Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
alina.clau spune:
Roxanama bucur ca Andreiut nu mai are nimic la picioruse!Ai vazut ca pana la urma totul a fost bine!
alina+
ANDRA MARIA(26.08.2007)
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr
betty78 spune:
quote:
Originally posted by bernix
Betty, si io mananc la dulciuri... Insa dupa 6 seara nu mai mananc decat un iaurt napolact cu 0,1% garsime si cativa biscuiti de ovaz. Pana acu n-am avut probleme cu lapticul. Am avut niste temeri nejustificate doar.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
ideea este ca eu renuntasem la dulciuri si imi scazuse lapticul pe langa kg, asa ca am recuperat
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Sofia a plecat la lectia de pian, iar bb micu doarme cu geamul deschis.
bernix, ce vointa ai sa mananci mai putin seara.
mai, eu sunt asa de nesimtita....
Agapitos sunt nemaipomenite, lke stiu si eu.Vazusem pozele tale betty, super aratai....nah, io n-am aratat niciodata asa, pt ca n-am cine stie ce craci misto, dar slabanoaga am fost si eu pe vremuri.
acuma insa mi se pare ca arat imbatranita raui de tot...toata viata am fost obisnuita sa mi se dea celk putin 5 ani in minus, acuma cred ca arat cu 5 in plus
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
cred ca toate ne vedem acum mult mai batrane... dar suntem implinite si asta este cel mai important
Betty78
de
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Am revenit. Scurt.
Betty, si mie mi-a scazut drastic si apoi a crescut de mulgeam dupa suptul lui BB 140 ml din sanul cu pricina... Nu pleaca el, lapticul, asa iute. Revine. Mai ales acum, cu doping.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
astept sa am timp sa citesc modul de administrare al dopingului
Betty78
de
asa creste bebe Mario
bikmaria spune:
ROXANA ,nu se vad pozele mele?tocmai am pus doua facute astazi
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Betty, pai cum se impaca dulciurile cu parafango si alte propuneri de ale tale?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
pai m-am hotarat acum 3 zile sa renunt la ele si ca dovada mi-a scazut lapticul...asa ca atunci cand osa opresc alaptatul o sa renunt la ele si incep si parafago si inot si poate ceva gym. Azi cand m-am uitat la pozele de anul trecut si apoi m-am vazut in oglinda mi-a venit sa plang....dar pe de alta parte merita sa fac efortul asta pentru copilul meu.
Betty78
de
asa creste bebe Mario
bikmaria spune:
CARPATINA eu ii dau momentan lapte nan fara lactoza ,exact asa scrie pe cutie
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
prisi spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
ROXANA ,nu se vad pozele mele?tocmai am pus doua facute astazi
ce dulcica e
, se vad pozele, dar lasa mai mult spatiu intre semnatura si link ca nu prea se vede e scris asa mic poze acolopoze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
bikmaria spune:
PRISI pai noroc cu rabdarea RODICAI ca nu mai puneam eu poze in veci,asa ca momentan ramane scris asa ca mie frica sa nu le sterg de tot ,tocmai am reusit sa m-ai adaug 2 buc facute astazi![]()
bikmaria spune:
am si eu vesti bune ,tocmai mi-a adus rezultatul la coprocultura ,si nu este nimic .