Fenomene ciudate in viata voastra!?!?!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
adi69 spune:
Si eu am avut senzatii de tintuire sau neputinta de a face miscari cumulate cu apasare-greutate.
Sant ciudate,bunica zice ca sant"facaturi" eu as inclina(vrea) sa cred ca sant date de circulatia sangvina-tensiune sau ceva ce se intampla in organism..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monaraus spune:
Eu am visat intr-o noapte ca i-a cazut cercelul fetitei mele (avea atunci pana in 2 ani) din urechea stanga si ca este pe undeva prin patut... Dimineata m-am trezit cu visul in minte si m-am dus repede sa vad... Urechiusa stanga nu avea cercel si l-am gasit chiar in patut... M-am mirat f tare dar nu am zis nimic ca nu cumva sa creada lumea ca sunt dusa... Apoi cand vizez ca se fetitea mea se imbolnaveste, chiar asa este... Parca cazuse de la balcon si umblam cu ea in brate sa caut medici din cei mai buni... Si in ziua de azi caut un pediatru bun si nu gasesc... Ultimul vis fain a fost acu 1 luna cand am visat ca o cunostinta a nascut... Cand ne-am trezit am gasit mesaj pe mobil ca s-a nascut Bogdanel...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rhoneea/rhoneea.jpg)
rhoneea spune:
OO mie mi s-au intamplat foarte multe ciudatenii...deja-vu(uri) am avut foarte multe,insa uneori nu mai realizez daca a fost un deja vu' sau un vis.De multe ori ma gandesc la ceva foarte intens iar peste timp acel lucru se intampla.De exemplu de vreo doua luni eu mi-l imaginam pe sot in spital.Pur si simplu nu imi puteam controla acest sentiment.Nu ii voiam rau doamne fereste,dar pur si simplu nu imi dadea pace.In fiecare zi eram ingrijorata de ceva si nu stiam ce.Chiar ii spuneam si lui e ceva in neregula ca eu imi fac griji de ceva si nu stiu de ce anume.Dar totul era ok,probleme de sanatate nu avem nici unul,nu exista nimic care sa ma ingrijoreze.Ei bine saptamana trecuta sotul meu a suferit un accident de masina la rally-uri,iar cand am fost in sptal la terapie intensiva era in pat asa cum mi-l imaginam.Oare exista vreo explicatie pentru asta?
O data am visat ca eram pe un pod cu prietena mea si am gasit un breloc.Cateva luni mai tarziu eram pe podul acela de la (podul era la gara dar in vis nu vedeam unde),si am gasit brelocul,dar nu am bagat de seama.Dupa mai mult timp ma jucam cu brelocul in fata scarii si mi-a fulgerat in minte visul pe care il avusesem.
Visam ca dormeam pe canapea in sufragerie.Sub masuta din sufragerie era doua scaune(care in realitate nu existau),si m-am trezit(in vis),ca Oscar(catelul meu) a tresarit,sa- speriat si a fugit ca scaunele mici de sub masa au inceput sa se miste.M-am ridicat din pat,m-am dus in bucatarie iar mama dormea acolo,m-am asezat langa ea si o rugam sa vina sa doarma cu mine ca am visat urat.Si cum tot trageam eu asa de ea,sub masa de bucatarie era un scaun rosu,care pe el era un pulover de-al meu rosu cu dungi albe.Si cum ma uitam eu la pulover de-odata m-a agatat de gat,si tragea parca voia sa-mi i-a sufletul,in momentul ala nu puteam sa-mi misc nici buzele,nici sa tip la mama sa ma ajute.Apoi o aud pe maica-mea cum ma striga incet sa ma trezesc(eram somnambula),cand am deschis ochii eram transpirata toata,stateam in fund langa ea iar pe scaun era acel pulover.
