LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Aha, acum e randul tau la cumparaturi...

La Multi Ani David! Sa fii sanatos si cel mai mancacios. Roxanico, sa-ti traiasca, sa te-nveseleasca!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

www.youtube.com/watch?v=SC_3P7MDL1w" target="_blank">cum vorbeste la telefon

E rau, rau, rau.
Si Mihaita apare asa preocupat si patruns de activitate.. pastrez deschis sa-l arat si la baieti.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ruxandra, spune-mi si mie te rog ca maine trebuie sa mergem la vaccin si dr. ne-a recomanta intai priorix care se face intre 12 - 15 luni cica si apoi Infarinx IPV+HIB care cica se face intre 12 - 18 luni. Stii cumva de ce se face intai unul apoi celalat si nu invers. Sau cum e mai bine? Stiu ca majoritatea fac invers.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ana-Mihaela!
David!
Antonio!

Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti parte numai de bucurii si sa fiti fericiti!
Sa petreceti excelent!

Edit: Uitasem sarbatorita Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

LA MULTI ANI!!!!!!DAVID SI ANTONIO! sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familiile voastre.
raportam din nou o trezire in noapte de la 5.30 pana la 7.30 .pur si simplu nu mai vrea sa doarma,nu plange ..nimik,s-ar juca.si eu nu mai pot,nu mai stiu ce program sa-i fac,oare unde gresesc??!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

david

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Ana si Antonio!

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Iar mi-am inchis singura mesajul inainte sa-l transmit .... si cat mai scrisesem..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

adina pana aici ti-a fost...si-a revenit katrinela cu 'recunoasteti personajul'...ai incurcat-o...

vazut pisi in lupta cu banana, serban frezat, doi scumpi

daphna cat doarme in timpul zilei? si la cat e ultimul somn?

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Multumesc Teutz! Tin pumnii la control!

Multumesc Bebinuta! Felicitari Adei ca mananca singurica; in curand o sa ia si lingurita.

Lavinia, e super Mihaita! baiatul vorbaret

La ora 10 o sa-i ia sange pentru analize. Se duc mama si Stef cu el, iar eu voi afla cum a fost abia pe la 11 cred. Oricum intru si povestesc.

Nu stiu ce sa-i mai dau lui Victor de mancare seara. De catva timp se trezeste noaptea urland de foame. Azi noapte, dupa ce la ora 8 bause un biberon (200-250ml) de lapte cu cereale, m-a trezit la 12, apoi dimineata la 6. Si urlaaa! Pana nu simte biberonul, nu tace. E jale! Parca n-ar fi mancat de zile-ntregi. La fete nu m-am confruntat cu problema asta, dar Victorila-i flamanzila.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput