Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
Happiness_4_us spune:
Yaia
.
Carpatina multa bafta la examenul de pe 29.
Andries, sarumana mult de sfaturi. Incerc sa fiu mai optimista ca nu am incotro.
Te pup dulce.
Si eu ii dau Nan1 lui Andrei, nici nu exista aici Nan ha, insa sunt multumita ca exista Nan1 gata preparat, la cutiute de 200ml, cum este cutia de LaDorna la noi. Nu mai trebuie sa stau sa numar masuri, etc. E vtare comod asa.![]()
Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
afibebe spune:
Rox
.
Ma bucur pt Andrei.Bine ca ati scapat de griji.
Acum am schimbat si eu una bucata kkcios.apos galben insa nu mai imi fac griji.
m-ati linistit.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
Pinacolada spune:
Roxana-ma bucur mult de tot ca andreiutu e ok!Alexandra- eracita? sper sa-i treaca repede! bine ca a venit minunea!
eu una nu-i simt lipsa dar o sa ma pocneasca cat de curand!
Bik maria- f frumoase si pozele si voi! arati super!
si eu tot Nan 1 ii dau ca completare uneori, dar al meu se constipa si ii dau Lass baby caci debridatul nu prea a avut efet sau nu am insistat eu!
faza nasoala e ca el nu doarme decat maxim 15 min dupa care se apuca de urlat si tb sa fiu langa, sa-l legan in scoica , si uiite asa nu prea mai am timp de luca al meu!nu stiu de ce e atat de urlacios-bineinteles ca acum luca il prefera pe tati.............:(, asta e!
ce ziceti fetele cu 2 bb sa ne intalnim impreuna cu copilasii mai mari la un loc de joaca? La boo.bo, mobexdpert, kid's dream?va tenteaza?
Pinacolada spune:
afibebe-brovos ca nu aveti nimic!
adreiosif-da, e atat de bine cand ne putem permite luxul sa ne ocupam un pic si de micile placeri pe care le avem...........
Roxana_G spune:
Maria, apoi e indragostita fata mea de aproape 4 ani, d-apoi baiatul tau.
Ne apuca si rasul cand sustine ca il viseaza pe baiatul nasilor si zice ca e comoara ei. Numai ca el, cu vreo 5 ani mai mare, cum o prinde cum o altoieste. O fi si asta o forma de afectiune.
Andreeaiosif, si Andrei e disperat dupa TV, in general incerc sa ii intorc scoica sa nu stea cu fata spre el si el isi rupe gatul sa se rasuceasca. La sora-sa in camera insa mai apuca sa vada ceva, ca nu am cum sa il asez total opus tv-ului si sa ne vada si pe noi. Insa acel TV e mic si departe.
Pinacolada, da, Alex e racita din pacate. Adica era racita mai demult dar am dus-o asa ca sa nu ma chinui cu ea acasa. Legat de Luca, eu zic ca nu se va potoli pana nu faci un efort sa ii acorzi atentie mult mai multa. La noi asa a mers, acum mai stau pe net, insa 2 saptamani nu am facut nimic altceva decat sa stau cu Alex seara, sa desenam, sa vorbim, sa ne jucam. Andrei a stat in tarc sau in scoica cu noi, si m-am ocupat de el numai cat a fost absolut necesar (schimbat, hranit, adormit). Dupa eforturile mele parca e alt copil, ma refer la Alex. Acum ma duc la ea ca am ignorat-o si deja a luat-o pe aratura.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Danielle, ce daca avea nasul rosu:)
peste un an o sa regreto ca nu l-ai lasat mai mult cu ea...nu va sti deloc cum sa relationeze cu fetita.
sfatul meu: uita de nas rosu sau mici incidente si da-i incredere in el, pt ca din asta cel mai mult va avea Ebonee de castigat!
asculta aici la baba
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

stiu ca devin cam stresanta cand e vb. de lasat bebe cu cineva dar poate o sa imi revin eu pana la urma.
multumesc de sfat

Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
Pinacolada spune:
roxana-incerc, dar cel mic precum spuneam urla si tb sa-l legan in scoica.....ma mai chinui sa desen cu luca, ii spun p-ovesti, dar tot timpul intrerupta de urlacios:))))))))))
or trece si crizele astea.........
danielle02 spune:
am fost in oras la cumparaturi,tare bine ma mai simt
nu ma mai lasam dusa acasa,magazinele toate impodobite cu ornamente de craciun,beculete peste tot,bradutzi,tareee frumos.
ma duc sa fac ceva de haleala ca vine al meu domn imediat acasa,termin si de citit si revin 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
afibebe spune:
gata baita.
bebe a papat si acum sta in balansoar si se joaca.
dragul de el, imi vine sa-l pap tot tot.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007