Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (263)
Raspunsuri - Pagina 12
marchplayer spune:
Buna seara doamnelor.
La noi nimic nou, toate-s vechi si nooi is toate.
Deea impresionanta povestea, din nefericire intalnim tot mai des astfel de povesti. Si langa mine sta o familie care are o singura fetita( Romina, fetita care o altoieste pe Ioana), lucreaza amandoi parintii dar nu au un program super incarcat (tatal lucreaza 12 cu 72 parca si mama program normal de functionar public), fetita o lasa la mamaia ei care are casa chiar langa ei. Nici macar in WE nu o ia acasa, tot timpul are alta treaba. Mie mi se pare anormal si tind sa cred ca fetita tocmai din acest motiv are comportamentul pe care il are, ii lipsesc parintii ei foarte mult si dragostea lor lipseste cu desavarsire. Mamaia ei nu are rabdare si ii baga mancarea pe gat cand aia mica nu vrea sa mai pape sau ii da bataie grupa mare cand se alinta si ea sau se incapataneaza....o inchide intr-o camera singura cand ea are treaba pe afara sa nu faca murdar...Imi este tare mila de ea cand o vad ca fuge in urma masinii parintilor care pleaca la vreo petrecere dupa ce au avut grija s-o minta in prealabil ca pleaca la munca.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Denisam spune:
Daniela si Ioana- strigator la cer cazurile care le descrietzi-pacat ca nu se poate interveni -mi-au datlacrimile-off nu mai scriu nimic.
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
marchplayer spune:
Denisa, ce mai face Emma si Alex?? V-ati intors de la cabana??
Florinini spune:
Am reusit sa citesc si eu cate ceva din urma...m-au apucat nervii si ura ptr. parintiii care nu constientizeaza ce comori au de crescut si cata bucurie pot sa acumuleze daca ar sta si i-ar urmari zi de zi. Pupici la copii scumpi si multa bafta lui Timotei.
Eu ma bucur ca stau toata ziua cu David de cand am venit in RO, acolo nu aveam asa mult timp ca trebuia sa mai si muncim...dar totusi era bine ca munceam acasa cam la 2 ore tot il vedeam pe pui ca de auzit il auzeam tot timpul...Cred ca o sa-l punem in gradi cand o sa ne intoarcem...si ma sfasie ideea dar nu o sa am ce face...asta daca nu o sa ma gandesc din nou la o afacere proprie.
Acum suntem tare suparati
...aseara David a cazut cu nasul in dunga patului si si-a rupt nasucul....adica s-a lovit exact la incheietura nasului deasupra buzei de sus...are o taietura cam de vreo 4 mmm...dar speram sa se cicatrizeze frumos si sa nu-i ramana urma.
Doamne ce spaima am tras...ii curgea la sange si nu stiam de unde ii curge am crezut prima data ca si-a rupt toti dintiii de sus...pana la urma dupa ce am reusit sa mai domolim sangele am vazut taietura...am crezut ca innebunesc
. Pana la urma i-am oprit sangerarea, sotul a fugit la farmacie(multumesc celor care s-au gandit sa puna farmacii deschise non stop), a cumparat apa oxigenata, rivanol si antibiotic...l-a curatat si pansat...saracul arata ca Chaplin sau ca Hitler...
Astazi cand am schimbat bandaid am vazut ca s-a inchis rana, sper acum sa nu-i ramana semn.
Sa nu-i mai lasati sa sara in pat...nici eu nu l-am lasat dar pana sa-l prin a dat cu nasul...bine ca nu si-a spart nasul sau arcada sau gura...ca si asa mi-am auzit-o de la tati
...si eu as fi zis daca ar fi fost copilul cu el...de fapt eram amandoi acasa, el in baie eu cu el fugind de ici colo.
Si colac peste pupaza sotul a facut si o alergie se pare de la mucegai sau praf,
naiba cu apartametele astea inchiriate, cand nu ai tu lucrurile tale. Astazi am aspirat si curatat sa vedem ce va fi...moama si face asa de urat stranuta si tuseste si zice ca tot timpul il razuie ceva pe gat, parca ar avea o panza de paianjen in gat
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
Denisam spune:
Daniela-mersi de intrebare- scriu putin ca treb sa ii dau lui Alex-si macam streseaza faza ca nu am inceput diversificarea decat cu niste cereale in lapte(si e mai bine curefluxul)- dar ma apuc de sapt.viitoare ca tot mai are un picsi face 5luni.
Alex- e ok in mare,doarme cam 10h noaptea si ii dau pe la 4-5 dimi cand se foieste niste lapte si la 7se trezeste ca si sora-sa
In rest ziua are 4mese de 180ml- si cred ca voi incepe cu mar si morcov apoi.(poate ceva cereale de ovaz dimi cu linguritza-sucuri si ceai nu pina la 6 luni)
Emma- bine- vbdeMoas acuma, invatam zilele sapt-elzice dupa mine-deciok!
Pupici!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
marchplayer spune:
Florinini, chiar ma gandeam la tine ieri, nu mai citisem o postare de-a ta de foarte multa vreme...poate nu ne-am nimerit in acelasi timp ca eu n-am mai intrat foarte des. Imi pare rau ca a cazut David si si-a facut o asemenea rana, din pacate si Ioana mea sare in pat
si nu o pot stapani. Nu stiam ca sunteti in Romania. Ati venit pentru sarbatori?
Denisa
, eu nu-i dau nimic altceva lui rares decat san. ma gandeam sa incep diversificarea pe la 4 luni jumate. Eu incep cu sucurile 2 saptamani dupa care pe la 5 luni bag supa de legume si dupa alte 2 saptamani ingros progresiv si sucul si supa ca sa ajung pe la 6 luni la niste piureuri mai zemoase. eu nici Ioanei nu i-am dat cereale si cred ca nici la Rare nu-i dau. Ceaiuri nici atat.
Cosmi, bafta lui Timotei. Ce bine ar fi sa obtina calculatorul ala!!!
loren@ spune:
Off mai Florinini ce urit s-a lovit David..si eu sper sa nu ramina semn..Bia cind si-a spart obrazul a avut cam 1 luna si ceva semn, dupa care a trecut..azi a cazut din legan, e nitel rosie, dar trece!
Ioana bona se ocupa numai de Bia..ii gatesc eu, pentru ca stiu gusturile Biei si pentru ca mi-e frica sa nu faca vreo prostie Bia exact cind gateste bona.
Irina si Maraki, deci vad ca mai aveti si voi de a face cu blendarul..asta este..daca ne e lene sa mestecam..
Bia
maraki spune:
Buna seara,
Denisa pai dacat te-ai uita la povestiri adevarate ai vedea ca e ceva normal in Ro, sant foarte multe cazuri dramatice.Din cauza asta nu am comentat, am vazut prea multe si pacat ca nu sant ajutati de cine trebuie.
Merg sa.i dau sa manance bebului, am fost plecati pe la magazine. i.am luat de Mos 2 pijamale, cizme imblanite, sosete groase si o carte de plastic cu fel de fel de animale.Apasa in dreptul fiecaruia si aude denumirea si cum face. Pijamale grosute trebuia sa.i iau ca nu doarme invelit si astia mai opresc caldura noaptea. Giuseppe nu a comentat, doar ca mi.a taiat 2 zile din concediu si ce mi.a facut Giorgoooos......cam cicalitor barbatul asta al meu.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
T_Ioana spune:
Fetelor, la voi merge dropul?
Cata, si cand Bia doarmme ce face bona? Ca de ex Razvan de cateva zile doarme doar 9-10 ore noaptea in schimb ziua baga 4-4.30..........si sper ca in timpul asta tanti care va sta cu el sa nu se uite la TV sau sa doarma......sper sa gateasca sau sa calce!!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Giova spune:
Daniela, Denisa ma bcur ca sunteti ok si ca ati mai scris
la bb si printese.
Florina imi pare raud e David, of....nu trebuia cusut? ca lui Marco i-a pus o copcie, care nici nu se mai vede, dupa aproape un an. stai linistita ca e tanar si se reface repede tesutul.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)