Alta data dupa ce murise bunica-mea...visam ca eram in dormitor si vine bucica-mea la mine si-mi spune,hai irina vino incoa ca a murit Bicu(bunicul meu) si e intins pe pat.M-am dus sa-l vad,dar fata nu i-am putut vedea pentru ca nu l-am vazut in viata mea,vedeam doar o lumina.Apoi am iesit din camera si imi spune bunica-mea hai cu mine sa udam florile din dormitor(in realitate nu avem asa ceva),la un moment dat voiam sa ies afara cu rolele.Bunica-mea a disparut din peisaj.M-am dus in dormitor taica-miu statea pe fotoliu,bunica-miu in pat(cel care murise),iar maica-mea statea pe pat in fund la picioarele lui.O rog pe mama sa ma ajute sa imi pun rolele in picioare,la care ea imi spune mai mama cred ca mai bine ar fi sa ii lasi rolele lui Bicu stii ca lui ii placeau foarte mult.Am spus nu nu vreau,in momentul ala,totul parca se oprise in loc,taca-miu se facuse ghem in fotoliu si isi dadea ochii peste cap,iar maica-mea se facuse ghem in pat(bunica-miu disparuse din peisaj)si isi dadea capu pe spate.Foarte ciudat vis...iar eu sunt singura din familie care o visez pe bunica-mea poate o fi din cazua ca am iubit-o enorm...
Alt vis...eram in scara blocului si la parter locuia verisoara lu mama(in realitate ei locuiesc la braila),si m-au chemat la ei jos.M-am dus jos,mi-am lasat geaca la cuier si cand m-am dus in dormitor,sotul verisoarei scoate o icoana din buzunar,icoana cu rama mare,si nu puteam vedea ce era in icoana vedeam doar ca o lumina,si imi spune sa fug....M-am trezit din vis desi aveam 19 ani am rugat-o pe maica-mea sa vina sa doarma cu mine.
Intr-o seara(realitate nu vis),eram la centrala cartierului cu toti prieteneii,si cu fratele meu,si vorbeam noi de ciudatenii,asa ca m-am gandit sa le spun si eu visele mele,in momentul cand am inceput sa vorbesc,pur si simplu mi-a "inghetat" limba si nu puteam nici macar sa imi misc buzele.Deodata am transpirat toata,auzeam in urechi numai vajaieli,si vedeam cu fratele meu ma striga ce am,de ce nu misc,de ce nu vorbesc,cand a trecut tot sentimentul asta mi-a fost frica sa le vorbesc despre asta.Acuma e prima oara cand scriu despre visele mele si vad ca nu s-a intamplat nimic.Sunt niste chestii pe care nu mi le pot explica nicicum.
Asta e un vis a unui prieten de-al meu(de fapt al mamei lui).Tatal lui a murit cand era mic,si bunicul sau.Intr-o seara a visat ca suna telefonul,cand a raspuns era bunicul lui(adik tatal mamei),si vorbeau de toate cele.La un moment dat ea a intrebat tie bine acolo?el a raspuns ca da e foarte frumos,ea il intreaba dar pe catalin(sotul si tatal baiatului)nu l-ai vazut?Nu nu l-am vazut dar nu cred ca e aici.Foarte straniu vis si in ziua de azi prietenul meu isi aduce aminte de acest vis care i l-a spus mama lui.
Am avut foarte multe vise ciudate,daca doriti le scriu.
Irina lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AVoogt/AVoogt.jpg)
AVoogt spune:
rhoneea, visele tale sunt foarte ciudate ... dar nu ai observat ... in perioada urmatoare a avut loc un evenimet mai neplacut?
Eu am avut un vis care urma sa se adevereasca..
Am visat ca mergeam pe o alee intunecata cu verisoara mea si vroiam noi sa vedem unde se termina, dar pe la jumatea drumului apare mama care imi zice ca are treaba cu mine acasa si sa o las pe verisoara sa mearga singura ca e mai mare si stie drumul. Am plecat cu mama si am ajuns intr-un oras extrem de ciudat... parca era din viitor,obosisem si m-am asezat pe un scaun langa o barierain acel moment scaunul m-a ridicat pana la o inaltime de cativa metri si m-am speriat ca nu mai stiam cum sa ajung jos...atunci mama a apasat pe un buton si scaunul a inceput sa coboare dar m-a murdarit putin mai jos de umar cu vasilina . Cand am ajuns jos mama era foarte fericita ca reusise iar eu ii artam ca m-am murdarit cu vasilina de la scaun . Ea imi zice ca nu are nimic o sa-mi spele ea tricoul acasa, moment in care m-am trezit ..
