Ai nostri, ca brazii! 54

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci Anda.
Am vorbit cu directoarea, m-ar primi, daca vreau eu, bineinteles, dar asta nu pot spune decat dupa ce vizitez mai multe, si decid, in functie de mai multi factori.
A ramas sa o sun cand pot eu trece, ma asteapta in orice zi.

La fel, mai am una langa mine, si acolo se face cica engleza intensiv.
Voi vizita 4-5, iar apoi voi lua o decizie, sper eu buna.

Cand este la voi serbarea de Craciun? Sunt foarte curioasa ce pregatesc ei la serbari.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

mmmm cu serbarea cam complicat ca ne-au zis ca e surpriza:) din ce am reusit sa extrag de la Irina, a invatat clasicele: Saniuta fuge si mos Craciun cu plete galben:D
Fetele vor fi in rochite albe - fulgi de zapada iar baietii - spiridusi (ceva cu pantaloni verzi si bluza rosie parca).
Acum se agita sa gaseasca mos Craciun. Serbarea noastra va fi la Radio in foaierul salii de concerte, am zis ca e mai usor pt copii sa ajunga si e si destul loc si pt parinti. O sa fie pe 21 decembrie la ora 10.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Witchie

mmmm cu serbarea cam complicat ca ne-au zis ca e surpriza:) din ce am reusit sa extrag de la Irina, a invatat clasicele: Saniuta fuge si mos Craciun cu plete galben:D
Fetele vor fi in rochite albe - fulgi de zapada iar baietii - spiridusi (ceva cu pantaloni verzi si bluza rosie parca).
Acum se agita sa gaseasca mos Craciun. Serbarea noastra va fi la Radio in foaierul salii de concerte, am zis ca e mai usor pt copii sa ajunga si e si destul loc si pt parinti. O sa fie pe 21 decembrie la ora 10.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina

Wow, asta suna extraordinar.
Sper sa ne lase si pe noi sa vedem cum e. Pentru mine va fi extrem de relevant.
Imperfectul simplu

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ma luminezi si pe mine cu Walton-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, zi-mi si mie te rog despre ce carti cu colinde e vorba. Vreau sa-i iau si eu lui Matei caci il pregatesc intens de Craciun. Sa stapanesti sanatoasa cizmulitele si vestuta! Mai arata-ne te rog poze cu burtica!
Una peste alta ma bucur ca seniorul meu s-a mai linistit. I-am promis ca de fiecare data cand e cuminte si asculta, mami ii deseneaza un vagon la un trenulet de pe hartie. Cand trenul va fi luung, ii vom arata hartia lui Mos Craciun ca sa vada cat de cuminte a fost M si sa-i aduca jucarii frumoase. Daca nu e cuminte insa, pe sina in loc de vagon vom desena un bolovan negru. Pana acum vad ca e intelegator, sambata a adormit chiar fara tam-tam. Duminica insa n-a vrut deloc sa doarma la pranz.
Anda, unde ii duce gradinita voastra pe copii la inot vara? Ce inseamna muffins? La serbarea vostra putem veni si noi?
Fetele, azi ii dau SMS lui Shobo. Si pe mine ma ingrijoreaza lipsa ei de pe forum caci nu-i sta in fire sa lipseasca asa mult.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!

facem strigarea pentru petrecere?

Crinuta, ce m-ai amuzat cu prosopul si medicamentele.

Bubu, a mai crescut burtica?

Liviana, sa ne spui si noua daca raspunde Shobo. nici pe mess parca nu am mai vazut=o.

Patricia
Mamica de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata fetelor , multumesc de raspunsuri sunt tare dezamagita ca Mandy nu vrea la olita acum e in puta goala prin casa si astept sa faca ceva si ii repet unde trebuie sa faca . Offfff daca nu lucram poate aveam mai mult succes dar ca lucrez 5 zile nu prea imi iese treaba .
Cu vorbitu o mai fii cum o mai fii , asteptam cuminti dar ce ma fac cu pisu , aveti ceva idei pt. mine ?
Succes inca o data cu petrecerea .

Alina 10+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alina, daca te incalzeste cu ceva, nici rebe nu face la olitza. poate daca as fi stat eu cu ea mai mult timp as fi facut ceva in sensul asta, dar astept vacanta de iarna cind vom sta acasa aproape 3 saotamini si sper sa o invat.
iar despre vorbit, eu cred ca e confuza din cauza ca aude mai multe limbi. cind va incepe, va vorbi de toate in toate limbile, ai sa vezi.

Patricia
Mamica de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

azi mi am luat de pe net rezultatelela toxoplasma si rubella.la toxoplasma mi au iesit si igg si igm negative,iar la rubella igm negativ si igg pozitiv.acum sunt fericita,mi au iesit gandurile negre din cap.aseara numai porcarii am visat,ca mi iesisera rezultatele aiurea si ca tb sa fac avort.
de sapt viit voi incepe si serviciul,macar in decembrie sa ma mai duc.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Fetelor, tocmai am vorbit cu Adita la telefon, care a vizitat vila, si vroiam sa va spun ca vila e ok, nu sunt multe jucarii, dar nici nu trebuie, din punctul meu de vedere, deoarece vor fi persoane care se vor pcupa de ei, vor fi jocuri organizate, Mos Craciun, deci, tocmai asta e ideea, sa nu joace izolat, in grupulete, ci din contra, sa fie jocuri de grup.
Din acest punct de vedere, eu zic ca nu e nici o problema ca nu sunt foarte multe jucarii.

Eu zic sa deschidem lista, si sa ne gandim cum procedam cu banii, cei 18 RON/de persoana, deoarece: ne asumam riscul ca daca intervine ceva sa platim acea suma, care oricum nu e mare, deoarece altfel, ceilalti vor trebui sa acopere, si nu e corect.
Eu as sugera sa facem lista, si una dintre noi sa stranga banii.
Trebuie macar 180-200RON sa strangem, si eventual ii si platim.

Deci, cine face lista?

Cine vine, va rugam sa spuneti intr-un mesaj, sa fim siguri.

Pana acum: 1) Patricia ( ai aflat ceva de prietena ta?)
2) Bubu
3) Adita ( cu 2 copii)
4) Crinuta
5) Sirimie
6) Liviana ( vii cu amandoi sau cum?)
7) Kris ( Nu ai dat un raspuns ferm)
8) Erica ( cu ambii copii)
9) Shobo( ? tu nu ai zis nimic)

As vrea sa vina Ingerasa, desi n-a mai dat nici un semn de viata. Poate reusesc eu sa o sun.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput