Bucurii de sept-oct 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multa sanatate bolnaviorilor, Sebicu, Narci, Cosmi!

Sephora, super montajul!

Cristina, faci scoala de soferi?

Gety, si Adelina e rosie in obrajori cand venim de afara, dar nu tine mult dupa ce intram desi eu as vrea ca tare-mi place asa.

Lili, eu i-am dat Adelinei peste doar din borcanel(de la Hipp) pana acum, dar n-a fost prea incantata, cam jumate de borcanel manca.

Carmen, wow cata apa bea Teodor! Adelina bea cam 250-300 ml, ceai nu bea, alte lichide supa si lapte de la tzitzi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

La ce ora m-am trezit si eu si nu mai am somn ... in ciuda faptului ca am copil cuminte care doarme 21.30-9 fara sa ne deranjeze.

Carmen, ma bucur ca ai revenit pe la noi! Teodor e un frumos, seamana bine cu fratiorul lui. Ai de ce sa fii mandra!
Vladut nu bea mai mult de jumatate de litru de apa pe zi, de fapt apa+ ceai.

Sephora foarte frumoase sunt pozele. Nu stiu daca in Iasi as gasi asa un studio, chiar ca merita din cand in cand sa faci niste poze profesionale pentru ca rezultatul nu se compara.

Lili, ii dau peste cam de 2 ori pe luna, hai 3... Pana acum i-am dat pastrav, crap si cod. De obicei il pregatesc foarte simplu, il ung cu ulei de masline din abundenta si il impachetez intr-o foaie de hartie de copt, rulez si pun la cuptor la foc bunicel, 20 de minute si gata. Pastravul proaspat iese foarte bine asa.
Dar nici Vladut nu se da in vant dupa peste. Totusi daca insist, papa.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

De cand tot uit sa abordez subiectul asta... Noroc ca acum la prima ora am mintea odihnita . S-a vorbit mai demult despre jucariile chinezesti si cat sunt ele de periculoase. De acord ca trebuie sa avem grija ce dam pe mana copiilor (cea mai mare grija sa fie ca ei sa nu primeasca decat jucariile potrivite varstei lor, sau macar sa nu-i lasam nesupravegheati cu o jucarie pentru copiii peste 3 ani). Dar uite ca producatori mari ca de exemplu Chicco manufacturizeaza exclusiv in China. Sau Mattel (producator Fisher Price, Barbie etc) are jucariile pe lista neagra a celor mai proaste produse ale anului (vopsele cu plumb, magneti ce afecteaza sanatatea copilului). In cine sa mai avem incredere?
Aici link spre o stire in care se vorbeste despre Mattel, Coca Cola si Kelloggs pe locuri fruntase in lista celor mai proaste produse din lume . (Coca Cola de exemplu imbuteliaza in Statele Unite si America de Sud o apa ce provine din aceeasi sursa ca si cea de robinet... e ca si cum am afla noi ca Izvorul Alb-apa plata potrivita pt bebelusi- e tot una cu ce curge la chiuveta.)

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Despre acelasi lucru si www.bloggingstocks.com/2007/10/30/international-bad-products-awards-sleeping-pills-for-kids-and-o/" target="_blank">aici si pe scurt:

Here’s a rundown of the International Bad Products Awards winners:

Overall Winner and Bad Drug Promotion Award: Takeda Pharmaceuticals - marketed a sleeping pill for children, Rozerem, with images of back-to-school, school buses, chalk boards and children.
Bad Toys Award: Mattel (NYSE: MAT) - 21 million toys recalled in 2007.
Bad Drinks Marketing Award: Coca-Cola (NYSE: KO) - Dasani water comes from the same place that tap water comes from.
Bad Food Award: Kellogg’s (NYSE: K) - advertised junk food to kids with cartoon character ties-ins.

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Hai ca va las o maaare sa ajunga pentru toata lumea, si ma duc in pat pana se trezeste copilul.

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, Eloise!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Chestionar:

- cat de des le dati Bucuriilor peshte?
- ce fel?
- cum il pregatiti? (detalii pls)

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Of, recunosc ca nu i-am dat decat o singura data, crap proaspat, pe care l-am gatit fiert simplu, ca sa nu ma risc am luat carnita de pe oasele mari. Dar ma mobilizez si-i mai cumpar.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

nici Teodor nu este innebunit dupa peste. I-am dat crap si cega. Gatite cu legume si sos de rosii, in vas yena, la cuptor. Cega i-a placut mai mult.
Cat de cc des? Cam o data la doua saptamani.

Vin si eu c-o intrebare? Ce cantitate de apa/ceai beau copilasii vostri?
Teodor bea de rupe, in jur de 2 l de apa pe zi, plus un biberon jumate noaptea. Numai apa, ceai nu-i dau.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mephala, bine ai revenit!

Maria nu prea bea apa plata. Bea lapte mult si-i mai cumpar de la Kaufland un suc pentru copii "Little bee" pe care-l mai diluez cu apa plata. In ultimul timp a inceput sa bea mai multe lichide, per total cred ca ajungem la vreo 600 ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Andra multumim de cafea si de informatii. Ce matinala esti
Eu sunt din ce in ce mai dezgustata de toate produsele (atat alimentare, cat si cele nealimentare, in special pt jucarii sunt suparata) ale marilor producatori si de renume, cica. Am ajuns sa nu mai am incredere in nimic. Oare unde se va ajunge?! Nici nu mai stiu ce jucarii sa-i caut Patricei pt ca pe toate scrie made in China, chiar daca pe ele scrie numele marilor producatori. Si acelasi lucru l-am vazut si in Germania. I-am luat cateva jucarii Fisher Price, dar sunt produse tot in China.

Carmen bine ai revenit! si felicitari pentru frumuselul fotomodel. Are niste ochi: mama-mama!
Dar ce multa apa bea Teodor. Patry bea aprox. 250-400ml apa+ceai, dar apa predomina.

Lili, papam peste destul de rar, cam o data/luna. Il pregatesc ori in cuptor cu legume, ori prajit ca si pt noi, dar nu ii dau prajeala. Pana acum i-am dat merluciu si pastrav.

Gety si noi facem bujori in obrajori!

AlinaM, bine ai revenit Poze cu Adelina si Dragos nu ne mai arati?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsurile in legatura cu obrajorii. Noi am iesit pe la 12-13 si pana si aseara ii avea!
S-o vad acuma dimineata, ca inca nu s-a trezit.

Mergi la inceput