Copiluti de mai-iunie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza pai mai trebuieste din cind in cind pedepsit, ca sa nu uite ca exist, de fapt e in interesul lui de capos ca fumeaza ca un turc iar noaptea tuseste de nu mai doarme nimeni in casa.

ChrisDun la snitel pun ou, faina si patrunjel taiat maruntel, da si gust bun si e mai estetic, asta am invatat de la sot, deh trebuia sa se faca bucatar, dar n-am eu norocul sa lenevesc toata ziua.

Gusta treci la apel, sau la tine ce ora e, poate inca faceti nanita

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chris, cand ma miram de aia turbati ma refeream la agentia de care zicea Monu, care cere salariu intre 400 si 1000 de euro salariu pentru o bona cu pregatire de educatoare.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Scuze, Gabitza, nu mi-a picat fisa ! Oricum, daca se gasesc persoane care sa accepte asa preturi, normal ca n-or fi prosti sa le scada... Asta cica se cheama "economie de piata"

Androix, ce-a zis socrela cand v-a vazut cu calabalacul la ea la usa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Cum nu am mai intrat de cateva zile bune, zic si eu cu intarziere:

La multi ani, OlgaM, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de Maya si de sotul tau, sa iti mearga bine la noul job (si sa urmeze altele exact pe placul tau).

La multi ani, Gabitza, fii mandra ca sarbatoresti schimbarea prefixului cu bebe in burtica. Sa iti mearga toate asa cum le doresti.

Apropos de postarile de "joi" - n-am inteles exact: de la 10 la 12, dar in ce fus orar?! Eu m-as inscrie pe GMT+5, si-as putea umple saptamanal cateva pagini, pana va exasperez...

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Corail sa-ti traiasca bebelina, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ea!

Daniela e mai bine, multumesc de intrebare. Frumosi trandafirii, primiti pe merit, nu? E un domn bine crescut sotul tau!

Nelia nastere usoara si sa fiti sanatosi amandoi!

Marilena scrisesem niste randuri special pentru tine sa-ti spun ca te inteleg destul de usor avand in vedere unele "clisee" asemenatoare

Am lipsit cateva ore si cand am intrat am gasit pagini intregi si nu mi-a placut ce-am gasit asa ca eu voi lua o pauza, deocamdata aceste discutii mie nu-mi priesc. OanaC mi-a placut ce-ai scris ! Am crezut ca e loc pentru toata lumea aici, dar constat ca daca nu esti perfecta si cu moralul sus mai bine sa nu intri. Ma gandesc la Raluca, probabil n-a mai gasit nici un motiv sa dea pe-aici.
Cred ca era mai simplu sa se ignore mesajele de depresie.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Fetelor imi scapa mie ceva aici si nu pricep?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Laura, nici eu nu inteleg. Nu inteleg: cine pe cine si de ce s-a suparat?

Acum, daca am avut vreo contributie la asta, imi cer scuze.

Pupici si sper sa va treaca supararea!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gusta, Elisor, va rog sa mai scrieti.

Nici eu nu inteleg si imi scapa ceva. credeam ca putem sa spunem ce simtim si sa vorbim ca intre prieteni.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai fetelor, deja incep sa cred ca eu sunt aia cu probleme si nu pricep.
Cine a zis ca nu e loc aici pe forum pentru toata lumea si ca opreste cineva pe altcineva sa zica ceva??

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

totul este ON TOPIC. Va mai aduceti aminte??!?!?!

e normal sa ne vaitam. e normal sa intram in depresii. traim alte vremuri pline de stresul zilei de maine. suntem impreuna de vreo 3 ani. ce naiba?!

cand aud femeile mai in varsta ca zic - vai da' eu m-am decsurcat cu n nr de copiii singura fara ajutor si tu nu poti cu 2! bine frate dar pe acea vreme mamele mergeau fortat la munca de la 3 luni. existau crese pt bb de la 3 luni. mai existau si alte ajutoare pe care unele acum le neaga! e usor sa dam cu bata si sa uitam contextul- asta e concluzia mea.

e vreme urata afara, e mai greu de scos copilul din casa, sunt mai agitati si noi intram la oboseala.

asa ca scrieti frate in continuare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput