LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Ruxandra, spune-mi si mie te rog ca maine trebuie sa mergem la vaccin si dr. ne-a recomanta intai priorix care se face intre 12 - 15 luni cica si apoi Infarinx IPV+HIB care cica se face intre 12 - 18 luni. Stii cumva de ce se face intai unul apoi celalat si nu invers. Sau cum e mai bine? Stiu ca majoritatea fac invers.

Kikineata.. schemele de vaccinare sunt acum destul de flexibile. Apropo, cica se vor schimba semnificativ in viitor si la noi.

Priorix = ROR = anti-rujeola/oreion/rubeola

Asa, deci la un moment dat se facea pe la 9 luni vaccinul anti-rujeola simplu. Dar astuia, daca il faci inainte de 1 an, ii tb rapel destul de curand. Asa ca l-au mutat dupa 1 an => pe la 15 luni.

Dar fiindca au izbucnit epidemii in anumite comunitati nevaccinate extinse si in afara lor, si medicii s-au trezit si cu bb de 2 luni bolnavi de pojar (rujeola) => au mai bagat (in functie de cum o cerea situatia) vaccinul inapoi inainte de 1 an.

Sau, alta optiune(pe care se pare ca o adopta si medicul vostru) => sa faca Priorixul la 1 an si abia apoi vaccinul de 1 an. Mai ales la piersicutele de iulie 2006 stiu copii vaccinati asa. Si la Grigore s-a pus pb daca sa procedam asa; pana la urma am adoptat schema cealalta.

Nu stiu cat de clar m-am exprimat..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

ieri am facut urm experiment:somn 2 h de la 12 la 14 si dupa aceea nu am mai lasat-o sa doarma desi ea ar mai fi vrut pe la 18.culcat la 21.nu a tinut!!!! am obs k nu se mai trezeste asa cand o culc in jur de 23.meeey ,dar 23 nu mi se pare o ora rezonabila la care sa se culce un copilas de 1 an.se pare insa k o sa am de ales intre a o culca la 23 noaptea si a sta 3 ore treaza in toiul noptii

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Astazi e iar petrecere la fulguleti!
Serbam pe cavalerii DAVID de Roxanica si ANTONIO de Crykett si pe domnisoara ANA de Panaa. La multi ani!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Ana Mihaela

David Mihai

Antonio

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

lucia .....wrong answer , la fel si celalte raspunsuri ! cocoshul este coco .....si este clar! dar CO-CA ?? sa va dau un indiciu- e un tip romantic ;)

Domnilor, DAVID de Roxanica si ANTONIO de Crykett si domnisoarei ANA de Panaa. La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ruxandra am inteles dar zi-mi DE CE ai optata tu si/sau medicul tau pt. varianta asta?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Ana Mihaela

David Mihai

Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

daphna, marc se culca in jur de 10 si daca totul e ok si nu se trezeste noaptea se trezeste dimineata la 6.30-7.00. ziua mai doarme de 2 ori, in total 3 ore. aseara ai culcat-o la 21. incearca la 22, tot e mai bine decat 23. intreb si eu, e posibil sa se trezeasca si din alte motive? lumina, foame, sete, pampers plin... si se trezeste de tot si se apuca de joaca...

vazut poze noi cu dani, alexandra si serban! si l-am vizionat si ascultat pe mihaita cel vorbaretz!

acs, nu incerci bibele de seara mai tarziu si mai mult? de ex la 21.30, 280ml lapte cu cereale?

ana mihaela
david mihai
antonio

sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor!!!

ps: marc a facut aseara un pas mic-mic si tremurat. dar singurel...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

DAVID, ANA SI ANTONIO

felicitarile le-ati primit, urmeaza masa si dansul!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaa!!!

LA MULTI ANI, DAVID, MICUTZUL MEU ADORAT!!!!
Sa cresti mare, puiul meu, sa fii sanatos, iubitule!! Doamne, da-mi putere si intelepciune sa-mi cresc frumos copilul!!

Va multumesc tuturor pt. urari! Sunteti minunate!

la multi ani, ANA si ANTONIO!!!
Felicitari, mamicilor pt. frumosii copilasi!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput