Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bietul Sebastian.. si bietii lui parinti... ... ce norocoase noi ca ghinionul ne-a ocolit.. Nu inteleg "masura" luata impotriva doctorului de garda.. stiu ca nu schimba nimic in soarta lui Sebastian, dar cred cu putere ca vinovatii trebuie sa plateasca.

Nana, sper sa te fi intors de la doctor cu rezultate bune!

Slippers

Sabina, Sofia nu mai merge la gradinita? Ce cauta in parc azi?

Roxano, imi vine sa-mi zmulg parul din cap cand te aud de menajera aia pe care nu vrei sa o concediezi!!!

Sim... ai fost in cercetare de preturi... te mananca palma?

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Cunosc cazul...
Alina si sotul ei au fost colegi de scoala generala cu mine. Foarte trist... Am aflat in spital, dupa ce am nascut, vorbeau asistentele de la prematuri ca ginecologia ar fi de vina: au lasat-o pe Alina o ora cu dilatatie maxima, fara s-o ajute sa nasca. Copilul a stat prea mult pe canalul nasterii si uite asa hipoxie severa.

quote:
Originally posted by sim_stoian

Am revenit.
Nu am cumparat decat un bax de scutece, 2 pachete de servetele si o caciulita groasa pt bebe. Asa ca am mai lasat si pt altii
Cecilia, nu am cum sa ajung in parc pt ca e in casa caruciorul de cand am fost plecati. Cel mult o sa il iau in marsupiu si ma plimb pe langa bloc.
Am ascultat la stiri ceva trist...
http://www.realitatea.net/115462_Nascut-aproape-mort--din-cauza-neglijentei-medicilor-.html
Se pare ca medicul ei era Badiu, iar cel de garda era Radoi.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

S-a trezit Degatzica cu chef de scandal. Revin...

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Este strigator la cer ca in ziua de azi este posibil ca din nepasarea unor cadre medicale sa se distruga o viata, mai multe vieti chiar (parintii sunt cu siguranta distrusi)... Doamne... De ce-or alege unii sa se faca medici/asistente daca nu au suflet si constiinta ? Ei lucreaza cu oameni, ar trebui sa se simta responsabili pentru viata pacientilor.
Bietul sufletel, i s-a refuzat din start dreptul la o viata normala... Asemenea lucruri nu ar trebui sa se intample, de aceea ar trebui luate masuri drastice impotriva vinovatilor. Pentru ca alta data sa nu se mai intample.
pentru micut si pentru parintii lui

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Piciulika ar trebui sa-mi fac ceva investigatii , dar nu sant eu aia care sa se "caute" pe la doctorii...adik am ramas cu ceva dureri de burta si greturi...de cand nu mai i-au homeo mi-au disparut frisoanele.Am incercat sa beau ceaiul de chimen si imi provoaca o si mai mare greata.
Tu ti un regim alimentar strict??

Rox ma bucur ca nu mai are probleme la picioruse...de tusit tuseste si a mea, dar mai mult de la saliva...este si infundata uneori, dar reuseste singura sa se curete, stranutand de cataeva ori.

Nana te stresezi singura cu cat mananca...eu cantarul l-am dat unei prietene... ca o luam razna...vorba Sabinei cateodata imi arata mai putin decat avea inainte sa mananca

Mai revin dupa ce mai citesc din urma...

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ana, un pupic pt mamica necajita si pt fetita nazbatioasa!
ufff, numai mama sa nu fii!
sa se faca repede bine!
carpatina, cum stai cu invatatul?
in curand ti-o iau pe urme...am primt o comanda de lucrare, pana pe 15 febr tre sa fie gata.E putin timpul, pt ca piesa tre sa tina vreo 15 minte.Nu e simplu sa scrii 15 minute....mii de bobite pe protativ
Sofia nu mai merge la gradi pana la primavara, interfera cu pianul in 2 zile, iar in alta nu avea cine s-o ia.Pt cele 2 ramase n-am mai dat-o.
Plus ca mi-e frica de gripe. Mi-a zis si d-na Culcer ca sg avantaj al gradinitei in situatia actuala ar fi ca nu-mi mai sta mie pe cap.....

Nana, Andrei mananca foarte bine, sa stii!

Bernoxu, nu stiam ca o cunosti pe biata Alina.
Dumnzeu sa-i ajute....oare nu s-ar putea face aici pe site un topic pt ei? am inteles ca 50.000 euro le-ar da sperante.
e revoltator cazul, aboslut revoltator:(((

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Am crezut ca-i era foame galmei mele, cel putin asa ar fi trebuit. A tras trei guri de lapte, a tipat de cateva ori si a adormit la mine in brate.

Felele abonate la Medicover, de doctorita Denis Stanescu stiti ceva?

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

La Multe Lunite KARINA de emma76
pinaciolada multumesc de complimente.
nana sper sa te intorci cu vesti bune de la doctor.

nu am mai reusit sa scriu,eram franta aseara,am facut haleala si m-am dus la buricit fata.nu stiu ce se intampla cu netul meu,nu pot deschide nici un link,nu pot sa vad nici o poza,nici macar lista cu smiles nu o pot deschide.
aaaaaa.... am uitat ca aseara la reparat sotzul meu :)))) ce bine inca :)))))))
asa e o vreme de nasoala aici.ploua,e inourat de zici ca e noapte,frig si bate un vanttt de iti vine sa stai numai in casa si sa dormi.

va pup

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Slippers, sa treaca repede rana Mirunicii si sa se tina in continuare de nazdravanii mai putin periculoase!

Nana, tin pumnii sa fie bine cu Andreiutul tau.

Luy, cum te descurci cu scoica atata timp? Pe mine ma termina intr-o juma de ora. Prefer sa car copilul in brate decat in
scoica.

Carpatina, ce cauti pe forum? Nu mai ai de invatat? Hai, fuguta, la treaba! Sau vrei sa te cobor de pe piedestalul pe care te urcasem - si cu bebe si cu chef de munca!

Poze Bebe

Mergi la inceput

Da, Sabinelu, ii stiu pe amandoi parintii lui Sebastian. Cu tatal lui am fost si colega de banca printr-a sasea. Am sunat-o pe Alina de cateva ori de cand am aflat de nenorocirea lor dar nu a raspuns niciodata. O sa-i trimit acu un SMS sa-i spun ca ii admir pentru puterea de-a face totul public, pentru ca incearca sa schimbe ceva din indiferenta lumii in care traim, sa-i ofer ajutorul meu...

Ideea ta cu un topic aci, pe forum, e f buna.

Poze Bebe

Mergi la inceput