LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 4
kikineata spune:
Mai fetelor da va influenteaza rau vremea de-afara...ia sa rasara soarele va rog.
Cand am intrat prima data pe forum era tot o disputa si va spuneam sa nu va mai certati ca sunteti asa frumoase din-afara...stiti ce urat se vede acum? Mai spuneam de fetele cu D..si incepe sa-mi para rau ca m-am exprimat asa...dar f multe asa au nick-ul cu litera d...bineinteles ca fiecare cu plusurile si minusurile ei...asta nu inseamna Mirona ca nu sunt alte fete care chiar au un cuvant de spus mereu si ca sunt bine informate, agreabile...exemple dk vreti va dau si exemple dar voi le stiti la fel de bine ca si mine...zic asta pt. ca Mirona tu esti una dintre ele.
Danita eu as putea fi ultimul om cu care sa intri in razbel....cum m-ai visat?? zi-mi ca eram slaba !!!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
dianocica spune:
apropo de ce/cand mananca. din cugetarile proprii
i-am dat mandarina. dulce. fara pielita. a doua zi in kk am gasit...fasciculele alea intregi. deci stomacelul lui nu a putut sa digere nici macar celulele alea mici. :(
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
danutz spune:
Nu as vreau sa fiu in locul Oanei acum!
Fetelor care mai aveti vesti despre ei scrie-ti si aici va rog!
Acs, sanatate multa si voua!
Anateo, exactly my point, ce ziceam apropo de cazaturi!
Pupam Luchita si Denis-utul la cele 11 lunisoare implinite!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
lizzy spune:
vai, vai, vai, danutz,
spune un Doamne-ti multumesc ca nu s-a intamplat nimic.
nici nu stiu ce sa-ti spun, altceva decat imi pare rau, ca asta nu te consoleaza cu nimic...
de fiecare data incerc ca sa incurajez spunandu-mi ca exista un Dumnezeu al copiilor, acolo, numai pt ei...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
ruxandra_sb spune:
Aseara m-a scos barbatu-n lume, la mol. Si cand mai aveam noi.. asa vreo 5 minute pan sa ajungem sa ne inghesuim la mol Vitan (apropo.. n-am mai fost de vreo 2 ani.. parcare supra-etajata si i-au marit suprafata.. mai mai sa ma ratacesc.. ), cugea masina lin la un stop, se aude deodata bufffff si zvacnim in fata. Lui Gabi i-a zburat caciula.. mie mi s-au zgaltait creierii.. purtam amandoi centurile. Noroc ca n-am intrat in cel din fata oprit la stop. Intreb "ce-a fost asta? ne-a explodat un cauciuc?" "nu, ne-a busit unul".
Funny, funny.. afara ploua, incepea sa se insereze si noi pe langa masina. Ne busise o blonda. Da Gabi a hotarat c-am fost tare cuminte si ca merit sa vaz mai intai filmu si abia apoi nefericirea cu pierdut vremea la politie.
Numa ca m-a pus pe ganduri... credeam ca in familie numa eu is vrajitoare. Dar nu.. deja imi sufla in ceafa.. promite. C-a stiut ca va fi ceva cu masina.. inca de sambata, cand a decis ca pan la Unirea sa ne deplasam la pas de vagon de metrou; ca nu vrea cu masina. Asa ca facuram, cu flacai cu tot, o excursie cu metroul. Pt conu fuse prima. Cam stresant.. sunt la trepte si le simti cu adevarat numa cand tb sa cari la carutz. Apoi cu usile de iesire pt urgente.. is incuiate, tb descuiate si tot asa.
Conu nu fu prea incantat.. nici de metrou, nici de aglomeratia din magazin. Da bine ca ne indepliniram misiunea.. incaltari de iarna pt Matei..
In schimb, la intoarcere, am renuntat sa-i mai punem enervanta husa de ploaie si asa am purces la plimbare pe stradute. Il batea vantul, ploaia.. n-a zis nici pass. A fost super. Am ajuns acasa murati, inghetati .. dar aerisiti si fericiti.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
kikineata spune:
Donia, imi pare asa rau ca esti trista! Sunt o Lola am uitat sa iau butoiul din Niagara si te-i bagat in el asa-i?
Dianarus, ma bucur ca te-ai odihnit. Cum mai papa praslea?
Roxanico, nu dai nik de stire?
A-deju scoate capu din hartoage si ne binedispune ca suntem cam morcovite. Hai ma ca tu poti!
Danutz, ce povestesti tu acolo. SiSara a cazut de vreo 3 ori, o data s-a catarat cu genunchii pe ceva si a cazut fix pe spate, o data de pe canapea pe masa si a dat cu sprancean de coltul mesei si izbit cu capu de podea,....si nu mai stiu...dar de multe ori s-a mai impiedicat asa la nivelul solului si cadea de parchet. Hai ca va fi bine. Si eu mai imi fac griji si acum!
Asiza, sanatate multa...hai ca trece fii pe pozitii ca are nevoie piticot de tine! Te astept cu vesti bune.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
roxanica2006 spune:
No, buna zua!!
