LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 11
Dia1609 spune:
sa ma laud si eu: a stat azi Oana in carucior 20 de minute ... si a fost prima oara dupa o luna (de plimbat numai de manutza) in care a acceptat sa o asez in carucior ... mamaaaa, ce relaxant a fost sa imping la carucior in loc sa stau aplecata sa o tin de manuta
... evident, ca dupa 20 minute, tot la asta am ajuns( la mersul de mana), dar a fost asa bine ca a stat un pic si in carucior ... poate se mai repeta si maine experienta 
luciaro spune:
quote:
Originally posted by danita
concurs :
cine stie in limbaj bebelusesc ce este CO-CA primeste un premiu !
Sa fie "bebe" ar fi prea usor... asa ca... sa fie putza?
Lavinia, super-super-super vorbaretul tau.
A_deju, tot vreau sa te intreb: nu cumva ai pus pe bigudiuri parul motanesc?
Multumesc tuturor celor care m-au lamurit cu Premaman.

Lucia
lui
Serban-Alexandru (07.11.2006)Poze luna a X-a
Poze Serban
Teutz spune:
Acs, bafta multa la analize maine! Va asteptam cu vesti bune.
Felicitari pentru stelute! La mai multe!![]()
Asiza, insanatosire grabnica lui Denis si tie multa putere! 

Lavinia, e mortal Mihaita! Cand o incepe sa vorbeasca bine cred ca nu veti mai putea scoate un cuvant de el!![]()
Anateo, Danutz
tare flacaii vostri! Din nefericire, piticii nostri or sa tot cada de acum incolo. Si Alexia a luat niste busituri destul de zdravene si de fiecare data eram langa ea. 
Dbunny, Alexia e mucioasa de aproape o saptamana, dar in rest e ok. Vioaie si misunatoare, ca de obicei. Azi a fost cam maraita, tare mi-e ca vreun dinte isi anunta aparitia. Maine mergem si noi la pediatra pt controlul de 11 luni. 
Ruxandra, ce iesire cu bucluc ati avut si voi! Super bebei si pisoi!
Dianarus, mishto de tot faza!
aaaa, si apropo de montat beculetze... acu 2 zile ma suna my best friend si-mi zice pe nerasuflate 'la multi ani!!!' io, perplexa... merci, da' de ce?? pai nu-i 17? zic, ba da! zice ea: pai si marc nu e nascut in 17 decembrie? io de colo: ba da, dar acu e 17 noiembrie... ea - vaiiii, idiotii astia montau bradul in centru si am crezut ca-i decembrie... ce face serviciul din unii
Donia, o sa pun si eu in aplicare metoda ta de imbracat/dezbracat, ca avem niste show-uri… Chiar daca ii dau in manuta vreun tub de crema sau vreo jucarie, tot se intoarce, vrea sa plece cu ele, sa coboare din pat.

Crykett, felicitari lui Antonio pentru ca si-a suflat nasul singurel!
Laura, ce incantat e Dani de noua jucarie! Bafta multa maine la interviuri!
Chris, super scumpa Pisi si are niste ochi…
Danita, CO-CA e cumva “cocosh”?
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Si pentru ca e trecut de miezul noptii, sa inceapa petrecerea!

La multi ani fulguletilor care implinesc azi un anisor!
Ana de Panaa
David de Roxanica
Antonio de Crykett
Sa fie sanatosi, norocosi si sa aiba o viata plina de bucurii si de prieteni adevarati! Felicitari parintilor pentru minunile carora le-au dat viata!

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
desiree spune:
Felicitari pentru noul capitol de fulguiala adevarata chiar in ziua primilor fulgi de nea ( cel putin in Bucuresti)
dianarus..frumoasa poeziuta de deschidere
...transpare optimismul din tine, se vede ca sunteti mult mai bine!
anateo..of, pare rau de cazatura urata! NOi nu am cazut in cap vreodata dar tartacutza lui Octavian face mereu cunostinta cu peretii sau cu spatarul vreunui scaun cand ia vreun viraj brusc! E la ordinea zilei..m-am obisnuit! cand se loveste, primul impuls este sa planga se uita la mine cu gura deschisa pregatit sa urle dar daca ma fac ca nu observ...uita sa planga si se ia cu joaca! bineinteles, nu la lovituri dureroase..din categoria idiot of all idiots..l-am lasat sa isi tranteasca peste mana o usa de la un dulap si s-a zdrelit pielita la o unghie de mi-a tremurat de durere vreo 30 minute..s-a lasat cu sange si piele smulsa..brrrr!
Lavinia.." e un forum nu o casnicie"..daca imi permiti o glumita..e mai rau ca in casncie ca suntem numai femei 
![]()
..eu nu as da telemea..e totusi telemea si ramane la sare in ea..mai degraba o feliuta de mica de cascaval..si ala are sare da parca nu e ca telemeaua..
asiza, multa sanatate lui Denis si putere mai ales tie sa rezisti in spital ca lui Denis sigur o sa ii fie bine ca doarme langa mamica lui!sper sa termine odata si sa ii puna diagnosticul corect de data asta!
danutz..un
pentru caputzul lui Rares sa "tleaca buba mai lepede"
diana...eu cred ca stomacul are nevoie de timp sa digere un aliment nou..nu ca nu digera ca e prea devreme..ci este ceva nou si cred ca enzimele alea nu se asteptau la mandarina!data viitoare sigur vor sti ce sa faca!
ruxandra...o unda de optimism si voie buna, bancuri, povesti la sezatoare..

pt tine
roxanica..chiar daca nu ma chemi, eu vin la petrecere sa stii!shhhhht..vorbeste mai incet de David ca papa ca te aude...
Lavinia..filmuletul..m-am stricat de ras..bai, da eu credeam ca Octavian vorbeste mult...ne-a intrecut pe toti Mihaita..da el chiar vorbeste la telefon, nu se face!bravo!
Donia, da,da si eu vorbesc cu el cand il imbrac..bagam manutza 1,2..gata! ..si cealalta..1,2..gata! si tot asa...la pantaloni il sprijin cu mainile de oglinda dulapului si in timp ce il admira pe bebe de acolo eu l-am si imbracat si incaltat..inventam, ce sa facem...ca altfel daca nu-i vorbesc.. se smulge, vocifereaza...e un fel de slalom pt mine imbracatul...mai ales pe timpurile astea iernoase...300 de straturi de haine...
Dbunny..in casa noi adormim tot in carutz hatzanati cu muzica ...
chinico..nu mere domle, hotareste-te..ori toleranta ori severa..nu se poate amandoua...si daca oscilezi intre ele adica o data severa o data toleranta, o data invatam reguli si alta data le incalcam..nu e bine..e grele domne..eu inca ma mai gandesc cum as vrea sa fiu ca mama..dar cred ca pana la urma vom face cum simtim fiecare..si in functie si de personalitea copilului!
crykett..un bravo mare pentru suflatul nasului..cred ca e singurul fulguletz care si sufla nasul
laura..bafta la interviuri!
adeju..e o vorba..cand zici despre cineva.."asta e cazut rau in cap"..cred ca acum stim ca ni se trage din copilarie treaba asta..![]()
fetelor..eu nu am nimic cu nimeni..aici pe forum nu am afinitati si neafinitati...daca am, le tin pe alte mijloace de comunicare...discutiile au fost de principiu...cel putin din punctul meu de vedere...fiecare dintre noi e aparte...cu bune, cu rele...dar daca nu ne acceptam intre noi asa cum suntem...o sa tot fie razbel..pana la urma o anumita "masca sociala" intr-un grup atat de pestrit are si ea rolul si beneficiile ei..nu sa ne mintim si sa ne prefacem..dar sa ne toleram intre noi micile imperfectiuni..
Va pup pe toate si sper ca s-a inteles ca pe toate!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
luciaro spune:
Si daca tot e vremea laudelor: avem freza noua
Lucia
lui
Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a XII-a
Poze Serban
Ktrinel spune:
ora 9 (rimeaza cu doua , chinico :))
incepe telenovela
"in casa cu socrii"...dar, nu , altadata.sa mai fac rost de material :)
am intrat sa ma asigur ca e liniste si pace. buunn.
imbracatu/dezbracatu se negociaza cam ca la majoritatea.. obiecte in maini, numarat, cantat, ...in timp ce mama asuda ca la turnatorie...
io nu prea am parte de disecat kk...pt ca nu faca acasa ...doar la gradi...in weekend, insa, mai vizionam meniul :))...
m-am hotarat sa fac brad de plastic, pt prima data ...globurile oricum sunt din plastic toate...ce se mai poate intampla...vom face de jdemii de ori hopa-mitica cu el si gata....
adina: d-soara/d-na e cumva Andreea?
vizionat fulguletzi nazdravani...ati observat cat de mult se schimba, acumuleaza si se transforma in ultimul timp? mi se pare ca zilnic vad la Julia alt gest, alta miscare, alta reactie...
ruxandra_sb spune:
David de Roxanica 
Raza de soare sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos, voios si norocos. Si voi pe langa el.
[imbratisare stransa, stransa] & 

Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
kikineata spune:
Roxanico, cum unde umblu? La shopping...cadouri pt. gargarita de ziua ei, cadouri pt. mama gargaritei.
Jucarii peste jucarii si pt. mine haina groasa si mare si multi bocanci. Nu e gluma cu frigurile astea.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
ruxandra_sb spune:

Ana-Mihaela de Panaa 
Antonio de Crykett 
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!