Bucurii de sept-oct 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 11
pufymic spune:
Carmen ce dulce s-a facut Teodor!!! E tare frumos!Si felicitari pentru progrese!
Da, am reusit sa-l intarc si eu pe Nicolas....insa ma cam supara un san.....trebuie sa ma mai mulg....asta e!
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"
Multumim anticipat!
floricel79 spune:
Gety, Roxana nu face bujori i n obrajori cand intram in casa in schimb afara are nasul rosuuu ca Mos Craciun
Noapte buna copii!
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
CristinaGoji spune:
Vladut face bujori in obrajori, de fiecare data, si la manute face "bujori" ca nu suporta manusile
Mami 19+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
mephala30 spune:
Ioana, multumesc, .
Ti-am admirat si eu "pufisorii", .
Gety, da, Teodor are niste bujorei dupa plimbare... Si mi se pare normal.
Lexi, felicitari pentru noul job!
N-am avut ocazia sa te felicit.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!
Mephala - Gusta - Cornelia
MamiLili spune:
Gety, imi pare rau ca au chinuit-o pe Mariutza sa-i ia sange din manuta. Data viitoare poate mergi la Synevo sau la alt laborator de recoltare. Eu, cum am zis si dimineata, merg la Synevo si-s tare multumita, Mathias nu zice nici "pas" cand ii recolteaza sange. Totul se petrece asa: il inteapa in degetel cu un ac precum cele ptr www.cumperi.ro/thumbs/1319.jpg" target="_blank"> glicemie (acul e intr-o capsula de plastic si printr-o simpla declansare efectueaza o miscare rapida de intepare), apoi colecteaza picaturile de sange in recipientul potrivit. Gata!
M e rosu in obraji si pe nasuc doar cateva minute dupa ce vine de afara.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
MamiLili spune:
Chestionar:
- cat de des le dati Bucuriilor peshte?
- ce fel?
- cum il pregatiti? (detalii pls)
Sephora spune:
Multumim fetelor ptr aprecieri.
Pozele sunt facute in studio de un super profesionist(DANIEL),vi-l recomand cu cea mai mare placere,daca doriti.E un tip super care a stat dupa Matti si s-a jucat cu el si a facut totul sa iasa asemenea poze.Deci mi-a spus ca un copil ca asta na mai avut si a puzat mii de copii,dar sa se miste atat nu.Timp de 2 ore incontinuu,noi acolo pur si simplu ne jucam cu el exact cum facem si acasa,dar a mai zis si o alta treaba care m-a uns la suflet si anume ca la putina lume a vazut atata dragoste.
A facut omu peste 200 de poze din care a scos 122,iar el a zis ca 40 sunt super,mi-e una ami plac toate cele 122 sunt indragostita de ele.
Nu e retusat absolut nimic,daca va uitati bine Matti are si o vanataie in frunte.
Io mi-am promis ca de acum o sa fiu abonata,macar de 2 ori pe an,merita.
Cristina ce compliment,n-am mai auzit de mult asa....
Si noi cand venim de afara avem bujor in obrajori.
Iar in ceea ce priveste analiza,la noi vine asistenta acasa si ia sange,iar procedeul este cel descris de MamiLili,are si niste recipienete speciale in care colecteaza,nu in eprubeta si tiu mine ca,cand termina pe prima ma pune se o rasucesc lent sa nu se coaguleze sangele,iar baietelul nici ca simte cand e intepat.
Sephora spune:
MamiLili sincera sa fiu nu i-am mai dat de mult,cand i-am dat Sole fiert la steemer,ori bagat la cuptor si pun si legume in tava,ori mi-l aduce Ste pregatit de la restaurant in sare (Dorada o baga baietii in sare facuta cu apa si o tin la cuptor si cand e gata se sparge sarea care e pietroi si se cojeste de piele si are un gust,mmmmmhhh) si i-am mai dat si file de pastrav prajit cu mamaliguta.
Chiar o sa-i zic sa-mi aduca si mie peste sa-i mai dau lui Matti,oricum nu se prea omoara sincer.
mephala30 spune:
nici Teodor nu este innebunit dupa peste. I-am dat crap si cega. Gatite cu legume si sos de rosii, in vas yena, la cuptor. Cega i-a placut mai mult.
Cat de cc des? Cam o data la doua saptamani.
Vin si eu c-o intrebare? Ce cantitate de apa/ceai beau copilasii vostri?
Teodor bea de rupe, in jur de 2 l de apa pe zi, plus un biberon jumate noaptea. Numai apa, ceai nu-i dau.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!
Mephala - Gusta - Cornelia
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Chestionarul noptii:
- in ce imbracati Bucuriile pentru nani?
- le culcati in sac de dormit?
- le inveliti?
Pe Adelina o culc in pijama bluzita cu pantalon sau salopetica (cu piciorusul gol) in sac de dormit din ala mai subtire ca la noi e foarte cald in casa.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze