Bucurii de sept-oct 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, Ioana, Lexi, va multumesc pentru voturile voastre.

Am citit despre Sebi, off, imi pare tare rau, dar ma bucur sa citesc ca se simte bine acum.
Mexxa, multa putere iti doresc!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

am uitat cu totul de meci, chiar: ce scor tare!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ohooooo!Ce surpriza!(nu de meci vb mai fetelor ca nu suport sa ma uit la meciuri, nu-mi place sportul asta)
Carmen bine ai revenit!
Mai povesteste-ne despre voi!Sunteti bine, sanatosi?

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ce mamici de Bucurii mai sunt in concurs?

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Ioana, Slava Domnului, suntem bine, terminati, .

Mereu trebuie sa stau intre ei, caci Iustin e posesiv si trebuie sa-i impac cumva pe amandoi.
Alte noutati: Teodor a scapat de vreo luna jumate la picioruse si acum alearga, alaturi de frate'su. Are 8 dintisori si 3 jumatati de maselutze, mananca de toate, prefera dulciurile, iaurturile si... am renuntat la biberonul de lapte din timpul noptii.
www.desprecopii.com/News.asp?id=84" target="_blank">Arata bine si are in jur de 12 kg.

cam asta despre noi

Mergi la inceput

Tu cum te descurci cu ei? Am citit ca au fost raciti, ca Alesio aduce tot felul de virusi de la gradi (eu nu l-am dat pe Iustin...).
Ai reusit sa-l intarci pe Nicolas?

edit: Mamilili, multumesc.
In concurs am mai vazut-o pe Camisol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mephala, ce frumos si schimbat e Teodor! Eu ramasesm in minte cu imaginea lui de bebelus. Ti-au mostenit baietii ochii, cred ca esti tare mandra!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Grea ii soferia asta Pana invat eu sa conduc ma apuca pensia .

Vazut gemenii cei frumosi! Hotarat! Fac o fata! Ca am cu cine o marita

Sephora - pozele voastre sunt super! Si tu esti tare sexy, mamico!

Mami 19+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Mamilili, multumesc, si sa stii ca da, sunt mandra tare. (ca o curiozitate: parintii mei au ochii caprui, fratele meu tot caprui, sotul ii are caprui-verzui; eu sunt aia motzata, :), cu ochi albastri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna seara!

Fain meci!

Sephora, super montajul cu pozele! Pozele eu zic ca-s facute in studio.

Concluzie: copiii nostri sunt din ce in ce mai frumosi!

MamiLili, atatea analize numai din sangele din degetel! Uite-asa fac ca i-a luat sange din manuta Mariei.

Eu am crezut ca am un dop de cerumen (desi n-am mai facut pana acum) in ureche si am facut 2 spalaturi cu apa oxigenata calduta, dar n-a iesit nimic. Cred ca ajung pe la O.R.L.

Mamici, o intrebare: si la voi fac copiii bujori in obrajori (care tin cateva ore) dupa ce veniti de afara?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput