Ai nostri, ca brazii! 54

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo, multa sanatate lui Codrin!!! Imi pare rau ca ati avut asa o experienta!! Sper ca acum sunteti mai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Enteroviroza poate fi la plamani?

Shobo, sanatate multa lui Codrin si tie multa putere sa ai grija de el si de burtica .

Chiar, fetele, la ce ora e petrecerea?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Sanatate multa lui Codrin! Si eu cand aud de pneumonie mi se zbarleste parul.

Noi "ne laudam" cu o enterocolita asa ca stam acasa. Din pacate nu imi ia nici Smecta, nici Hidrasec, nici Debridat. Ne chinuim cu regim, ceai de menta si Enteroseptin pe care reusesc cat de cat sa il ascund in cate o lingura de mancare.

Revin mai tarziu, ca nu ma mai lasa Mihai sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nici eu nu inteleg ce e cu enteroviroza asta, dar ma intreb, daca e viral, de ce i-au dat antibiotic? Nu mai inteleg nimic

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amo2004

Sanatate multa lui Codrin! Si eu cand aud de pneumonie mi se zbarleste parul.

Noi "ne laudam" cu o enterocolita asa ca stam acasa. Din pacate nu imi ia nici Smecta, nici Hidrasec, nici Debridat. Ne chinuim cu regim, ceai de menta si Enteroseptin pe care reusesc cat de cat sa il ascund in cate o lingura de mancare.

Revin mai tarziu, ca nu ma mai lasa Mihai sa scriu.

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Imi pare rau pentru Mihai, dar, cumva tot trebuie sa ii dai medicamentele.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Shobo - sanatate multa lui Codrin. Nici nu pot sa ma gandesc cum ai trecut prin asta.
Sanatate multa la toti copii bolnaviori. Si la mine la munca am 2 colege cu copilasii in spital. Groaznic, ce sa zic. Sa ne fereasca Dumnezeu!

Felicitari noilor "burtici". Sa aveti sarcina usoara.
Nu prea apuc sa va citesc si sa va raspund caci acasa nu am inca internet si de la munca mi-e mai greu ca am mult de munca si termene foarte stranse. Dar ma stradui sa tin pasul cu voi.
Despre noi ce sa va zic: mai avem pampi peste noapte caci bea multa apa si umple pampersul in consecinta. Am avut 2 sapt nervi sa ma scol sa o pun pe oala dar cand am dat rateuri consecutive...am renuntat. Puneam ceasul la 3 si ea facea la 2 jumate...etc. In rest e tare vorbareata. Retine repede dialogurile din carti si le reproduce rapid - o fac actrita, pe bune. E destul de dezghetata si vorbeste cu vecinii in lift (tu la ce ap. stai?) sau cu copii in parc- sper sa o tina pana mergem la gradi.
Liviana - ma intrebai de mobila? Noi am dat ap. cu tot cu mobila. Vreau sa-ti zic ca primii clienti s-au tinut scai de noi sa-l vindem si au facut rapid precontract sa nu ne piarda. In toamna..astea cu 2 camere se dau ca painea calda.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu intresem sa vad ce ati stabilit cu lista pt petrecere, cu banii. noi plecam din Bucuresti saptamana asta, avem un deces in familie, asa ca ramane sa dau banii cand ma intorc. sper pana atunci sa va mobilizati, sa faceti lista si sa strangeti banii, sa nu pierdem ocazia

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Amo, Bubu, sanatate multa la copilasi! Of fetele, dar greu eu cu dihaniile astea de virusi si bacterii care ne rapesc sanatatea copiilor! Si Bogdanel e cam racit, are nasul infundat si in plus e tare marait de la dinti. Azi noapte mi-a plans o gramada, nu vroia nici sanul, sotul era si el mort de oboseala si numai de plimbat prin casa cu el nu-i ardea...
Ubi, ma bucur ca a fost usor sa vindeti ap si mobila veche. Noi vrem sa pastram actualul apartament si sa-l inchiriem (fara mobila) ca sa mai diminuam din rate. Felicitari pt Alexandra cea vorbareata. Din cate povestesti, se ia de mana cu piersicuta lui Ixxi. Spor la servici!
Crinuta, cum sugerezi sa strangem banii? Personal mi se pare cam dificil sa ne intalnim inainte si sa dam banii... Vine cineva la Kidex? Noi cred ca ajungem duminica caci vreau sa-i cumpar lui M un scaun auto mai mare. Poate asta ar fi o ocazie buna sa se adune avansul pt party. Pana la urma avem si Mos? Crinuta te rog, da-mi si mie un FW la mailul cu pozele de la salonul cu pricina (liviana_ro@yahoo.co.uk). Merci.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Liviana, despre ce salon vorbesti? Scuze, dar sunt cam ramolita.
Vin si eu la Kiddex, asa ca ne-am putea strange mai multe, si oricare dintre noi sa tina evidenta banilor.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Liviana, despre ce salon vorbesti? Scuze, dar sunt cam ramolita.

Crinuta si Rayan

Cele de la locatia unde va fi party-ul.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput