Bucurii de sept-oct 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 14
xandrutza_76 spune:
Gety, succes la vaccin, va tinem pumnii! O pupam pe Maria!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna dimineata
Andra - ce matinala ai fost tu....multumim de cafeluta care a mers cu asa informatii..
Lili- eu peste ii dau cam o data pe sapt pt ca ii place ff mult...pana acum i-am dat pastrav care i-a placut si nu prea, crap si somon - dupa care a fost innnebunit...eu i-l fac ori innabusit la steamer ori prajit (mai mult innabusit) in tigaie cu ulei de masline si servit cu legume fierte (broccoli predomina) si cu mamaliguta!!!
Carmen- bine ai revenit - ce mare s-a facut Teo - aveam mereu in minte imaginea lui de pe canapea semi-dezbracat unde i se vedea multee randuri de colacei si la manute si la picioruse...
Cat despre apa/ceai - noi cred ca suntem recordman - bem cam 4 biberoane de 300ml de ceai/apa(adik alternez) ziua si unul noaptea...asta e..daca el imi cere, inseamna ca probabil simte nevoia!!!
Gety - cat privetse imbujoratul - al meu doar ff putin s eimbujoreaza d ela frig...in schimb eu sunt rosie ca racul - asta pt ca am tenul fff alb, si chiar dupa ce intru in casa vreo jumate de ora tot asa rumena in obraji sunt
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Gety- bafta la vaccin!!!!
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Xandrutza - cum mai e Narci??? mucisorii au fugit????
PRINTZUL
xandrutza_76 spune:
Alexutza, buna dimineata, pupici lui Gabriel!
Narci tot mai are mucisori, dar a dormit mai bine azi noapte si febra nu a mai facut; in schimb am racit eu
poze cu noi
eleņia spune:
buna.bdimineata
sarumana.de.cafea
mamilili.darius.papa.peste.cam.o.data.de.doua.ori.pe.luna.ca.nui.fan
seamana.cu.mumasa
il.pregatesc.cu.piure.de.cartofi.sau.cu.legume,oridaca.fac.prajit.papa.s.el
dar.ff.putin.ii.dau
mephala.tare.scump.teodor.multi.pupici.de.la.noi
gety.bafta.la.vaccin.s.sa.nu.o.doara.rau.pe.maria.s.sa.nu.trebuiasca
supozitoare.etc
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Alexutza, buna dimineata, pupici lui Gabriel!
Narci tot mai are mucisori, dar a dormit mai bine azi noapte si febra nu a mai facut; in schimb am racit eu
poze cu noi
Mama ei de raceala!!!
PRINTZUL
ramomar spune:
Gety, fara emotii ca o sa vezi ce repede si bine va trece si acest hop!
xandrutza, pupici multi pentru Narci!
Si acum vin si eu cu un chestionar:
-mai dati cereale pt bebei la bucurii?
-cat de des si in ce combinatii (simple, in combinatie cu fructe si iaurturi sau si si)?
-ce cantiate (aprox)?
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:
Buna fetelor,
Am scapat de lapte dar am facut un nodul la sanul drept care doare la palpare, nu foarte tare, oare trebuie sa ma ingrijorez? Nu e rosu si nu am alte simptome. Dr. a zis sa iau antibiotic ca nu fac mastita, oare sa iau?
In rest suntem bine, D a uitat deja de "cea-cea" lui insa se mai trezeste odata pe noapte dupa lapte, asta e, oricum e boierie fata de 5-6 ori.
De cateva zile si-a dat drumul la vorba mai bine, repeta cam tot ce spune si e tare scump. N-am timp acum sa raspund la intrebari, poate diseara.
Va pup!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by ramomar
Gety, fara emotii ca o sa vezi ce repede si bine va trece si acest hop!
xandrutza, pupici multi pentru Narci!
Si acum vin si eu cu un chestionar:
-mai dati cereale pt bebei la bucurii?
-cat de des si in ce combinatii (simple, in combinatie cu fructe si iaurturi sau si si)?
-ce cantiate (aprox)?
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mai fetelor v-ati pus cu raul pe noi cu chestionarele astea....dar vad ca tare mult ne plac...toata lumea vad ca raspunde la ele
Deci:
1.Da ii dau grasului (sa nu-i scada sunculitele)
2.Cam de 2-3 ori pe sapt - la biberon le servim, ca altfel nu avem rabdare sa le mancam
3.Aprox 150 ml - ce-i mult strica....incerc sa nu exagerez cu ele, ca se umfla aiurea si oricum este mult peste medie cu greutatea, el servind pe parcursul zilei si biscuiti, covrigei, paine
PRINTZUL