Da ce-mi vad frumosii ochisori?? Acum cand se apropie ziua vanjosului meu flacau v-ati apucat de o mica "harjoneala"?? Poate faceti pe suparatele si nu veniti maine la petrecere, ca jar mancati!!
Oricum eu nu mai deschid subiectul, bine ca s-a stins vapaia....mai mult, io-s suflecata pana-n brau, pregatiri mari pt. marea sarbatoare!
Tati e la Bucuresti, normal, dar ajunge maine seara si marcam evenimentul. Dar petrecerea adevarata va fi pe 1 dec, atunci am reusit sa reunim tot familionul si mai ales nasii din Bv ai puiului. Doamneeeeeeeeee, 1 an!! Uf, ce emotie, de ce nu m-ati avertizat ca te ia cu fluturasi in stomac??
Saryta, multam de intrebare, cuscra, ia p-aici si io. Multumim Antoniei pt. pusi asta afectuos!!Ce face dragostea asta din tineri!!Ei sa fie ferciti, mama, noi nu ne bagam!
Ruxandra, foarte adevarat ce spui tu acolo, cu viata asta scurta si cu suturile in dos, da cum le spui tu, nenica, nimeni nu le zice! Imi pare f.f.f rau ca ai trecut printr-o mare tristete, eu iti doresc ca de acum incolo viata sa nu-ti mai rezerve nimic dureros!
Ce face dintisorul buclucas al boierului Matei??
kikineata, pe unde mi-ai umblat iar??Hai mai zi de Sararuta draga...
Danutz, nu te ingrijora atat de tare...sigur ca sunt periculoase loviturile la cap, dar de la o distanta de 10 cm chiar nu cred ca se poate intampla ceva grav. Iar cazul despre care vorbesti..Doamne fereste! Dar cred ca a fost vorba de o lovitura puternica...
Marani, nu zic nimic..doar te imbratisez cu mare drag!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
ruxandra_sb spune:
Danutz , relax .. o sa mai tot cada. Uite de ex eu numai in cap cadeam. Pt c-am stat in premergator=> n-am servit mers in 4 labe si nu stiam deloc sa pun mainile cand cadeam. Si numai in cap si in frunte serveam podeaua.. o inebunisem pe mama.
Cat despre baiatul dadacei.. nu cumva exagereaza? Daca lucreaza la oncologie ce tb avea cu un copilas care cazuse din pat? Zic si eu..
Acs, pare rau de Victoras.
Dianarus, ce bine imi pare ca esti asa relaxata si tonica. Ce face domle un somn bun din om.
Dianocica a nins un pic/acum a stat. .. da suficient sa fac un bulgare mic.
Anateo, cum mai e Seba? Asa urat face la lactate.. numai la o simpla atingere? Alergologul ce zice?
Lavinia, noi papam telemea desarata. O tin cam 2 ore in apa calda, pe care o schimb din cand in cand.
Flore.. uff. Eu in general il las sa se descurce singurel. Mor de frica.. da odata si odata tb sa inceapa.
Chris.. cred ca nu-i o idee rea sa imprumuti o pereche de pantofiori. Ca la nunta.. ceva nou, ceva vechi, ceva cu imprumut.
Crinuta o ia incet-incet la picior. Pazea feciori!
Adina ... vine, vine Craciunul. In oras au inceput deja sa monteze beculetele pe Magheru.
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
roxanica2006 spune:
dap..ce sa va mai zic io??
Mie mi-a trecut raceala, pai da, organism puternic, mentalitate de campion, asta mi-s!
David, nici nu-mi vine sa ma laud, a mancat dimineata cam un borcanel de 130 gr de branzica si fructe, iar la pranz cam tot atata pilaf de orez cu pui, dar ma fac ca nu remarc nimic, sa nu-l inhib...Doamne ajuta!
Dbunny, Dayanara, A-deju, frumosi barbateii cu hamletzi, cum ar zice moldovencele noastre dragi. Si noi avem si ii purtam cu mandrie!
Asiza, imi pare rau ca sunteti internati, dar bine ca ati descoperit cauza febrei. Multa, multa sanatate!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Danita eu as putea fi ultimul om cu care sa intri in razbel....cum m-ai visat?? zi-mi ca eram slaba !!!
Yagmur, cum ati petrecut in w-e?
Asiza, multa forta si rezistenta mami.
ups.. tocmai primit semn.. deci Dianarus are dreptate.. Asiza sta bine cu moralul daca se poate gandi si la altele. Jos palaria si tot respectul! Cat despre numai 1 pat! si de adult!! .. asa de aiurea sunt mizeriile astea. Suna poate hilar, da conteaza enorm ca in spital sa beneficiezi de-un strop de confort. Te pui mai repede pe picioare.
Roxanico si nu divulgi mata nimic din pregatiri? Eu salivez deja. la raza de soare. Cat despre grame si ml.. scuipa-n san si zi ptiu. Sau cum se face?
Cu dintisorul tb s-ajungem la dentist. Asa am un chef..