Cum s-a adeverit visul : dupa cateva zile eram la tara si-mi facusem cartofi prajiti dar ma saturasem si cartofii ramasi m-am dus sa-i dau cainelui. Cand m-a vazut binenteles ca a inceput sa se agite sa-i dau cartofii.M-am aplecat sa-i pun in tavita si am simtit o intepatura in umar . Asa am observat sa in apropiere era un cuib de viespi si unul ma intepase. Incepuse sa ma usture foarte tare si simteam sa mi se umfla fata si m-am dus in casa sa ma uit in oglinda si....am avut un mare sooooc fata mea se umflase eram ca intr-un film de groaza ochi incepusera sa ma usture si se umflau din ce in ce mai tare la fel si buzele si nasul, era groaznic. Am fugit afara si cand m-a vazut bunica-mea s-a sprijinit de tocul usi si se uita la mine de parca eram o fantoma , nu a mai stiu ce sa zica decat sa ma duc repede la mama. In cea mai mare viteza ajung la mama care incremenise si ea. I-am spus de viespe si si-a dat seama ca sunt alergica
, a pus in functiune toate tratamentele babesti dar nimic mergea...ma umflam incontiuu , ma usturau ochii, corpul aveam niste mancarimi insuportabile si pielea arata ca niste valuri cu pete rosii
... asta numai dupa o jumate de ora. Cu cat trecea timpul starea mea se agrava si nu mai puteam respire bine fiindca mi se umflase si gatul. In mare viteza mama s-a dus dupa tata care era la cealalta bunica si m-au dus la spital in cel mai apropiat oras. Cand am ajuns acolo nu mai puteam sa vad bine,sa merg si abia mai respiram , imi aduc aminte ca aratam atat de urat incat o fetita s-a speriat de mine si urlla cat putea :mama.. monstu, monstu
... in fine mi-au facut antiveninul 4 doze si m-am vindecat in 5 zile definitiv ma refer la faptul ca nu mai eram umflata si nici pete nu mai aveam . Fiindca eram in vacanta de vara , la bunici nu mai vorbiseam de mult timp cu verisoara mea dar dupa ceva timp mi-a zis tata ca in aceeasi perioada cand m-a intepat pe mine viespele pe ea a muscat-o un caine de lupe (in autobuz) de picior si a facut o mare infectie din cauza doctorilor care nu o dezinfectasera bine si la scurt timp a facut moarte clinica timp de 15 minute . Apoi a fost operata si s-a refacut foarte greu ...
AliVoogt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rhoneea/rhoneea.jpg)
rhoneea spune:
AVoogt sincer dupa vise nu am realizat ceva schimbat insa hai sa-ti spun ceva foarte ciudat,poate chiar iesit din comun.
Duminica(11.11.2007),la ora 4 dimineata s-a trezit bebe sa pape,i-am dat sa manance dupa care a adormit la loc.M-am bagat si eu in pat,l-am simtit pe sot cand s-a ridicat din pat(la 5 dim. trebuia sa plece ca la 6 jumatate incepea cursa de rally)dupa care am adormit instantaneu.Ca de fiecare data cand pleaca de acasa indiferent ca dorm sau nu el imi spune ca pleaca.Eu dormeam(pe o parte),a pus mana pe mine,si cand mi-am intors capul am vazut o silueta neagra(oare as putea spune ca i-am vazut moartea??),am tipat atat de tare incat s-a trezit copilu plangand iar sotul s-a speriat ingrozitor.La ora 10 dimineata au facut accident la cursa cu masina de rally.Au intrat cu peste 150km/h intr-un copac,de fapt driverul a pierdut controlul masinii.(fiind si incepator e o cauza in plus).Driverul nu a avut nimic,in schimb sotul meu s-a ales cu 4 coaste rupte,un hematom cerebral care slava domnului s-a retras(dar asta nu inseamna ca trebuie sa rasuflu usurata).Ei bine in scaunul de rally sunt 5 centuri,iar sotul meu pe a 5-a nu a pus-o.Nu a pus-o niciodata in 15 ani de cand face rally-uri.A stat la terapie intensiva 3 zile.Acum e bine,dar de cand realizez ceea ce am vazut in dimineata aia...oare l-as fi putut opri?Daca i-as fi spus in momentul respectiv oare m-ar fi crezut si ar fi renuntat la ultima zi de curse?Nu stiu ce sa cred,insa un sg lucru e cert,am avut ocazia sa previn accidentul si nu am facut-o...
