Bucurii de sept-oct 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Eloise, Gety, .

Ma gandeam eu ca Teodor exagereaza cu apa...n-am ce-i face.

Referitor la jucariile sub 3 ani, ce sa zic, Teo se joaca numai cu ele, ca are de la frate'su doua cosuri cu masinutze, pistoale, telefoane, tiruri.
Mai nou, ii place la nebunie sa scoata cauciucurile masinilor. Dar, niciodata, nu inghite nimic. Pana si butoanele telefonului de jucarie le-a smuls cu dintisorii. Si alea sunt minuscule...

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, multumim pentru informatii. Chiar si firmele mari prefera sa produca jucariile in China datorita mainii de lucru ieftine si costurilor reduse.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neazta!

Saru'mana de Eloise!

Lili - peste ii dau cand gatesc si pentru noi, nu stiu sa-ti zic de cate ori/luna, ca nu avem o ciclicitate.

Mephala - apa bea atunci cand cere, de regula cand vede sticla cu apa sau cand ne vede pe noi ca bem, dar nu bea mult. Nu stiu cat bea ca eu ii dau din cana sau sticla.

Alina - am permis dar nu am condus si sunt in plin proces de invatare

Xandrutza - sper ca-i mai bine Narci!

Mami 19+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Mephala, nici Maria nu baga jucarele in gurita, nici nisipul la mare nu l-a gustat. Eu zic ca asa-i "cere" organismul, sa bea atata apa, dar cred ca-ti umple pampersii destul de des.

Cristina, sotzul meu are carnet de sofer de vreo 7 ani si n-a sofat decat o singura data. Cand o sa cumparam masina, cred ca o sa mearga cu tatal meu sa faca ccc cateva ore mers.

Mergi la inceput

MamiLili, Sephora, cred ca la maternitate unde i-am facut eu analizele asta-i procedura sau asa au aparatele in laborator. Oricum am sa intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ramomar, multumesc pentru aprecieri.

