Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (263)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

COSMI!!!!SUPAER AR FI...am sa ma uit ala emisiune...ehe, si cu Udrea si Ponta..m-ai terminat

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

IOANA, sarbatoare mare azi???????
Eu am spalat rufe...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Da Any draga, sarbatoare f mare azi.....norocul meu ca am vazut dimineata la stiri si am cautat apoi in calendar pe net! Anul viitor nu ma mai las fara calendar religios in casa....
Tocmai ti-am admirat comoara, este o scumpa si o frumoasa si o cretulina haioasa foc (doar ca nu pot comenta in drop). Preferata mea este www.dropshots.com/anymony#date/2007-10-24/17:55:15 " target="_blank">asta .

Any, am tot vrut sa te intreb: mi-am cumparat ser fiziologic de la farmacie (cel putin eu asta am cerut) dar nu la fiola (cu 5,2 lei bucata) si la sticla din aia pt perfuzii, de 500 ml. Problema mea este ca nu seamana eticheta cu cea veche. Pe ce veche scria Clorura de sodiu 0.9% - solutie perfuzabila i.v. iar pe ce am cumparat acum scrie Solutie RINGER -solutie perfuzabila i.v. si in afara de Na si Cl mai are si K si Ca. Intrebarea mea este: e acelasi lucru, e tot ser fiziologic pe care-l pot folosi sa desfund nasucul spiridusului sau a gresit farmacista?
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hop si eu la Anymoni in drop! ma uit la poze, vad printesita si dupa o gramada de timp imi dau seama ca sant poze puse de 1 luna. Anymony baga si poze noi cu voi! am vrut sa te bag la mine in lista dar erai deja, asa mi-am dat seama ca erau pozele vechi pt. ca nu vazusem sa ma atentioneze ca ai ceva nou.
Azi ma duc sa.mi iau salariul, sant curioasa daca Giuseppe o sa comenteze ceva de concediul meu!Am lasat bilet ca-l vreau de la sfarsitul lunii dec. 24 zile.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si mie imi place poza aia..e asa cretulina..frumosi zulufi..
Mai am nitel si ma duc la cratita....nu prea am chef, dar trebuie mincare pentru pitica..
Intrebare pentru Maraki si Irina...piticii mai maninca blenduit? Si daca, da, care mese...noi numai prinzul...sper sa nu ne apuce 3 ani asa!
Ioana si eu am avut sticluta de aia de ser..o foloseam cind era Bia mica o stergeam pe fata si ii udam si betele cu care o stergeam in nas.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

loren@ te pup! ce dulce e Bia!

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cata Mario papa la pranz blenduit iar seara te miri ce adica mar ras, sau branza , sau oirce altceva care oricum nu sunt bucati mari deci tot acolo stam nu avansam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cata si noi mai papam blenduit masa de fructe, dar asta daca sunt mai multe feluri de fructe si pt ca asa vreau eu. Adica el papa banana bucati, marul bucati, dar daca ii tai mai multe fructe bucatele mananca doar marul din ele, sau doar kiwi etc. Nu-ti face probleme, veti scapa si de blender curand! Dar tie nu-ti gateste bona pentru Bianca? Bona se ocupa exclusiv de spiridusa fara sa faca absolut nimik altceva?

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Ioana. nu e acelasi lucru...e bun si asta, dar...stiu si eu...eu nu i-as pune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ioana, nu nu acelasi lucru ce ai cumparat cu ser fiziologic. dute inapoi sa ti-o schimbe. Da de ce cumperi 500ml??? cum il folosesti?? nu e mult?

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput