Ai nostri, ca brazii! 54

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ba da, cu o fetita de 2,6 ani.credeam ca se intelege de la sine
(ba poate chiar cu 2, dar unul e bebe, se va juca eventual cu Bo al Livianei, asa ca nu se pune).

PS. Am sa vorbesc cu Kita eu, sint sigura ca va veni daca nu ar altceva in planuri.

Patricia
Mamica de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

Ba da, cu o fetita de 2,6 ani.credeam ca se intelege de la sine
(ba poate chiar cu 2, dar unul e bebe, se va juca eventual cu Bo al Livianei, asa ca nu se pune).

PS. Am sa vorbesc cu Kita eu, sint sigura ca va veni daca nu ar altceva in planuri.

Patricia
Mamica de fetita

OK, ar fi super sa vina.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

quote:
Originally posted by crinuta

quote:
Originally posted by lbelciug

Crinuta, eu vin cu ambii copii, dar pt B nu ar avea sens sa platesc meniu. Papa lui e tzitzi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Ai dat de Shobo?

Crinuta si Rayan

Deocamdata nu a raspuns la SMS. Va anunt imediat cum imi da de veste.

www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by crinuta

quote:

Crinuta, eu vin cu ambii copii, dar pt B nu ar avea sens sa platesc meniu. Papa lui e tzitzi.

Ai dat de Shobo?

Crinuta si Rayan

Deocamdata nu a raspuns la SMS. Va anunt imediat cum imi da de veste.

N-ar fi mai bine sa o suni direct?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

chiar mai, ce-o fi cu Shobo?eu intru mai rar si n-am observat, dar acum daca stau bine si ma gandesc, de mult n-am mai auzit-o
dupa cum spunea Crinuta am fost sa vad vila, e frumos, nu foarte greu de ajuns, dar nici foarte usor. e pe langa Oraselul copiilor, pe strada Crisul alb, nr 27.

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am vorbit cu Shobo!
Saracutza e in spital cu Codrin de cateva saptamani! C are pneumonie si cat a stat in spital a prins si un RotaVirus. Ca si la Crinuta, baiatul facea febra si scadea la antitermice. La consult nu s-a auzit nimic la plamani si de aceea nu i s-a dat antibiotic repede. Din pacate asta nu l-a ajutat, el avand deja enteroviroza la plamani luata se pare de la gradinita. Maine se externeaza de la Sp A. Grigorescu, dar 6 luni C nu mai are voie sa mearga la gradi. Cica min 3 luni ii sunt necesare plamanului ca sa se refaca. In conditiile astea, Dana mai mult ca sigur nu vine la petrecere. Biata de ea, cred ca i-a fost groaznic de greu, mai ales ca are si burtica. Bine macar ca noaptea venea acasa si ramanea soacra acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Liviana, e tare trist ce povestesti de Shobo. Sa-i ajute D-zeu sa treca mai usor peste aceste momente!

Si eu voi veni cu Bianca la petrecere, probabil in acelasi timp cu Simona.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

ah, ce rau imi pare ca e bolnavior Codrin! ii trimitem multi pupici sa se faca bine si mami sa fie puternica sa aiba grija si de el, si de burtica.

am vorbit si cu Kita, va pupa pe toate, ea nu mai are timp sa intre pe net aproape deloc.
zicea ca vine si ea, s-a bucurat mult de initiativa, zicea ca o anunta si pe Gabii.

imi scapa informatia: la ce ora se va tine??

Patricia
Mamica de fetita

Mergi la inceput

Aoleu, ce veste nasoala despre Shobo. Inseamna ca ce a avut Codrin a fost chiar grav, daca se recomanda ca 6 luni sa nu mearga la gradi.
Sper sa isi revina repede.

Vedeti fetelor de ce nu e suficient doar un simplu consult cu stetoscopul?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna, fetelor!
Abia acum am timp sa scriu ceva...ma ingrozesc cand aud de pneumonie...saracutul Codrin...Shobo, multi pupici si de la noi si sa se faca baiatul repede bine!

Si eu am fost cu Vlad azi la dr, are traheo-bronsita, el si tuseste acum. Ne-a dat antibiotic, Zinnat, Eurespal si Ketof. Chiar am intrebat-o de radiografie si a zis sa asteptam 2 zile sa vedem cum raspunde la antibiotic si chiar mi-a explicat ea de pneumonia interstitiala ca nu-si da seama daca e dupa stetoscop.
Vlad a avut 38,3 dimineata si 38 acum la 11 noaptea, deci febra nu e mare, iar ziua a avut numai 37 sau 37,2.

Liviana, carticica cu colinde am luat-o de la o toneta cu carti de la metrou Piata Sudului si se cheama Colinde de Craciun, e subtirica si grena, lucioasa, si are toate colindele cunoscute si e si ilustrata. Daca vrei iti cumpar eu daca mai gasesc.

Oana 18+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput