Copiluti de mai-iunie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ce final apoteotic pentru o zi depresiva, Nelia!!! Chiar ca nu sunteti normali.

Monu, bine zici cu clubul ala.

Gusta, fata! Ce-ai sa nu mai scri? Aici nu e pe tema data ca sa scri numai de bine, ce dreq ca doar am mai avut o data dilema asta si ne-a scris Gabitza cu rosu in frunte ca orice se discuta e on topic, nu?
Repet: ce avem noi aici e o chestie extraordinara (frate, cine a inventat netul a fost un destept, dar ala care a inventat forumurile a fost si mai destept de o mie de ori) putem sa vorbim despre niste chestii prin care pana la urma trecem toate. Ce este cu adevarat genial este ca putem sa ne impartasim fiecare CUM trecem prin chestiile alea. Si asa ne suntem de mare ajutor.

Hai ca trebuie sa va las, ma pregatesc sa plec la cumparat de moloz cu sacul si la cumparat de haleala ca iar sufla vantul strasnic prin frigi. Poate fac si un drum la socrella cu o parte din bagaje. Am o zi full. Ce sa zic: am si eu sotul disponibil de la 11 pana la 19

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Aseara am fost tentata sa ma inscriu si eu in club dar recunosc ca nu am motive atat de intemeiate ca ale voastre....imi imaginez cat va este de greu, mai ales fetelor din afara romaniei. Am trait momente nasoale cand am fost in Elvetia, bolnava coapta, cu copilu dupa mine, stateam intr-o garsoniera si cu sotzul plecat pana seara la cursuri, atunci mi-am dat seama cat de greu e sa fii prin strainataturi si sa nu ai pe cineva care sa te ajute la nevoie, o soacra sau o mama buna/rea, o prietena pe care sa o suni. Sau cat de greu le e mamicilor cu 2 copii..eu am una si in general cuminte, dar care in ultimul timp ne da mari batai de cap.
Aseara Alex a facut-o pe soacra-mea VACA PROASTA, pe Denisa, nepotica femeii a facut-o NEBUNA, mie imi zice N-AM CHEF sau BA DA cand eu ii zic NU, si asta cu intonatie, pe un ton sfidator. Ca sa nu mai zic ca a reinceput sa faca pipi pe ea, ii spun sa mergem la olita, imi spune ca nu vrea si in momentul urmator e ud totul in jurul ei. Am stat cu sotzul la discutii sa gasim cea mai buna solutie in cazul asta, nu putem sa o lasam asa si sa-i toleram comportamentul, dar nici sa ne certam in fiecare seara, sa o pedepsim, sa stam suparati si sa stricam atmosfera in familie. aveam aseara un sentiment de tristete, de neputinta, am mai citit si aici problemele voastre si acum sunt membra perfecta a CLUBULUI NR.9 initiat de Monu.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LEGILE vietii :

" atunci cind ai nevoie sa descui o usa, cu miinile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus miinii pe care cu greu ti-ai eliberat-o ". ( Legea lui Degeabasuni)

"singura data cind poarta se inchide singura e atunci cind ai lasat
cheile pe dinauntru ". ( Legea lui Futuipastelemasiidecheie )

"cind ai miinile pline de unsoare incepe sa te gidile nasul ".. (Legea lui Nasuvreauntura )

" cind ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important” ( Legea imitragpalme)

" daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cind toti din jurul tau sint disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei ".( Legea lui Incanapicatmoneda )

" problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!”.( legea astanueviata)

"vei ajunge fugind la telefon exact cit sa mai auzi cum cineva inchide receptorul ". ( Legea lui Ghicicineafost )

" mereu sint doua filme bune pe doua programe diferite la televizor....dar mereu la aceasi ora". ( Legea Îsibatjocdenoi )

" Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata! (Legea numaiflescai)

" orice corp omenesc scufundat intr-o vana, facind o baie relaxanta cu spuma, face sa sune telefonul! ". (legea cinedracusunaloraasta)

" orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!". (Legea lui icisa- macacinlinistenupot)

"viteza vintului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!". (Legea chelulnuseagita)

"daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult.... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! ". (legea sa-mibagpiciorul)

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sunt mortale, mai ales cum se numesc ele

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Nelia, o stiu fratioare. e tareeee. Si noi ne amuzam de numa pe asta.. Vorbeam cu sotul ca ar fi tare sa primim salariul in Puli... Rasul naibii!

