Bucurii de sept-oct 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Eloise, i-am taiat bretonul cand dormea

Mamilili, o sa ma interesez unde se fac in CLuj analize pt rahitism cu sange luat din deget; la spitalele de copii sunt mai traditionalisti si imediat baga acu'n vena.

Branzica de la tarani nici eu nu-i dau; ii dau Milli sau Napolact sau Monor, br fagaras sau simpla, e f buna si pasteurizata. Cel putin, asa sper

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ramomar, am editat, acum se vad.

Merg sa vad si eu pagina bucuriilor.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mira poti sa te mulgi linistita ca nu stimulezi lactatia ci elimini doar laptele acumulat in san si care altfel nu poate fi evacuat(decat dc Doamne fereste faci mastita si se intervine chirurgical!).

Andra:
1.Si Nico(asa-i zice Alesio) baga in gura tot ce prinde....dupa modelul lui frate-sau!Sa nu-ti zic cum ma chinui sa-l scot din gura....
2. I-am dat omleta si e ok!Poti sa-i dai fara griji ca totusi e mai mult gatita decat un ou fiert moale...
3.Alesio a vb f repede!La 7 luni a zis primul cuvant(mama) si nu s-a mai oprit.La 1 an stia f multe cuvinte si la 1 an jumate facea deja propozitii in toata regula....Nico in schimb e jale!acum la 1 an si 2 luni zice tata , pa, apa, papa si mama(care de fapt seamana cu baba)....si atat!E o putoare ordinara la capitolul vorbit, dar in schimb tot intelege ce ii spui!

Floricel ce scumpa e Roxi frezata!.
La intrebarile tale:1.Inca nu ne-am hotarat la vaccin
2.Fara perna(de fapt toti dormim fara perna!)

Revin.....

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen acum am reusit sa vad pozele voastre!Sunteti niste frumosi!Ce-mi plac falcutele si manutele grasute ale lui Teodor!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Carmen sunteti foarte frumosi, aveti niste ochi bestiali si ce norocoasa esti ca te-au mostenit ambii copii Iar tu ai facut schimbari: te-ai tuns si iti sta foarte fain si ai salbit mult! Zi-mi si mie reteta

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mira, ce draguta esti ca te ocupi de paginutza Bucuriilor! Arata f fain acum, in asteptarea Craciunului. Pana si cursorul mouseului e cu Mosu'. Foarte fain. Caut imediat o poza s-o trimit pe adresa bucurii2006@yahoo.com . Sper sa se mobilizeze cat mai multe mamici si astfel sa fie saitu' frumos updatat.

Mephala, wow, ce poze faine! Tu arati super,cate kg ai slabit? Cand vad fotografii din astea cu fratiori mai ca as vrea o surioara ptr Mathias.

Andra, si M baga tot, dar tot, in gura. Sper sa scapam in curand de acest obicei.

Omleta inca nu i-am facut, ma batea gandul azi dimineata dar pana la urma i-am facut cereale. Apropo de omleta, am un chestionar:
- in ce faceti omleta? (tigaie simpla, de teflon, etc)
- in ce prajiti? (ulei, unt, altele)
- mai puneti si altceva in afara de ou? (lapte, cascaval ras)

Pufy, chiar ieri am gasit pe undeva povestea nasterii lui Alesio si cateva vorbe despre el - m-a uimit cate cuvinte stia la 1 an.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Va multumesc, inca o data, pentru aprecieri.
Mai e de muncit la cap. kg, acum am in jur de 57-56 si as vrea tare mult sa ajung la 51 kg....pana acum am slabit 18 kg, din ianuarie pana-n prezent. Am tinut cateva diete (daneza, un regim hipocaloric, putin Monti, stiti si voi).

Mirabela, voi trimite si eu o poza cu Teo. Am vazut site-ul, tare dragut, am lasat si-un gand scris.

Mamilili, nu te gandesti la o surioara? Nu vrei sau....?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Gata, votat burtici.
Avem si poze noi, aici si aici

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Aaaa, sunt capie rau la cat m-am chinuit sa le incarc cu un net care a mers azi ca melcul.... Si cu o urlatoare mica si draga langa mine care deja imi tot aduce ghetele ca vrea afara.... Acum cred ca e bine, asa ca:
aici si aici

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by mephala30
Mamilili, nu te gandesti la o surioara? Nu vrei sau....?

Ba da, ma gandesc si vreau. Doar ca mai am de bifat cateva lucruri in "My to do list" si odata ce vor fi "checked" ne concentram ptr o surioara.

Tanima, ti-am vazut pozele si filmuletele, foarte faine!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput