LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Uite de ex eu numai in cap cadeam. Pt c-am stat in premergator=> n-am servit mers in 4 labe si nu stiam deloc sa pun mainile cand cadeam. Si numai in cap si in frunte serveam podeaua.. o inebunisem pe mama.

Dani a servit la premergator vreo 3 luni... si tot de 3 luni merge-n 4 labe...si d'aia tot nu pune mainele cand cade...

Asiza sa veniti curand acasa...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

kikineata, merci de intrebare, azi la amiaza a papat legume cu carne. nu mult, vreo 100g, asa... dar voluntar, cu drag si guritza mare. si in 5 min. ceea ce n-am mai vazut de exact 10 zile. si desert vreo 5-6 lingurite de piure de fructe. ptiu... sa nu-i fie de deochi.

acuma sa nu dati dupa mine cu nika, da io ii dau polyvital si fier. nu stiu daca au sau nu efect, sau chiar l-a ajuns foamea.

roxanica, noi venim la petrecere! ce faci bun?

ruxandra, da, un somn bun (de 4 nopti la rand!!) face minuni la moral. ioi ce obosita eram! si ce bine ma simt acum!
aaaa, si apropo de montat beculetze... acu 2 zile ma suna my best friend si-mi zice pe nerasuflate 'la multi ani!!!' io, perplexa... merci, da' de ce?? pai nu-i 17? zic, ba da! zice ea: pai si marc nu e nascut in 17 decembrie? io de colo: ba da, dar acu e 17 noiembrie ... ea - vaiiii, idiotii astia montau bradul in centru si am crezut ca-i decembrie... ce face serviciul din unii

asiza, in drum spre spital, ma intreaba... si ce mai face ianis?! adica ea se duce la spital si-i pasa de plodul meu ala plecat la sovata... asizuca. recunosc, am de invatat de la tine, io-s aia care - cel putin cand boleste marc - nu am putere si pt altii... sa va externati maine, cum iti doresti tu

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

acs, multumesc de intrebare! tudor e bine, mai nazdravan pe zi ce trece...
cu slabitul... tocmai ma gandeam sa reincep o dieta ca nu se mai poate... cred ca o incerc pe cea cu supa de varza. sa vedem, sa vedem!

felicitari pentru stelute!

multi pupici si sanatate!

Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

apropo de ce/cand mananca. din cugetarile proprii

i-am dat mandarina. dulce. fara pielita. a doua zi in kk am gasit...fasciculele alea intregi. deci stomacelul lui nu a putut sa digere nici macar celulele alea mici. :(

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

ieri la amiaza n-a vrut din mancarea lui dar a vrut din a mea. legume inabusite (dea-lea combinate congelate). condimentate un pic, ca pt noi. ce sa-i fac, ii dau. si a mancat morcov, fasole verde si broccoli, bucatele, ca asa erau in farfuria mea. aseara pe la 8 face kk. in care bucatele de morcov si fasole aproape intregi cam nemestecate si deci partial digerate. acuma ce sa fac nu-i mai dau bucatele?! (azi la pranz a mancat piure, dar asa ca ieri, cu bucatele se va mai intampla...)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

dianocica,
Eu gasesc bucati de morcov si banana.
Asta inseamna sa nu ii mai dau?

minunea mea

Mergi la inceput

Daca ma fortez un pic fac 2 stelute (verzi) in seara asta!

Pandispanul a iesit super..se face repede si data viitoare ii pun mere pe fund.

minunea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Daca ma fortez un pic fac 2 stelute (verzi) in seara asta!

Pandispanul a iesit super..se face repede si data viitoare ii pun mere pe fund.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

care reteta? aia de nu trebuie sa bati separat albusul? si in ce tava ai facut? ai pus hartie de copt? etc detaliile astea ma omoara
fac blatul si nu-l stiu coace. mereu e de vina cuptorul

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=SC_3P7MDL1w" target="_blank">cum vorbeste la telefon

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

eu ma gandesc ca daca stomacul lor nu digera un tip de mancare bucatelele, nu digera nici aceeasi mancare blenduita, doar ca nu o mai recunosc eu in kk. adica in sucul ala gastric ar trebui sa fie niste enzime care sa ajute la digerarea unor diferite tipuri de alimente. asta e cam ce imi aduc eu aminte din indepartatul liceu. si daca cineva stie mai bine il rog sa impartaseasca.

problema pe care mi o puneam eu era daca aceste enzime apar datorita noilor substante sau e vorba de un proces normal care nu trebuie grabit.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

LAVINIA ,mortalllllllll!!!!!!!sa-ti traiasca!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput