Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *11*
Raspunsuri - Pagina 9
Brigit spune:
Anda, am lasat-o , si ca sa te fac sa razi nitel , de dimineata am calculat , imi iesira opt. Vine Doroti, zice sapte, io stau ma gandesc : bai Doroti le are mai bine decat mine cu calculatu, cine stie ce bazaconii am tastat io acolo.Hai ca o sterg. Mai verific inca o data , imi ies iar 8. Vad si postarea ta. M-am linistiiiiiiit. bey a naibii scadere! Ce sa iti fac daca schimbasi prefixu
, inainte calculam mai incet
si lasa milka aia ca te raportez la moderatori pentru reclama pe forum !
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Brigit spune:
calculam mai usor am vrut sa zic; sunt dusa, tre sa imi iau o pauza ca mi se titirizeste capu!
APRIL
Brigit spune:
Si ce liniste s-a lasat, mai fetelor!
pe unde umblati? sper ca nu rontzaitzi din nepermise, acu ca a trecut ziua cantarului?
APRIL
aidaciolac spune:
Bey ca nu sunteti normele
am facut muschi la burta de atata ras
Sa stiti ca lu Emma nu ii plac
ii aia din lista si e foarte necajita de ai , dar eu ca de obicei am luat-o in ras ... dar ei tot nu ii plac 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
Pai aido, ce sa mai zik, io asteptam sa schimbi prefixu, ca toata saptamana trecuta ai tacut malc; zic - sa vezi ca ne-o coace, se intoarce cu 5 kile mai putin! cand colo.... te procopsisi cu doi guitzatori mici si roz.
Si io-s disperata mai fetelor: pai ceai de-ala n-am gasit in Bucuresti nici la Plafar, nici la supermarket. Sunt in pana de idei, acu caut Plafar-uri pa net. La Naturavit astia in piata unirii n-ajung cat au ei program... tristete maxima la mine aici
APRIL
anda spune:
halooo, april, poti sa-l cauti pina pici pe jos ca nu se gaseste in supermakets, nici in farmaciile obisnuite decit raaar. in timisoara se gaseste la orice butic cu produse naturiste. si la marele mall este un asemenea raion. poate il aveti si voi. deci nu-l cauta decit la farmacia cu produse naturiste ca nu e altundeva. mai demult il aveau in billa, dar nu l-am mai vazut de juma de an acolo.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
anda spune:
am fost la masa si am mincat salata mexicana cu ton (?!) cu 2 felii de paine prajita :))
asta ca sa va arat ce bine dorm pe laurii gloriei. 
da pina maine mai am un mar, o porto si doo kiwi.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
aidaciolac spune:
Si eu am bagat azi mere de dimineata , ca m-a luat dorotitza la suturi ca vreau sa plec nemancata
... asa ca am bagat la mere de mi s-au sterpezit dintii 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
pai da, da ai ceaiu minune ![]()
io am bagat doua iaurturi de-alea mici-cica asta a fost pranzu; si de dimineata mere; si mai am vreo doua;
da in seara asta comit iar o mancare de varza![]()
APRIL