Bucurii de sept-oct 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by floricel79
Voi ce analize ati facut cu sange luat din deget???

Hemoleucograma, calecmie, sideremie, fosfataza alcalina. Poate la voi a fost nevoie de sange venos si nu capilar.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am si eu niste intrebari :

Copilasii vostri mai baga lucruri in gurita Vladut da . Mai ales cartile cu pagini cartonate le roade. Si daca gaseste cumva ceva pe jos, o moneda sau altceva de dimensiuni mici... gusta imediat, si eu ma chinui sa ii scot din gura obiectul respectiv la care nu vrea sa renunte.

Le-ati dat vreodata omleta Oare e ok? Copilul meu nu vrea ou fiert sub nici o forma, nu il gaseste apetisant, asa ca azi dimineata i-am facut unul omleta cu putin unt si i-a placut mult. E oare periculos, nefiind gatit un timp mai lung?

Si mai am o intrebare pentru mamicile cu baietei mari, Ioana, Carmen, AlinaM, cand au inceput sa vorbeasca, mai precis cand si-au dat drumul si au inceput sa spuna tot mai multe cuvinte, pe la ce varsta? Va intreb pe voi pentru ca stiu ca baieteii au, statistic, o intarziere de aproximativ 6 luni in achizitia vocabularului, fata de fetite.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Fara pernutza. Nu e necesara, din contra, e mai bine sa doarma fara, pentru ca pozitia coloanei poate fi gresita daca doarme pe perna.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eloise, si Maria baga in gura tot ce prinde, dar chiar tot. Cred ca e normal la varsta asta, nu stiu ce sa zic. Oricum avem grija mereu sa nu bage in gura obiecte mici, pe care le poate inghiti.
Roxana e tare dulcica cu breton! Imi place ca are asa o fatuca pusa pe sotii mereu!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamilili, mda, o sa-i fac niste analize, sa verific si fier, calciu...Timp de 24h voi monitoriza strict cata apa bea. Va spun maine rezultatul.

Eloise, Iustin a vorbit tarzior, pe la doi anisori. De la 2 la 3 jumate, cat are acum, a recuperat bine.
Si Teo are acelasi debut, scoate tot felul de sunete (ta-ta, de, che, pa-pa, a-pa...ma-ma nu spune inca!); fiecare copil are ritmul lui, nu-ti fa griji.

Noi tot fara perna dormim.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

florina foarte frumusica Roxi cu bretonul la moda asa scaritat La noi nu mai e nevoie sa ii tau bretonul ca a tuns-o tati periuta acum vreo 2 sapatamani
Raspunsul la intrebarile tale: - inca nu m-am hotarat daca sa-i fac sau nu vaccinul pt varicela. Dr. mi-a zis ca ea il face daca vrem, dar pararea ei e ca nu au rost atatea.
- mai mult fara perna direct pe salteluta, dar este cand o cere, e una destul de mica, deci nu e mare diferenta cu ea.

Mira si eu zic sa scoti un pic de laptic, atat cat sa nu mai simti nodulul si durerea. E mai bine sa-l scoti.

Andra, da i-am dat omleta, ii place mult mai mult decat oul fiert. I-o fac asa mai moale si ii pun si un pic de miez de paine in ea. De multe ori in week face sotul pt noi micul dejun si cand face omleta el pune ceapa si carnati, iar Patry a degustat-o si pe aceea si i-a placut
Si pt noi e o bucurie de a baga in gura, in special, ce gaseste pe jos, caci in rest nu prea baga nimic in gura, iar cand vreau sa-i scot strange buzitele si plange de nervi.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Omleta nu-i place lui Teo, am incercat. O data pe saptamana poti sa-i dai.
El papa oul fiert, molcut, taiat bucatele mici cu linguritza.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mergi la inceput

Gety cum a fost la vaccin?

alexutza si xandrutza, unde ati disparut?

Mergi la inceput

si pentru c-am ramas cu restante la cap. poze, cine vrea: www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">cateva poze de la mare.

Mergi la inceput

Tocmai am vazut ce frumos a "decorat" Mira pagina bucuriilor. Imi place enorm. Felicitari si multumim

Carmen nu merge site-u cu poze.

Mergi la inceput