Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

astept med de fam ,oare cat trebui sa-i mai dau lapte fara lactoza?

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Roxana acuma ii dai doar NAN 1 nu ii mai dai si HA?

cum a primit trecerea de la ha la nan1?

mai am 5 cutii de ha si incep si eu sa ii introduc nan 1.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Mai fetelor dar voi scrieti nu glumiti. Nu stiu zau cand voi reusi sa aduc la zi toate povestioarele voastre. Poate la pensie.
Roxana, ma bucur mult pentru vestea buna privind piciorusele lui Andreiut 'micutz'. Insanatosire grabnica Alexandrei.

Diwana si piticul Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Roxana acuma ii dai doar NAN 1 nu ii mai dai si HA?

cum a primit trecerea de la ha la nan1?

mai am 5 cutii de ha si incep si eu sa ii introduc nan 1.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, chiar asa se numeste, Nan fara lactoza. Nu mai am eu pe acasa sa iti spun cum scrie in engleza pe el.

Betty, da, merita efortul.

Maria, acum vad pozele, sunteti draguti toti. Bebelina e o dulceata, si ce baiat chipes ai.
Ma bucur ca rezultatele sunt bune.

Afibebe, Nan 1 a primit foarte bine, fara probleme, trcere treptata. De la Nan 1 face galben si moale, initial facea galben si tare. Este doar pe Nan 1 de 2 saptamani.

Apropos, Andrei tocmai a facut apos si galben, mie nu mi se pare nimic suspect, dar o sa ii fac si eu o copro.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

roxana eu oare trebui sa-i dau direct NAN1 dupa nan fara lactoza? are 2luni si jumatate

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

ROXANA multumesc mult ,asa este am un baiat chipes care tocmai mi-a spus ca s-a indragostit ...si cand ma gandesc ca parca ieri era in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andrei e tare haios, azi a ras toata ziua, ca sa ii arate mamei mele cum e, pentru ca ea tot zice ca el nu e vesel cum era Alex. Mai nou nu mai e disperat dupa carusel, ci dupa ursuletii de pe lenjerie. Tot le vorbeste si rade la ei. La fel se amuza de unul din baloanele Alexandrei cu ponei.

Alex e cumintica, mi-a facut un porrtret cica. E ceva sinistru, dar trebuie incurajata, e prima data cand o vad ca deseneaza. Macar aveam ochi, nas si gura, desi arat mai mult a cartof din ala cu iarba pe cap.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Roxule, multa sanatate Alexandrei si ptr vestile bune ale tizului Andrei.
Maria, sunteti niste frumosi!

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

ma bucur din suflet pentru mamicile care au vezit cu vesti bune de la dr! va sarut pe toate!
noi suntem bine, am fost foarte cumintei peste zi, seara acum putin maraiti dar asa ne manifestam inainte de baita.
a stat cu buni dupamasa asta si am apucat si eu sa ma spal pe cap si sa mai vb cu prietenele mele pe email.
pe david il atrage TV-ul cand e deschis. se intampla si la voi?
o seara buna va doresc si bebei sanatosi si cumintei,

Mergi la inceput