Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (263)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Noi am scapat de blenduit, ciorba cu legume intregi, carnea la fel, de fructe nu mai vorbim, intregi toate, doar marul curatat de coaja.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

E de 1000 de ori mai ieftin la flacon de 500 ml decit la fiola, adica un flacon de 500 e cit 2 fiole de 5 ml, asa ca se merita, si plus ca se pastreaza steril daca tragi cu seringa prin dop.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Any, Mira multumesc frumos! M-am gandit eu ca nu e acelasi lucru chiar daca K si Ca erau in cantitati foarte mici.
Mira, cumpar la cantitatea asta pt ca avem nevoie de mult ser sa desfundam nasucul cu Batista Bebelusului si avand in vedere ca o fiola de 10 ml e 5,2 lei iar o sticla din asta de 500 ml e vreo 3,5 lei......... Si mi-au zis si din farmacie si de la Pediatrie din spital ca daca bag acul de seringa in recipient, prin capatul cuciucat, si nu-l mai scot pana nu termin recipientul (scot doar seringa ca sa-i bag in nasuc) e ok, adica nu intra aer in sticla si nu-si pierde proprietatile....sper ca am fost coerenta cat de cat

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Tot ce e mancare gatita o blenduiesc.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Any, ai fost scurt si la obiect pana am scris eu toata polologhia

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

Mergi la inceput

Ioana si tu ai fost clara, ai completat ca se lasa acul in flacon...ceea ce nu e chiar corect-poti scoate acul far agrija ca materialul din care e facut dopul e poros si nu lasa sa treaca in interior "balauri".
am mai pus poze noi la rugamintile voastre...onorat auditoriu...

Mergi la inceput

Uitati aici Clorura de sodiu:http://www.emedonline.ro/cuprins/medicamente/view.article.php/article=781
si aici solutia Ringer: http://www.emedonline.ro/cuprins/medicamente/view.article.php/779

intr-adevar, nu sunt la fel.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

quote:
Originally posted by anymony

E de 1000 de ori mai ieftin la flacon de 500 ml decit la fiola, adica un flacon de 500 e cit 2 fiole de 5 ml, asa ca se merita, si plus ca se pastreaza steril daca tragi cu seringa prin dop.

oauuuu, la asta nu m-am gandit!! Asa diferenta de pret!!špe vremea mea nu se cunostea tricul asta..........preparam in farmacie tone de ser efedrinat pentru bebei!!!.

v-am pupat plec acasa

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Mira, e ceva moda mai noua, cred ca de catev aluni abia a sarit pretul la fiole.........din cate am inteles din cauza sticlei folosite la fiole si a faptului ca exista doar o companie producatoare.......asta mi s-a explicat cand mi-am exprimat uimirea vis-a-vis de faptul ca acum cateva luni era o fiola de ser 90 bani si acum este 5,2 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

plecata de la 13.40 si nu am rezolvat nimic. Dentista mea pleaca pt. 1 an in strainatate la specializare, asa ca m-a trecut la colegul ei, unde merg marti la 10 dim. am o carie mica pe canin si maseau de minte de scos, nu are rost sa o plombeze.
am fost prin magazine, dupa pitic, in centru dupa Clau, dar m-a sunat dupa 3-0 min. de stat pe-afara ca nu poate sa vina. sa mor nu alta...catre casa...nebunie in oras, piata si in sf. am intrat in casa.cand suna tel. Clau a terminat...dar i-am zis ca nu ma mai intorc dupa el, sa vina cu taxi.
veste buna: laptopul care s-a bulitacum 2 ani, si caruia trebuia sa-i inlocuim placa de baza...s-a vindecat...adica l-a facut un tip...o sudura pe placa si am scapat cu 70 euro.acum imi fac retea wireless, si bag compu asta de aici, ca prea ma streseaza.

Ioana doamne...ii dau dreptate lui Clau cand mi-a zis sa nu ma iau in gura cu nici un sofer/pieton...si tare greu ma abtin...dar acum e musai sa incerc.
Ingrid sa sti ca eu am vazut aceleasi modele. hai sa mergem la Dermatina, cica sunt putin mai scumpe, dar mai multe si variate.

merg sa bucataresc pt. copil si sot.

am gasit costum de zapada/sky dar e 320 roni. mama ce mortal e, nu e gros, ca e dintr-ala termo nu stiu cum......dar mai testez piata. prea mult pt. pitic.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput