Ai nostri, ca brazii! 54
Raspunsuri - Pagina 12
monalac spune:
CRINUTA,eu zic ca rayan a avut roseola infantum.cand cris avea 10 luni,mi a facut 4 zile de febra f mare,care nu i scadea cu nimic.in a treia zi de febra ,dupa ce deja consultasem un medic pediatru in giurgiu care mi spusese ca are rosu in gat si i prescrisese zinnat,pe care cris il voma,am hotarat sa merg la budimex,la dr stanciu.mai fusesem internati 2 zile si cand cris avea 6 luni,din cauza unei inf urinare cu e coli.dr stanciu ne a internat,l a bagat pe cris pe antibiotic perfuzabil pt ca suspecta o recidiva a inf urinare si a doua zi,dupa ce au iesit analizele,ne a dat drumul acasa,spunandu mi ca cris e sanatos.in ziua aceea n a mai facut nici febra,iar ajunsi acasa,am observat pe burta si pe spatele lui cris o eruptie exact ca cea din linkul pe care l ai postat.am crezut initial ca a facut alergie la vreo mancare,ii dadusem niste piure din spital,apoi am mers la med de familie si mi a spus ca are rubeola,pt ca avea ganglionii umflati..insa eu am cautat intr o carte scrisa de un psiholog american,o carte despre cresterea si ingrijirea copilului si acolo am gasit despre roseola.din pacate,atunci n aveam net.i am spus med despre roseola,dar n avea habar ce i aia.peste 2 zile,eruptia i a disparut.
AMAYA,iti tinem pumnii cu operatia.MA BUCUR DE ASEMENEA SI CA MICUTA TA E BINE.
SANATATE puiutilor bolnavi!
eu sunt bine,am fost la eco azi,bebe e bine.n am mai sangerat de o saptamana.insa ma cam doare burta.cris e sanatos,slava domnului,e afara cu tati.ma dispera cand il imbrac sa l scoata tati afara,se miorlaie rau de tot//nu mi sta bine ciorapul//,//nu mi sta bine geaca//,nu suporta dres pe dedesubt,//mami,imi inta chiotii in tund//,adica //imi intra chilotii in fund...ai vostri fac asa?
BUBU,SANATATE lui vladut!auzi,tu la cat ai simtit miscarile lui bebe?ca mie de cateva zile mi se pare ca simt cum misca bebe.
Mami de Cris
Poze Cris
crinuta spune:
Monalac, merci. Mi-ai confirmat exact ceea ce mi-a spus Calapod, si oricum, asta e si concluzia mea, dupa ce am citit peste tot.
Oricum, vorbeam azi cu mama, si am ajuns la concluzia ca este atat de neprofesional si jenanat ca le-a spus parintilor la gradinita ca Rayan are rujeola. Cum si-a permis sa vorbeasca fara sa aibe habar despre ce vorbeste? A vazut vreun diagnostic scris, parafat, etc?
L-a vazut pe Rayan?
Sunt revoltata, de fapt, e putin spus ce simt....
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
Pai haideti sa vedem cati copii se strang.
Daca mai ramane o diferenta de platit, dar nu mai mult de 150-200 ron, o achit eu, pentru ca ii serbez si ziua lui Rayan.
Daca nu ramane nici o diferenta, deoarece vom avea mai multi copii, cu atat mai bine.
Oricum, puteti aduce si prieteni, copiii colegelor, etc.
Si eu am invitat fetita unei colege, dar nu stiu daca vor fi in Bucuresti.
Incet, incet, ar trebui sa facem lista.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
eu pt cadourile pt copii as sugera ceva la fel pt toti, ceva mai mult simbolic, cadoul cel mare il vor primi acasa de craciun, cu siguranta.
ca sa nu iasa incaierare intre ei asa cred ca e cel mai bine, un dulce acolo si o carticica, ceva, ei oricum se vor bucura de joaca.
Patricia
Mamica de fetita
Sunt de acord. Este o idee foarte buna.
Incepeti sa va ganditi la ceva simbolic, si nu foarte scump..
Crinuta si Rayan
adita spune:
Mona, al meu nu obiecteaza la hainele groase, dar are preferinte, vrea sa fie mereu asortat, se uita in oglinda sa vada cum ii sta. pe mine ma termina cu expresiile lui. de exemplu il trimit odata singur la wc si pe urma il intreb daca a facut pipi. si el imi raspunde, foarte clar, corect si serios: categoric da, categoric da,mami. sau tot asa, foarte serios; de ce radeti, ca nu e deloc amuzant, sau e fantastic, extraordinar, minunat, e alegerea potrivita. nu stiu, parca ceilalti nu vorbeau asa la varsta lui
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, dar directoare asta chiar e nesimtita!
im pare rau ca ti-a creeat asa necazuri si nervi.
MOnalac, si noi avem aceeasi prolema: "nu vleau bluzita asta, stai sa caut eu alta mai flumoasa" nu vleau cu pantalonii aia, vleau pe ceilalti mai flumosi, nu vleau cu ghetutze, vleau cu adidasi" si tot asa, chiar si la mincare, nu vrea lingurita cu floricele, o vrea pe cea cu ursulet, sau nu castronul cu tweety...lol. si la pijamale ne certam seara, si la sosete.
eu i-am facut incuietori speciale la dulap sa nu mai aiba prea multe posibilitati, doar la hainele de casa si se schimba singura toata ziua;
Patricia
Mamica de fetita
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by monalac
//mami,imi inta chiotii in tund//,adica //imi intra chilotii in fund...ai vostri fac asa?
Mami de Cris
Poze Cris
Hehehe, si ai mei o zic p-asta!
Iar noi le spunem:"Shiiii?! Iti trebuie un patent sa-i scoti?"
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Alina Maria spune:
Wow fetelor felicitari cu vorbaretii ,a mea inca nu vorbeste , repeta unele cuvinete , pe unele le si intelege pe altele ba , si tot asa , propozitii nu prea face si daca face au 2 max. 3 cuvinte .
De facut la olita sau wc. nu vrea cine stie ce asadar suntem tot la pampers . Ai vostri fac la olita ?
In rest eu ma simt rau ,am greturi , astept cu nerabdare ziua de miercuri cand voi merge la eco .si la ginecolog .
Sper sa reusiti sa organizati aceasta petrecer3e , asteptam poze .
Alina 9+ si Mandy Stephanie 2,10 ani
adita spune:
Alina, da, in 99% din cazuri Nectarie face la olita. mi-era frica la gradinita, ca e cam rusinos si mi-era ca n-o sa spuna educatoarei, dar pana acum n-au fost probleme. avem rare accidente cand e prea prins cu joaca. ultima oara a facut in lift, il intreb de ce si imi raspunde: pai daca n-au facut astia wc in lift...
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
monalac spune:
ALINA MARIA,cris face la olita de la 2 ani si 4 luni,de cand i am scos pampersul.n a avut accidente decat noaptea,dar de vreo cateva luni,o data pe noapte ii bag puta intr un borcan si i spun sa faca pipi.si face de fiecare data.si nu a mai facut pe el.daca l as pune la olita,s ar trezi si n ar mai adormi la loc.
PATRICIA,ADITA,cris nu face asa ca e pretentios la haine,ci ca nu suporta hainele pe el.el nici acum nu sta cu sosete in picioare si asta nu de acum,ci de vreo 2 ani.si daca ne ducem in vizita la cineva,la fel,se descalta imediat de sosete.el vrea sa si dea si pantalonii jos si cu mare chin il conving sa si i tina pe el,insa vara sta dezbracat,nu am ce sa i fac.azi l am luat la bucuresti si in masina s a descaltat.iar hainele groase,caciula,puloverul,geaca,nu le suporta,pana il imbracam ne umplem de nervi si eu si taica su,daca dunga de la soseta nu e aranjata milimetric asa cum tb,plange//mami,nu sta bine//,geaca la fel,nu suporta sa aiba nimic bagat in pantaloni.am incercat toate variantele posibile,l am certat,l am pedepsit,nu l am mai scos,degeaba...pt el hainele sunt un mare disconfort...cat despre vorbit,ai dreptate,adita,si pe mine ma uimeste cate stie..eu n am alti copii ca sa fac comparatie,dar mereu ma rog la dumnezeu ca bebe din burtica sa fie la fel de destept si de frumos ca cris,dar mai putin rautacios...bine,cred ca asta ar insemna sa am copilul perfect...sa va mai zic din perlele lui-ii aduc ceai si imi zice//mami,nu beau ca ade//adica arde/eu ii spun//nu arde,mami//la care el//ba da,nu dezi ca iese tum si cand iese tum inseamna ca ade//adica//nu vezi ca iese fum si daca iese fum inseamna ca arde//ce sunt eu putin ingrijorata e ca nu spune nici acum pe v,f si r.ai vostri spun?
ADITA,tu cel mai devreme cand ai simtit miscarile de bebe?
CRINUTA,oameni din astia ca med de la gradinita sunt pe toate drumurile si ai dreptate,asta a pus capac,iar faza cu hiperactivitatea mi se pare inadimisibila,eu cred ca m as fi enervat ingrozitor sa mi catalogheze cineva copilul asa ,mai ales ca l vazuse 2 zile...si cris,daca l duc intr o casa straina,de ex,arunca cu jucarii,alearga intruna,face numai tampenii,exact ca un copil problema,dar acasa e intelegator,se joaca,comunicam.stiu ca n ar tb sa faca asa la altcineva,dar lucram la asta...
Mami de Cris
Poze Cris