru nou de joaca si poate ne gasim acolo.
Va spuneam aseara ca Sergiu a adormit la ora 6. A dormit pana la 8 dimineata, dar a facut temperatura peste noapte.
Va pup,
Lili
gabitzam spune:
Saryta, ce a ales Antonia de pe tava?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cornelia spune:
La multi ani Antonia!
Noi, dand dovada a nu stiu cata oara ca nu suntem sanatosi, am facut rezervari, cumparat bilete si plecam d esarbatori cu copiii cu trenul
in Luxemburg si Belgia. Ma ia cu lesin de pe acum
. Si Stefan ne-a si anuntat solemn ca el nu vrea sa mearga cu trecul, el vine cu masina sau sta cu buni acasa. Varianta asta am ales-o in ultima instanta, pentru ca de avion imi e frica
, iar cu masina am zis ca ar fi prea complicat iarna (numai opririle la toaleta ne-ar fi terminat). Acolo vom inchiria o masina. Dupa ce am luat biletele, ne-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia c atot cu masina ar fi fost mai bine
.
In sfarsit, vom vedea daca reusim sa plecam si mai ales sa ne intoarcem intregi (si la cap
).
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

acu' vazui cat e ceasul...maine o sa-mi adun okii cu linguritza