O cafea, care da?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Beatrice, mutati-va in Botswana si fix asta o sa capatati

Am vazut pozele cu Pifosul la bucatarie si filmuletul cum mananca legume, este grozav Sunt crude ce manana el acolo sau fierte?

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Beatrice ai de la mine o cana aburinda de cafea cu lapte dupa sufletul tau...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... cafea calda pentru toata lumea, din clubul sau din afara

Beatrice la mine toata casa e in alb colorata, doar unde-i semineul e mai inchisa culoarea din cauza ca mai iese fum si mai trage si sotul cite o pipa
am zis cum am facut eu cu Isabella, ea a ales lenjeria de pat si patul bineinteles si probabil pentru ca si le-a dorit, n-am avut probleme la dormit cu ea, din prima clipa l-a indragit si face nanna foarte bine, ba se mai cearta cu tat'su si-i explica ca patutul e al ei nu al lui.

Elisor cum se mai simte Bianca astazi ?

Oana mie mi-a spus Isabella aseara putana, deci m-a facut cu serviciu la coltul strazii, fusta scurta imi mai trebuie , asa ca mi-o imaginez pe Alex a ta, cum arunca perlutele satisfacuta.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Danelutza dar l-ai pedepsit rau pe domnul sot de s-a executat cu asa buchet domnesc Bravo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Astia-s turbati ?!?

Gabitza, ceva imi scapa...

Corail, sa-ti traiasca (viata lunga) minunea mica Ines si sa va bucurati de ea !

Danelutza, frumusica foc principesa Am frunzarit si eu olecuta pozele de langa trandafiri... si vroiam sa te intreb ce pui in pane-ul de snitel? Arata taaaare bine

Am luat aminte din ce au scris Nelia si Bea, eu de felul meu nu sunt nici ambitioasa, nici mare luptatoare, si in fiecare sambata dimineata ma ia depresia cand vad ca-i casa vraiste, si ca trebuie sa fac curatenie, mancare, sa plimb copilul (sotului parca i-ar fi rusine sa iasa singur cu Emi , sa fac si piata si sa mai am timp si sa hartogaria stransa in timpul saptamanii. Si ma ia si mai tare depresia cand vad ca, dupa ce m-am muncit sa strang jucariile si sa pun aspiratorul, camera Carinei arata fix ca inainte, cu toate imprastiate care-ncotro... Dar v-am mai zis, eu mereu ma gandesc la fetita aceea, Cosmina, nascuta surda si oarba, si cu presiune intra-craniana, si multumesc lui Dumnezeu ca noi suntem bine.

Gusta, te rog sa mai scrii, ai un stil extrem de haios si autoironic, iar Mara e o bijuterie de fata , mi-ar fi dor de voi daca nu te-as mai citi

Si chiar daca eu am cui sa ma plang, sunt unele lucruri pe care nu are rost sa le spun, le tin in mine si incerc sa le uit, asta e. La mine la serviciu s-au certat doua colege (cui sa povestesc daca nu voua ?) si acum fiecare vine la mine si mi-o balacareste pe cealalta, incercand sa ma castige de partea ei. Si suntem colege de ani de zile... mi se face o sila de imi vine sa imi iau lumea in cap. Ce nu suport eu deloc este sa nu existe intelegere intre oameni. Nu stiu cum unele pot fi atat de shulfe, cum e una din colegele astea de v-am zis... Pe fata numai lapte si miere, iar pe la spate sa te fereasca DD sa intri in gura ei. Puah! (na' ca m-am usurat si eu)

Loreen, esti mortala cum povestesti :))))

Va multumesc de raspunsurile cu schiatul si patinajul! Zilele astea s-a deschis si patinoarul din Drumul Taberei , de-abia astept sa merg Deocamdata o sa merg doar eu, si sotul si Carina vor sta pe margine... daca ii place fetii ce vede si cere si ea, o sa incerc sa ii pun niste patine in picioare, daca gasesc numarul ei...

Cam atat pentru acum. Week-end placut !

Mergi la inceput