Edit.continuare
Incepand de la ora 10 ei numai figurau pe internet ca au terminat cursa.Imediat mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva cu masina.L-am sunat si nu raspundea si mi-am dat seama ca e ceva foarte grav.De fiecare data cand se intampla ceva cu masina iar el era ok deschidea telefonul insa de data asta telefonul era inchis.In mintea mea au inceput sa treaca tot felul de imagini ,ca el e la spital,in patul de spital...ma invarteam ca o pirueta in casa si numai nenorociri imi treceau prin minte.Copilul de la ora 6 dimineata era foarte agitat nici macar nu inchisese un ochi,numai in brate la mine voia sa stea,cum il puneam jos,cum incepea sa planga...La ora 15 am aflat ca este in spital,dar ca nu e grav(in mintea mea mi-am spus daca nu e grav atunci ar fi vorbit cu mine.)Am ajuns la spital,cand am intrat la terapie intensiva,l-am vazut in pat exact asa cum mi-l imaginam.
Ei bine acum numai am nici un sentiment de neliniste,nici un sentiment din acela care nu imi da pace,care ma face sa imi fac griji desi aparent totul este ok.Acum stiu ca asta era si simteam de mult timp,numai ca nu puteam realiza..
Irina lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
elenash spune:
salutare,
sotia varului sotului meu charlotte a murit vara trecuta la 25 de ani. intr-o zi i-l invitam la masa pe el leon si fiul lui nicolas care are 4 ani. leon zice ca nicolas si-ar fi demontat patul.
o cunostinta care a avut grija de nicolas la sunat si ia zis ca nicolas ar fi demontat un dulap care a cazut dupå ce nicolas a plecat acasa.
leon nu a crezut-o, (nu l-ar fi putut demonta cu mana goala un copil de 4 ani)si in gluma zice: "asa ca daca va cade si voua ceva dupå ce plecam noi sa nu zice-ti ca-i vina lui nicolas".
doar in gluma a zis.
la ora 4:00 noaptea cade un dulap de pe perete in bucatarie. nicolas nu ar fi avut cum sa atinga dulapul suspendat din bucatarie si leon nu a fost singur in bucatarie. in noaptea in care a murit nevastasa am visat o femeie care i-mi spunea ce mi se va intampla in viitor nu am putut sa-i vad fata dar sunt sigra ca a fost charlotte.
l-am sunat a doa zi pe leon si i-am spus de dulap si credea ca facem misto de el.
cel mai ciudat a fost ca, dulapul, desi are vitralii, rafturi din geam si spot de lumina nu a avut nimic doar ce l-am montat la loc.
leon suna si vorbeste cu sotul meu dupå episodul cu dulapul si vorbesc de "fenomenele ciudate" defapt nu cred in fenomene paranormale nici unul. in fine noaptea dupå ce a vorbit cu leon cade un tablou de pe perete in dormitor. cidat este ca era atårnat pe perete cu 5 sarme de otel si toate 5 au cedat in acelasi loc.
wonderful spune:
Cu ceva ani in urma,m-am trezit noaptea din cauza unor pasi care se auzeau pe hol,parca erau de copil.N-am spus nimanui.A 2a noapte s-a repetat,s-a trezit si sotul.Culmea e ca nu eram speriati,ci mai degraba mirati.Am aprins candela si nu s-a mai repetat.Cine stie ce fusese pe locul unde se afla acum blocul in care locuim?!
wonderful spune:
Nu am vise premonitorii sau acele 'feeling-uri,in general.Intr-un we ne-am propus sa mergem cu masina pe la niste manastiri.Pe cand ma imbracam,deodata am simtit ca nu mai vreau decat sa ramanem acasa.N-am zis nimic,am plecat si pe drum am avut accident,putem sa-mi pierd toata familia.De-atunci mi-am jurat sa-mi ascult intuitia sau ce-o fi si sa actionez cum simt eu ca-i mai bine.
GGina spune:
Pe mine ma intereseaza visele din care nu te poti trezi sau misca.Am avut multe de acest gen.Acum ,mai putin.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikole/nikole.jpg)
nikole spune:
quote:
Originally posted by GGina
Pe mine ma intereseaza visele din care nu te poti trezi sau misca.Am avut multe de acest gen.Acum ,mai putin.
Si eu am avut unul singur, e groaznic...
nici sa rostesc cu voce tare nu pot, mi se ridica parul pe mine.
Problema e ca la mine nu era vis, ca eram perfect constienta de ce se intampla dar nu puteam deschide ochii si misca mana dreapta, ciudat dar stanga o puteam misca...habar nu am ce poate fi...cand ajung in tara voi vorbi cu un preot.
Sau poate cum spunea cineva mai sus circulatia poate fi de vina, cel putin as vrea sa fie asa.
Nikole,mami lui albastrel