Copiluti de mai-iunie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Eu nu sint in greva, dar nu pot sa trancanesc aici de una singura , poate apar fetele la ora 22 dupa ce se termina spatiul celor din clubul 09 din care fac si eu parte.

Transmite-i salutari Ralucai din partea mea.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Eu invat. Fac exercitii si imi pregatesc CD-urile cu muzica pentru examen!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu ma uit la "Dansez pentru tine", bocesc la greu ca orice gravida sensibiloasa care se respecta si in pauza publicitara am dat si o tura pe la buda......sa nu uit pe unde e...

Acum trage Andrei de mine ca vrea la nana...ma duc...noapte buna!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

ce faceti mey? Ce v-a gasit? Uite eu am cautat pe net povestea povestilor si il astept pe Mihai sa iesim impreuna din depresie

Eu nu am scris azi ca am fost plecata toata ziua si am avut o zi de poveste ca sa ma exprim in ton.

Am plecat cu copii, cu sot cu bagaje cu catel cu purcel, sa ducem bagajele si copiii in berceni si apoi sa mergem sa cumparam materiale de constructii si sa cumparam haleala. Cum eram in zona am zis sa mergem in hornbah. Si ce sa vezi? Am mers noi, ne-am invartit ca prostii pe-acolo, ne-au trimis aia in curte dupa ce aveam noi nevoie si cand colo acolo nu gasesti ceresit ca ei nu tin. Ori mesterul imi facuse o lista intreaga cu diverse materiale gen CM 19, CT osutanustiucat OK zic macar daca tot am venit pana aici hai sa cumparam glaful de la dormitor ca il schimbam si pe ala si pe urma mergem in practiker pe vitan. Am taiat glaful dar stati ca pana sa iesim zice Mihai hai sa ne uitam, astia au brazi! Si am cumparat brad de craciun cu 60 de ron (KIAR IN CLIPA ASTA FILIP ADUNA JUCARIILE DIN PROPRIE INITIATIVA Credeti ca vrea sa-mi zica ca-i este somn???) asaaa, deci mi-am luat brad, daca va vine sa credeti...
da deci filip vroia sa-mi spua ca ii pusese georgiei ambele perne imense pe fata imi tremura picioarele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Noi am fost pe-afara, am inghetat o ora si ceva pe linga fete, acum am intrat in casa cu ele imbujorate si fericite ca a venit zapada. Ce putin s-a scris astazi! Eu nu am mai intrat de dimineata pentru ca am gatit o ciorba de praz si alte legume, un sufleu de conopida, orez cu legume aburite si peste prajit. As fi vrut sa fac si o tarta cu mere, dar nu mai am putere, dar macar sint linistita ca daca nasc au mincare pentru citeva zile. Dar nu am calcat, daca reusesc acum sa si calc, ca sa las si haine pregatite si sa fac lectiile la chineza, sa mai pun o masina sau doua ca sa fie totul curat... as putea sa nasc la noapte. Moamaa, cita treaba as mai avea! E clar ca nu pot sa nasc, cred ca o las totusi pe luni... ca si asa Octav e convins de vreo saptamina ca nasc luni, cum cred eu ca nasc pe 30, de Sf. Andrei, ca sa se potriveasca cu visul de acum doi ani si ceva.

Beatrice, fie-ti mila de o femeie gravida! Am vazut prajiturile...
Androix, da' ce informata esti! Ai pus acolo niste denumiri de care eu nici nu am auzit. Spor la renovat! In legatura cu Filip si cu perna, sa stii ca si eu m-am speriat foarte tare cind am prins-o intimplator pe Agata punindu-i perna peste fata Tudorei, care avea vreo 5 luni cred... si Agata era mai mare decit Filip. Am intrebat-o de ce a facut asta, explicindu-i pentru a nu stiu cita oara ce se poate intimpla si mi-a spus ca nu stie... poate ca sa doarma mai bine, fara sa auda si sa vada nimic...
Aveam si o carte de Eminescu cu niste povestiri din astea despre lucruri sfinte si sint suparata ca nu o gasesc... Chiar exista pe net povestea? De fapt, in ziua de astazi numai pe bunica nu o gasesti pe acest net, desi, daca o caut bine, ar putea fi aceea pe acolo!
Gabitzam, eu am vazut pe Youtube citeva dansuri de la emisiune. Dar de ce ai plins!?! Si am constatat cu placere (pentru ca mie imi place dansul la nebunie, e una din pasiunile mele!) impreuna cu Agata, care ma mosteneste, ca exista si aici o emisiune asemanatoare!

Mai aveti idei de nume de baiat!?! Ca eu tot acolo am ramas...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 6 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mai am 15 minute de club no 9 :)))))

am fost in cora si cand sa ies ma enervez ca unul care statea la casa se ia de Alexia cu linguseli bleah! si vede ca e cu ambii parinti, vede ca Alexia refuza sa ii vorbeasca si ca intoarce capul si el tot sa se dea la fata ca de ce nu vorbeste cu el si ii scoate si limba. am crezut ca ii crap capul.

iar dupa am fost sa luam ceva de la mc si s-au pus ambele pe concerte gen tipete (daca spre seara ati auzit tipete in cora noi am fost:)))) de se mirau unele vanzatoae dar ce ii face domnle la copil de tipa! de fapt se intreceau care tipa mai tare. mi-a fost asa de rusine ca am plecat repede. dar m-am si amuzat ca cine nu are copii nu prea intelege de ce unii copii pot tipa asa aiurea in tramvai.

acum am terminat si eu curatenia ca de maine am soacra 2 sapt ca ajutor. trai nineaca!

iar maine dim va arat ce lenjerie de pat are Alexia. A fost in culmea fericirii. si sa nu uit. au la cora cartea aceea de craciun cu 24 de carticele in interior. super cartea.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna!Concertul nostru de tipete din senin s-a terminat azi noapte pe la 23.30. Normal ca in astfelde zile super agitate, tati are de lucru si sambata. Asa ca sia zi sunt singura cu ei, dar gandesc pozitiv si cred ca va fi o zi minunata.
Beatrice - ce prajitureeeeleee!

Aurasa - mami de Catalin si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

lenjerie pat alexia

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut
Aseara incepusem sa va povestesc aventurile zilei de ieri dar mi s-a luat tot cheful cand Filip a facut boacana cu pernele si apoi a venit spasit si a inceput sa-si adune jucariile. Daca nu auzeam un planset infundat ca si cand era prin usi inchise, desi ele erau deschise, cine stie cand m-as fi dus sa verific fata pe care o stiam adormita bine mersi. Nu vreau sa ma gandesc mai departe. Imi vine rau cand mi-o amintesc sub perne.

Monu, ce lenjerie frumoasa! Si cum de nu te-ai luat de libidinosul ala la cora? cred ca ii spuneam vreo doua
Si era sa zic: ce bine ca eu n-am fete Pai nici n-am! Am doar FATA!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Moama Monu ce frumoasa este lenjeria. Trebuie sa-i iau si eu lui Alex ceva cu trenulete, poate asa va dormi noaptea in patul lui...ca la pranz culmea numai in el doarme, seara, cica e urat ca e intuneric... Ziceti si voi!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput