Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, da, e merg lunar la control, chiar si mai des.

Nana, e f frumos sa ai 2 copii dar si foarte greu.

Andries, pai al meu nu se plange si oricum zice ca atunci cand m-a luat el nu eram scandalagioaca.

Infiorator cazul micutului...

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am citit acuma articolul, m-am in6tristat:(((

Badiu era in concediu atunci, deci clar nu e el de vina. Le spune cu mult inainte gravidelor cand ii va fi concediul, am doua sarcini cu el doar.
imi pare f f rau de micutul Sebastian

am fost in parc cu amandoi copiii si ne-am intalnit cu mandarinuta, poe care bineinteles ca Sofia a acaparat-o total in stilul caracteristic
Acuma fimea e geloasa ca nu e Antonia sora ei, ca ei ii plac mai mult surioarele,. desi , " bebe al nostru e foarte dragalas"

Andries, e f dulce piticlontul! seamana cu Victor,asa mi se pare, si cu tine. a crescut f bine, felicitari!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

afibebe, eu am intrebat pediatra de marsupiu cand am facut vaccinul de 2 luni. Mi-a zis ca e OK. Numai ca printesei mele nu-i place
Am fost afara, am carat scoica aia mai bine de o ora, nu mai puteam, desi era f.frumos si as mai fi stat. Adica... as mai fi mers, ca de stst nici vorba, incepe maraiala. Acu' ma doare spatele... Lasa, trec asta in contul miscarii pe care ar trebui sa o fac pt revenirea la "formele normale"

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gata plimbarea. Am facut si o 'evaluare' a preturilor de la Real ca tot e langa mine. Concluzia: mancarea putin mai scumpa decat la Cora, cosmetice de bebe si scutece o idee mai ieftine (ma refer la Bubchen si Libero), haine bebe - slabuta miscarea. Erau cozi la case la ora asta, nu mi-a venit sa cred .
Afibebe, eu l-am plimbat in marsupiu de la o luna. In perioada colicilor, am sunat-o pe pediatra sa o intreb cum pot sa il mai ajut si mi-a zis ca pot sa il plimb in marsupiu pt ca ii face bine contactul burta pe burta si il calmeaza. Eu am unul de la Chicco care poate fi folosit de la nastere.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Emma, imi pare tare rau pt voi. Mititelul, nu mai termina odata cu problemele... Sa speram ca va reactiona bine la noul tratament.
Mai stiti ceva de alinush ? Si ei aveau probleme. Saraca, dupa ce s-a chinuit atat cu sarcina, acum are probleme si cu bb Iulius...
Rox, stiu ca nu te consoleaza, dar sa stii ca te inteleg. Si ai mei vecini renoveaza si dau gauri in pereti. Biata mea printesa s-a obisnuit cat de cat si doarme si asa, insa azi probabil nu era adormita bine cand au inceput astia si s-a speriat, s-a trezit si a inceput sa planga . In momente de-astea zau ca m-as muta la casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

fata mea doarme ,recupereaza noaptea pierduta ,iar eu ma pregatesc de plecat la servici SIM spor la cumparaturi , BETTY odihna placuta !

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

merci frumos, dar am plecat pana la urma in parc cu bebe

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Of, citisem o gramada ca ati scris intr-o veselie. Dar am pierdut sirul. Nu mai pot sa raspund. Am vazut ca nana merge la medic cu bebe Andrei. Bafta multa, tinem pumnii.

Eu am reusit sa fac si un drum la urgenta, cu una bucata printesa pe care imi vine s-o leg de pat. Si-a spart capul fix in frunte. Acum are trei copci, e sub anestezie, si nu are voie sa doarma pana la 4 jumate. Ma duc sa o tin treaza. Si sa pregatesc si gheata. Imi vine sa-mi iau campii... Si Vlad plange...

Incerc sa intru mai pe seara.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Gata plimbarea. Am facut si o 'evaluare' a preturilor de la Real ca tot e langa mine.

Hi,hi,hi, Sim cica a iesit sa-l plimbe pe bebe.

Mergi la inceput

slippers, m-ai facut sa zambesc, ca mi-am amintit cand m-au dus ai mei la urgenta din acelasi motiv. Deh, am fost un copil cuminte ( bine, eu eram mai mare decat Miruna si ma apucasem sa fac cascadorii cu bicicleta )
Uite de la mine un pentru o mama necajita, sa-i mai treaca supararea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

multumesc pentru felicitari si pupici, i-am transmis lui Darius cativa pupici, dar mai am ...

dr mea, mi-a zis ca pot sa-l pun in marsupiu, dar orizontal...pana la 4 luni sa nu-l pun vertical, si uite ca dintr-un marsupiu, am improvizat pozitia, si l-am pus aprope orizontal, putin oblic... poza aici

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput