Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *11*
Raspunsuri - Pagina 8

aidaciolac spune:
aidaciolac spune:

Trebuie sa recunosc ca imie cam frica de limba ta ascutita

Sper sa fiu deja plecata cand terminu tu de bibilicit
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune

Brigit spune:
Brigit spune:
 Io bibilicesc , da mai bag si cate un ochi acilea, asa ca...
si imi dau seama acu dupa ce declarasi ca nu a tinut strategia aia cu trimis porcii la plimbare de pe o zi pe alta.
Ce parte nu a mers- prima sau a doua ?
 ? 
Nu de alta, da sa stim si noi cand ne mai apuca vreo chestie de-asta !
sa va spun , ca am mai facut un tabel, ca anda a epuizat cele 6 saptamani. Fata asta e campioana la rabdare si la dat jos!
bai doroti, maimutika mica, ce imi pare rau ca te-ai porcit atunci-stii tu cand!
Aida, de tine nu mai zic nimika, esti fara scapare; adica esti abonata la superdieta cat oi fi tu pe forum , mai fato. 
Stai linistita, nu te panica, o sa ai companie dupa cum merg lucrurile si la mine!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Noki_Lara spune:
Noki_Lara spune:
 Hi hi hi...si io-s abonata vesnica!!!!!
Deci nu sunt singura care se porcaieste - dar raaaau - pe fond de stres si nervi si suparare si frustrare si plictiseala!!!! si...etc.
Io infulec un pomelo. Buuun!
AMR 8 zile de cura batuta in cuie!
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2   www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3  www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

Brigit spune:
Brigit spune:
 Gataaaaaaaaaaa lista. Biroul de reclamatii e deschis pana la 13 numa, asa ca verificati repejor ce vraji am mai facut prin tabel.
Ramonika-te-am dat absenta la apel. Pe unde umbli fata mea? Vino incoa si marturiseste tot!
Noki, fa-ti iluzii cu AMR-ul, ca de dieta tot nu scapi. Daca o tii ca la carte pana pe 30, cum te-am vazut io ca dai jos ca lumea, dupa aia nu o sa mai vrei sa te porcesti!
Aida, ai si sters-o ? Trimit acu porcishorii aia dupa tine!
APRIL

Noki_Lara spune:
Noki_Lara spune:
 Aprilule, de la mine nu se va adresa nicio rclamatie, ca io-s tare mulumita de porcusorul meu rozaliu!
Sa dea Domnul sa fie cum zici tu cu cura de slabire...da' a cum ma cunosc io, nu prea cred..
Adica io am 2 stari doar: cea de cura si cea de porcaiala. Deh, asa-s leii!
 Extremisti.
Extremisti.
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2   www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3  www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

Brigit spune:
Brigit spune:
 Pai apropo de  la asta ma gandeam si eu.
 la asta ma gandeam si eu.
Ce frumusei sunt ei, asa rozalii...poate schimbam emoticon-ul. Eventual cu ala cu un ochi vanat, ca porcii arata prea bine langa floricele 
APRIL

cristabv spune:
cristabv spune:
Neataaa!!!Am mai primit si eu o floricica?Nu ma asteptam...Se pare k stagnez de 3 zile..Ce sa fac acum?:-s

doroti_5 spune:
doroti_5 spune:
 Aprilas, eu am facut socoteala si nu imi es florile, uite lista:
aida-3flori +2purcelusi
anda-7flori
april-3flori
crista-9flori
diana-3flori
doroti-4flori
noki-4flori+1purcelus
mercedes-1purcelus
si in primul tabel Ramonika nui cu bold scrisa.
Eu din partea mea nu am obisctii da cica daca te lauzi dinainte nu se mai duce kilu jos, asa ca la anda si la crista sunt cite o floare mai mult, scoatele ca sa motivezi fetele sa ajunga sa le primeasca.
Crista fa zi de apa, daca nu ai facut luna asta, si asa o sa se miste cintarul, dar fii atenta a doua zi cum papi.
doroti_5  cu
 cu  Natalita-Elena (12.05.2006)
 Natalita-Elena (12.05.2006)
 BOTEZ 
foto Natalita-Elena 1, 2, 3,  4, 5,  www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6,   www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank">  7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank">  8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9,   www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10 
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN 
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena 

Brigit spune:
Brigit spune:
 Doroti, pai sa stii ca io pe vigilenta ta contam !
io de obicei sunt ca micu napoleon , zeci de  mii de fisiere deschise ( si ma mai mir ca mai si crapa calculatoru asta cateodata) , ma apuc de una, las alta, uit de unde am inceput si tot asa. 
Si sa stiti ca imi plac muuuuuuult 

Mai mult decat  ii, la aia nu m-am incurcat!
ii, la aia nu m-am incurcat!
APRIL

anda spune:
anda spune:
 objection! 
lasa floarea mea in pace ca am transpirat pentru ea 
ce nu-i clar? huh? uite tickeru' de azi dimineata: floarea meeeaaa
deci nu va dati la buchetu meu ca trec pe milka de suparare. vreti sa ma nenorociti? 

hai va tzuc si spor
Anda, mami de Ed 
Viata
Pasiunea