Gety, asa-i, trebuie sa-i schimb scutecul din 2 in 2 ore. Iar noaptea il schimb de doua ori.
I-a trecut Mariei pata rosie de pe obraz? (si Iustin a avut dermatita atopica, am reusit s-o tratam homeopat)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Uau fetelor, de doua zile ma chinui sa citesc din urma dar abia acum am reusit sa termin de citit, am vazut toate pozele, acusi o sa si votez, in rest am cam uitat ce am citit.
Pufy si eu lesin la greu, mai ales cand sunt f f obosita, dar si cand imi vine menstruatia, fac caderi de calciu si...buffff. Pana acum mi s-a intamplat sa fie tati acasa si o singura data eram numai cu rares. dar am simtit ca mi se face rau si m-am dus si am mancat niste ciocolata si m-am energizat repede. Uneori insa imi revin destul de greu, fac crampe musculare si noroc ca am un vecin care da fuga cu injectia de Ca si asa mai fac eu cure de cate 10 zile de Ca.
Adina ai niste baieti super faini, cred ca o sa fie mare bataie pe ei, si eu vreau sa imi pastrezi unul in cazul ca voi face o fata, asa ca pune mama mana si mai fa vreo 3 perechi, si de ce nu poate iese si o pereche de gemenuse ca avem si noi multi baieti in dotare.
Lili imi plac chestionarele de mor dar le-am retinut pe ultimele doua: eu il culc pe Rares cam imbracat desi afara il scot cel mai dezbracat din cartier ca se minuneaza lumea cand il vede. La mine in ap sunt cam 21-22-23 de grade, fct de cum mi-e mie care sunt mai friguroasa. El doarme cu body cu maneca lunga si pijamaluta din 2 piese sau cu totul, neaparat cu picioruse sau sosete, Rares are picioarele reci ca mine mai tot timpul daca nu are sosete.
Legat de peste vad ca noi suntem cei care papam cel mai mult, saptamanal sau uneori si de 2 ori, dar nu mult, ca nu este deloc fan (seamana cu mine ca taxu ar manca cu kilu), dar i-l fierb si papa cu piure de cartofi, am incercat si ciorbita si cu legume dar nu a apreciat gustul legumelor fierte si a apei de la peste din timpul fierberii si asa ca il mascam in piureul de cartofi. Eu i-am dat pana acum pastrav, am gasit chiar si file, f f scump dar nu mai avea asa multe oase, acum ultima oara i-am luat file de pangasius care este f bun si nu are urma de os.
Rares bea apa la fiecare masa, chiar si cand mananca fructe cere "bapa", mai bea 20-30 ml noaptea o data, dar in rest nu as putea spune cat ptr ca el bea din cana direct, nu ma mai lasa nici sa ii tin eu cana. De 2 zile a devenit tare independent, vrea sa pape numai singur, este o nebunie ora de masa. Poate o sa reusesc sa pun zilele astea si ceva filmulete.
Aseara am crezut ca se sparge de cat a mancat, un castronel de iaurt cu paine, adica un iaurtel de 170 ml, jumatate de avocado si apoi am facut budinca de macaroane cu branza si i-am dat si lui 2-3 linguri dar a mai cerut si pana nu i-am dat nu a tacut, asa ca a papat vreo jumatate de castron. Chiar as vrea si eu sa va intreb, oare putem sa le dam branza de tara? Mie mi-e cam frica cu ea ca are cheag dar... Eu inca nu i-am dat cu sare decat rar, insa zahar vad ca ncepe sa pape din ce in ce mai mult din biscuitei, din compot, din prajiturele, budinci si ma ingrijoreaza asta. Trebuie sa revizuiesc mesele un picut.
In rest noi suntem bine, in afara de ziua de marti (parca a deveniot un adevarat blestem, martea nu vrea sa doarma deloc, este tare agitat, maraie intr-una, deja este a treia marte in care face asa). De 2 zile insa e mai greu ca am inceput operatiunea FARA SUZETA si e jale mare la somn, toata ziua o cauta si ii explic ca a luat-o tati si a dat-o lui cutu.
Noaptea trecuta am avut cea mai frumoasa noapte, am dormit si eu mai bine cu numai 3 treziri, una mai naspa ca vroia suzi si a jelit-o vreo 20 de minute, dar tot a fost faina.
Legat de jucarii si eu am observat ca 90% dintre ele sunt fabricate in china, desiunele sunt de firma, dar ce alte jucarii sa ii iau ca astea sunt pe piata.
Gata fug ca am gogoasa pusa pe oala si poate face un mare cah si il rastoarna.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Andra, multumesc pentru cafea si pentru informatii.
Narcisa s-ar juca mai mult cu telecomanda, cu telefonul, cu obiecte din bucatarie, desi are multe jucarii. Daca se joaca totusi cu ele, am observat ca nu le duce la gura, prefera sa le demonteze, sa studieze fiecare piesa in parte.
Lili, eu pana acum i-am dat Narcisei pastrav, gatit cu legume si cu lamaie; l-a mancat bine, nu stiu sa spun de cate ori pe luna ii dau, daca am cumparat, ii dau si ei.
Narcisa in ultima vreme bea foarte mult ceai, cred ca depaseste 600 ml, i-l dau cu putina miere si cu lamaie; bea si apa plata, dar nu asa mult, mai bine consuma apa asta vara.
Cristina, iti doresc sa conduci cat mai bine
Gety, si Narci face bujorei in obrajori cand venim de afara.
Alina, pupam fratiorii, sper sa ni-i mai arati sa vedem ce nazbatii mai fac.
Ramo, pupici Patriciei!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Tanima, eu ii dau Narcisei de mult branzica de vaci, iau de la femeia care imi aduce si laptele.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Fuguta la vaccin!

Tineti-ne pumnii! Supozitoare si siroape in dotare avem de la ultima raceala, asa ca... tine-te Mariooo!

Mergi la inceput